Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Hidd el, a kivágott felső nagyon csinos, és bátran te is felveheted!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.11.27 20:07
Hidd el, a kivágott felső nagyon csinos, és bátran te is felveheted!

Hidd el, a kivágott felső nagyon csinos, és bátran te is felveheted! Ahogy azt már jól tudhatjátok csajok, kifejezetten kedvelem a merészebb, nőiesebb darabokat.

Sokszor előfordul ugyan, hogy az egyszerűségben van a nagyszerűség, és egy sima, egyszínű, letisztult póló is lehet nagyon elegáns és csajos, azonban én szeretek játszani a fazonokkal.

Szívesen viselek például olyan felsőket, amiknek különleges a nyak kidolgozása.

Divatos felső ruha

Az ejtett váll például szerintem nagyon csinos, és pont annyit mutat, amennyit kell.

De nem ijedek meg az ennél merészebb daraboktól sem.

A felső ruházat kivágása igencsak vitatott téma a mai napig a nők körében. Sokan azt gondolják, hogy aki kivágott, dekoltált ruhákat visel, az magamutogató, vagy túlságosan merész, de szerintem ez nem feltétlenül igaz. Tudtad például, hogy a V alakú kivágás nyújtja a felső testet? És azt, hogy a garbó rövidíti a nyakat, ez által pedig optikailag zömökebbé tesz?

Egy rafináltan variált nyak kidolgozás nagyon fel tud dobni egy egyszerű ruhadarabot is, és máris sokkal csinosabb és feltűnőbb lehet a megjelenésed, ha ilyet választasz. És ne félj, nem leszel ettől még egyáltalán közönséges! A szép női dekoltázs a nő éke, nem pedig szégyene! Ne félj ezt ízléses keretek között megmutatni!

Szóval, ne féljetek a kivágottabb felsőktől, mindenki alkata, adottságai és merészsége szerint, nyugodtan válogasson belőlük kedvére, akár nálunk is.

Szeretnék konkrét darabokat is mutatni nektek a Scarlet Fashion kínálatából, hogy értsétek, mire is gondolok pontosan.

Itt is van például egy nagyon különleges darab, ami most az egyik nagy kedvencem. Ez a Body ( https://scarletfashion.hu/BODY-M-s-meret ) nem csak szuper csinos, a színe is nagyon trendi most, és a dekoltázsa is nagyon különleges. M-es méretben található meg a kínálatunkban, de nagyobb S-nek is megfelelő lehet szerintem.

Aztán nézzétek meg ezt az egyszerű pólót a gombos nyakkal. ( https://scarletfashion.hu/spd/Scarlet759693/BASIC-polo-Egymeretes-S-M-L-meretuekre-ajanljuk-Le) Látjátok, mennyivel csinosabb és nőiesebb, mint ha csak sima kör nyaka lenne? A gombokkal tudjátok szabályozni, mennyit szeretnétek magatokból megmutatni.

Bár nem kifejezetten felső ruházat, de a téma kedvéért érdemes megnézni ezt az O’La Voga overált. (https://scarletfashion.hu/OLA-VOGA-overal-M-es-meretben-scarletfashion )

Látjátok, hogy a V alakú kivágás milyen szépen hosszít optikailag? Ha szégyenlős vagy, nyugodtan vehetsz alá egy vékony pólót, vagy trikót, így kevesebbet mutat kebleidből, de a hatását ugyan úgy el fogja érni. Ez a darab rózsaszínben és nude színben is elérhető a webáruházban.

Nagy kedvencem még ez a bőr hatású kabát (https://scarletfashion.hu/Bor-hatasu-kabat-Egymeretes-S-meretben-Lemerjuk-36) , ami szintén picit többet mutat, de szerintem nagyon nőies és ízléses darab. Egy csinos maxi szoknyával, egy jó szabású nadrággal is jól kombinálható, modern, de közben mégis valahogy klasszikus hatást is kelt.

Szóval, mint látjátok, nem kell félnetek a merészebb dekoltázsoktól sem, nyugodtan vállaljátok be! Ne feledjétek, hogy ha megtetszett egy-két darab, akkor nincs mire várnotok! Nálunk hétről hétre frissül a választék, ne maradjatok le a kiszemelt ajánlatokról.

A Scarlet Fashion ruhái megvásárolhatóak az üzletben (Budapest, 20. kerület, Ady Endre utca 68-70), és online is webáruházunkból. Ha pedig valakit meglepetésként szeretnél néhány szuper cuccal meglepni, ezt is megteheted egy tetszőleges értékű ajándékkártyával.

Ne feledkezzetek meg róla, hogy a jó megjelenés, a nőies és csinos öltözködés ebben a különleges helyzetben is nagyon fontos!