Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Csinosan és nőiesen minden korban? Naná!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2021.02.03 18:05
Csinosan és nőiesen minden korban? Naná!

Csinosan és nőiesen minden korban? Naná! Sokan a nők közül félnek a középkor beköszöntétől, és attól, hogy egy bizonyos kor felett akarva-akaratlanul is meg kell változtatniuk öltözködésüket

Gyerekként, ha visszaemlékszünk, már a 30 körüli felnőttek is rendkívül idősnek tűntek, pedig most már tudjuk, hogy mennyire fiatal is egy 30 körüli nő, vagy férfi.

Csinosan öltözködi 40 felett

És hogy hogyan tekintenek ránk mások, azt nagyban tudjuk befolyásolni öltözködésünkkel, ezért nagyon is érdemes erre figyelmet szentelnünk!

 

Természetesen 40, de 50 fölött sem áll meg az élet, és pláne nem kell az öltözködésnek ellaposodnia, hiszen nagyszerű lehetőségek állnak rendelkezésre!

Sőt!

Azt is gondolom, hogy egy nő igazán 40 éves korára forr ki, akkorra találja meg igazán önmagát. A húszas években még bátran kísérletezünk, feszegetjük a határokat, próbálunk rájönni, kik is vagyunk mi igazán.

Aztán 30 körül már körvonalazódik, hogyan is tudjuk leginkább megélni nőiességünket, és ez 40 éves korunkra csak még inkább letisztul, kikristályosodik.

 

Egy kifinomult, nőies és jó kisugárzású 40-es nő rettenetesen szexi, öntudatos és magabiztos, így igazán feltűnő jelenség! Ne hagyjuk hát ki ezt a ziccert, hölgyeim! Merjünk minden korban igazán nőiesek és csinosak lenni.

Figyeljünk oda a bőrápolásra, a frizura mindig legyen igényes, és az öltözködésben is tessék önazonosnak és bátornak lenni!

Leginkább az anyává válás az a pont, amikor a nők általánosságban kicsit kiesnek szerepükből, egy másikat vesznek magukra, ami sokkal fontosabb, mint a korábbiak, és ez így is van jól! De ha kicsit el is távolodtunk önmagunktól, soha nem késő oda vissza találni, a fonalat újra felvenni és visszaállni a régi kerékvágásba.

Lehet apró lépésekben, vagy gyors ütemben, ezt is mindenkinek a maga vérmérséklete és stílusa határozza meg. A lényeg, hogy a végeredmény valóban szemet gyönyörködtető és boldog legyen.

 

És hogy vannak-e tabuk?

 

Nos, természetesen csak és kizárólag akkor, ha azt mi magunk belül érezzük úgy. Sok esetben bizonyos kor felett már nem esik jól túlzottan kivágott felsőket vagy rövid szoknyákat viselni, de van, akinek ez is jól áll, mert jól tud azonosulni vele.

Általánosságban azonban 40 fölött már inkább a letisztult, elegáns, de mégis játékos öltözködés a jellemző.

Ne féljünk a színektől, sem pedig a mintáktól, mert ezek valóban vidámmá tehetik megjelenésünket! Sok nő azt gondolja, hogy bizonyos kor felett már csak a sötét vagy semleges színek jöhetnek szóba, de ez is nagy tévedés!

A vidám színek fiatalítanak, bőrünk tónusát is élénkebbé és ragyogóbbá, tekintetünket szikrázóbbá tehetik!

A fazonok tekintetében pedig adottságainkat is figyelembe véve, igyekezzünk kihozni magunkból a legjobbat!

Nálunk, a Scarletben különösen ügyelünk arra, hogy minden alakú, stílusú és korú hölgy megtalálja azt a viseletet, amiben igazán magabiztos és önazonos lehet!

Széles választékunk teret enged sok féle lehetőségnek, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy nálunk mindenki egyedi is lehet!

Nagyszerű minőségű olasz divat termékeke és saját tervezésű ruha kollekcióink is várnak, ha ellátogatsz hozzánk, vagy szétnézel webáruházunkban.

Ha pedig bármilyen kérdésed felmerül, azt nyugodtan tedd fel telefonon vagy üzenetben, amilyen gyorsan csak lehet, mi válaszolni fogunk rá!

Hidd el, rövid az élet, ne pazarolj arra egyetlen percet se tovább, hogy nem vagy önmagad! Az életet nem túlélni kell, hanem minden pillanatát megélni, a legjobban, lehetőségeinkhez mérten!

 

Várlak titeket mindig szeretettel!