Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Szeretnél csatlakozni a Scarlet Fashion viszonteladóinak körébe? Így teheted meg.

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2021.01.15 20:11
Szeretnél csatlakozni a Scarlet Fashion viszonteladóinak körébe? Így teheted meg.

Szeretnél csatlakozni a Scarlet Fashion viszonteladóinak körébe? Így teheted meg. A tavalyi év nagyon sok újdonságot hozott számunkra. Bár meglehetősen nehéz év volt ez mindenkinek, mi mégis sok sikert könyvelhetünk el a 2020-as évre, amiért nagyon hálás vagyok.

Elindult webáruházunk, sok új fejlesztés ment végbe az értékesítés területén, javult a kommunikációnk is veletek.

Divatáru viszonteladás

Bővült termékkörünk szuper új márkákkal, már a plus size-os lányok igényeit is széles körben ki tudjuk elégíteni, legnagyobb örömömre.

Kínálatunk, mint eddig is, hétről hétre változik, így biztosak vagyunk benne, hogy minden kedves vásárlónk a lehető legegyedibb módon érezheti jól magát a tőlünk beszerzett ruháknak köszönhetően.

 

Egyre nagyobb igény is támadt az iránt, hogy termékeink egyre szélesebb körbe eljussanak, így elindult viszonteladói hálózatunk kiépítése.

Már számos vállalkozás mondhatja el magáról, hogy a Scarlet Fashion termékeit forgalmazza. Ez azért is nagyon szuper, mert így nem csak itt helyben, és a webáruházon keresztül, de más boltok és webáruházak segítségével is eljutatathatjuk hozzátok a kortalan stílust és divatot.

 

Mivel együttműködéseink remek ütemben, és nagyon jó irányba haladnak, így célul tűztük ki az idei évre a hálózat bővítését. Olyan vállalkozások, vagy leendő vállalkozók jelentkezését várjuk csapatunkba, melyek tulajdonosai igazán elhivatottak a divat iránt, és a ruhák értékesítését nem csak egy fajta üzletként, hanem misszióként is fogják fel.

 

A Scarlet Fashion üzletpolitikája mindig is arra épült, hogy a vásárlás ne csak egy szükségszerű teendő, hanem egy igazi élmény is legyen a hölgyek számára. Elhoztuk nektek az egyedi, minőségi és stílusos ruhák tömkelegét, kiegészítőkkel, cipőkkel és kabátokkal is rendre kedveskedünk nektek.

Szeretnénk, ha minden üzleti partnerünk legalább annyira elhivatott lenne ebben a témában, mint amilyenek mi is vagyunk, és hogy együtt egy olyan csapatot tudjunk felépíteni, mely igazán jelentőségteljes tud lenni a magyar divat piacon.

 

Ha felkeltettem érdeklődésedet, és szeretnél csatlakozni jól működő, barátságos csapatunkba, nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot valamely a weboldalunkon található elérhetőségünkön keresztül. Kereshetsz minket telefonon, e-mailben, az űrlap kitöltésével, vagy akár messengeren, amelyik neked a legkényelmesebb.

 

Ígérem, hamar kapsz visszajelzést megkeresésedre, és miután átbeszéltük a részleteket, szinte azonnal bele is vághatunk a közös munkába! Nincsenek felesleges körök, nem húzzuk egymás idejét, hiszen közös cél, hogy a munka minél gördülékenyebben és kifizetődőbben haladjon mindenki számára.

 

Minden együttműködésünk egyedi feltételeken alapszik, ezért ne várd most tőlem kérlek, hogy pontos részletekkel tájékoztassalak általánosságban! Keress meg minket, és megbeszéljük, hogyan is tudunk minél kedvezőbben belevágni a közös munkába.

 

Nyitottak vagyunk fizikai boltok, webáruházak, és leendő vállalkozók megkeresésére is. Ha még nem indítottad el saját bizniszed, de szenvedélyed a divat, és örülnél, ha nem a nulláról kellene indulnod, ez egy remek alkalom álmaid megvalósítására!

 

Terjesszük együtt a legfrissebb női divat igéjét és juttassuk el a lehető legtöbb nő számára az olasz divat és saját tervezésű kollekcióink legfrissebb darabjait! Keress minket bátran, ha kedvet kaptál, ha kérdésed merülne fel, vagy ha kétségeid támadtak: hidd el, egy pillanat alatt szertefoszlatjuk majd őket!

 

Addig is nézz szét webáruházunkban, ismerd meg termékeinket, vagy látogass el hozzánk személyesen a xx. kerület, Ady Endre utca 68-70 szám alatt található boltunkba!

Hidd el, a velünk való közös munkával te biztosan csak nyerhetsz!