Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Akciók

AKCIÓS NŐI RUHÁZATI TERMÉKEK

Női ruha rendelés az akcíó menüpontban található ruházati termékeinkből. 

Nincs ilyen termék.

Akciós termékek

 

Bár nálunk a női ruha árak alapvetően is kedvezőek, azért időről időre mégis további kedvezményeket biztosítunk érdeklődőink, vásárlóink számára!

Már régen megdöntöttük azt a sztereotípiát, miszerint jó minőségű és egyedi ruhákat kizárólag irreálisan drágán és elszállt árakon lehet értékesíteni.

Minden nálunk kapható ruha különleges és egyedi, igazán csinos és nőies, attól függetlenül, hogy milyen stílusú vagy milyen méretű darabról beszélünk éppen.

Igen, mi minden hölgyre gondoltunk a legkisebb méretűtől a legnagyobbig, a sportostól az elegánsig, a bátortól és nyitottól a visszahúzódóig! Ne felejts el szétnézni akciós ruházati termékeink között, hiszen rendkívüli ajánlatokra is találhatsz!

Nálunk nem csak a szezonok végén, de egész évben vannak akciós ruhák, kifutó termékek, amik közül kedvedre válogathatsz személyesen és online egyaránt!

A legfrissebb olasz divatáru és saját tervezésű kollekcióink is elérhetőek, kedvező áron, azonnal, raktárról. A gyors kiszállításnak köszönhetően akár napokon belül viselheted az online rendelt darabokat is!

Kérdéseidet is szívesen megválaszoljuk, akár telefonon, akár üzenetben!