Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

Termék státusza

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

BEAUTY FASHION

Beauty Fashion ruházati termékek

Tovább

Beauty Fashion

A divat mindenkié, nem csak a kifutókon vonuló, gazella testű modelleké!

Szerencsére a modern divat már teret enged a Curvy lányok modern, divatos és stílusos öltözködésének is, nem kell alaktalan és fazontalan zsákruhában mutatkoznia egyetlen nőnek sem.

A Beauty Fashion darabjait egytől egyig a kényelem és egyben az praktikus szabásvonalak jellemzik. Kiemeli az előnyös alkati vonásokat, és szolidan eltereli közben a figyelmet a gyengepontokról.

Legyen szó akár praktikus egybe ruhákról vagy felső, esetleg alsó ruházatról, egészen biztos lehetsz benne, hogy bátran és magabiztosan viselheted majd akár a hétköznapokon, de különleges alkalmakkor is egyaránt.

Nézz be hozzánk bátran akkor is, ha Plus Size a méreted, és én megígérem, hogy tőlünk nem fogsz üres kézzel távozni! Már nem kell félned sem a színektől, sem pedig a mintáktól, hisz a Beauty Fashion ruhák a legpontosabb átgondoltság mellett kínálnak neked vidám és játékos öltözeteket!

Lepd meg környezeted és magadat is és töltsd fel néhány új darabbal ruhatáradat!

AKCIÓS TERMÉKEK, FELSŐ RUHÁZAT, ALSÓ RUHÁZAT, O'LA VOGA, SZOKNYÁK, RUHÁK, TUNIKA, SZETTEK, OVERÁL, SAJÁT GYÁRTÁSÚ TERMÉKEINK, LOLA BIANCA, BEAUTY FASHION, TIMIAMI (NAGY MÉRETŰ RUHÁZAT)

Tovább