Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

A csinos és egyedi öltözködésről, szakszerűen, nem csak anyukáknak!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.07.14 22:17

A csinos és egyedi öltözködésről, szakszerűen, nem csak anyukáknak!

Van az úgy, hogy az ember lánya csak felkap valamit, mondjuk azt, ami a szekrényben legfelül van, és már indul is. Nem minden alkalommal jut idő a pontos és megfontolt outfit választásra, és ha már gyerek is van, a helyzet csak egyre nehezebbé válik. Minden fontosabb, mint hogy anyának magára ideje legyen. Persze, divatos manapság elvárni egy anyukától, hogy teendői mellett szupermodelleket meghazudtoló módon nézzen ki, de hidd el, ha én mondom, hogy a valóságban ilyen nincsen.

Szóval, ha gyorsan kell öltözni, egyetlen dolog húzhat ki a csávából: ha a szekrény tartalma csupa jól kombinálható, csinos ruhával van feltöltve. Így lényegét is vesztette a hosszas gondolkodás, ha minden darab egyedi, csinos és kényelmes, nem tudunk mellé nyúlni. De honnan lehet ilyen darabokat beszerezni?

Nos, szükség lehet néhány alapdarabra, mint egyszínű nadrágok, trikók, pólók és társaik, ezeket megvehetjük bármelyik üzletben, szinte fillérekért. Akkor vagyunk nehéz helyzetben, ha ezek a ruhák már nem elégítik ki az igényszintünket. Ha nem is topmodellként, de az anyukák is szeretnek nőiesen és csinosan öltözni, valamint első rangú szempont a kényelem is, hiszen olyan élethelyzetekbe is kerülhetünk, amiket korábban elképzelni sem lehetett.

Az anyukák, mint említettem idő híján is vannak, így az sem opció, hogy 100 helyről vadásszák össze a ruhatárukat. A gyerekek a vásárlással egyáltalán nem kompatibilisek, türelmetlenek, így gyorsan és praktikusan kell ruháinkat beszerezni. Találni kell hát egy olyan boltot, ahol minden megvan, ami kellhet, nem túl nagy, és segítőkészek, hogy hamar meg tudd venni, ami kellhet. Én találtam egy ilyet. Megosszam veled?

Egy jó ideje a Scarlet Fashionben veszem szinte minden ruhámat. Hogy miért? Mert nem elég, hogy fantasztikusan gyönyörű, egyedi és nőies ruhákat kapok náluk, de az árak is olyan kedvezőek, hogy soha nincsen lelkifurdalásom, hogy többet költök magamra, mint a gyerekre. Emellett pedig attól sem kell félnem, hogy a ruhák szembe jönnek velem a játszótéren, vagy a boltban, sőt! Minden anyuka irigykedve tekint rám, hogy mindig olyan szerkóban vagyok, amilyet ők még nem is láttak.

Ez már önmagában is elég jól hangzik, de tudom még tetézni. Felkészültél?

A Scarlet Fashion-nek még webáruháza is van, tehát ha nem akarok a kölykökkel végig szenvedni egy vásárlást, csak felmegyek a netre, kiválasztom a ruhákat, amiket megvennék, beteszem a kosárba, megrendelem, és pár napon belül házhoz hozza a futár. Konkrétan házhoz jön hozzám a divat!

Te is szólhatsz nyugodtan a barátnőidnek, vásárolhattok egy helyen, mégsem fogtok kínos helyzetbe kerülni.

Remélem, hogy számodra is ez nap híre, és még ma ellátogatsz legalább a webáruházba, hogy feltérképezd a lehetőségeket. Ha pedig személyesen tennél egy próbát, keresd az üzletet a 20. kerület, Ady Endre utca 68-70 -ben.