DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.06.29 17:50
Vajon a színtanácsadás tényleg segít megtalálni a saját stílusod?

Vajon a színtanácsadás tényleg segít megtalálni a saját stílusod? Ma már rengeteg, az öltözködéssel kapcsolatos tanácsot, tippet lehet olvasni az interneten. Számos tanácsadáson is részt lehet már venni, ami segít abban, hogy megtanuljuk, hogyan öltözködjünk divatosan, és hogy mi az, ami nekünk jól áll.

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.06.29 15:17
A ruhadarab, ami minden nő szekrényében ott kell, hogy legyen!

A ruhadarab, ami minden nő szekrényében ott kell, hogy legyen!

Tombol a nyár, ilyenkor bizony minden nő szeret egy kicsit extrémebben öltözködni, de mit is értek ez alatt?

Nyáron sokkal jobban szeretünk kísérletezgetni a színekkel, szívesebben veszünk fel ruhákat, a pólót néha felváltja a blúz és a könnyed, ujjatlan topok, sőt, a kiegészítők terén is sokkal vagányabbak vagyunk.

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.06.13 10:53
Virágminta? Nekem jöhet!

Virágminta? Nekem jöhet! Bár alapvetően a letisztult öltözködés híve vagyok, de mégis, imádom a virág mintákat! Nem csak azért, mert magát a virágot is nagyon szeretem, és alapvetően is vidámsággal töltenek fel ezek a színes alakzatok, de azért is, mert szuper nőies darabok jöhetnek létre egy-egy csodás, virágos anyagból!

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.05.28 09:41
Ezt biztosan Te is imádni fogod! Idén reneszánszát éli a blézer!

Volt idő, amikor csak kosztümfelsőként gondoltunk erre a ruhadarabra, de mára már egy jól átgondolt női ruhatár elengedhetetlen darabjává vált a blézer

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.05.21 16:07
Olaszország a divat hazája! De mitől különleges az olasz divat?

Olaszország a divat hazája! De mitől különleges az olasz divat? Stílusos, megnyerő és tüzes...ez a három jelző biztosan eszünkbe jut akkor, ha az olasz emberekre gondolunk. 

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.05.11 20:09
Idén a kényelem lesz a divat! Így gondold újra ruhatárad!

Idén a kényelem lesz a divat! Így gondold újra ruhatárad! Bár a pandémia lassan, de biztosan kivonulni látszik életünkből, ennek hatásait egy darabig biztosan nem fogjuk tudni levetkőzni. És itt most a vetkőzni szót szándékosan használtam, ugyanis a ruhatárunkon is látványos nyomot hagyott a hosszú hónapokig tartó bezártság.

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.05.11 00:02
Öltözködjünk a nap színeibe: vidám sárga szettek!

Öltözködjünk a nap színeibe: vidám sárga szettek! Az idei év nagyon különleges sok szempontból, de az egyik számunkra fontos indok, hogy idén két színt kiáltottak ki az év színének. A stabil alapot szolgáltató szürke és a vidám, remény teli sárga szépen illenek egymáshoz, kiegészítik egymást, és az embereket új energiával töltik fel.

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.04.23 22:30
Változékony időjárás? Velünk aztán nem tolhatsz ki!

Változékony időjárás? Velünk aztán nem tolhatsz ki! Juhúúú! Végre újra, személyesen is találkozhatunk! 

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.04.06 20:30
Mesefigurás ruhákat viselni felnőtt nőként? Ne félj tőle!

Mesefigurás ruhákat viselni felnőtt nőként? Ne félj tőle! Sokan érezzük úgy, közöttük én is, hogy a lelkünk egy bizonyos része sosem nő fel, ugyan az a játékos gyermek marad örökre, mint hajdanán!

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.04.02 21:03
Egy újabb trendi ruhadarab: itt a tavasz, elő a mellényekkel!

Egy újabb trendi ruhadarab: itt a tavasz, elő a mellényekkel! Ha kínoznának sem tudnám megmondani, melyik a kedvenc ruhadarabom, szinte mindegyiket szeretem, hiszen mindnek megvan a maga egyedi jelentősége! 

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.03.15 20:33
Most megosztom veletek a titkomat

Már többször is említettem nektek itt, a blogon, hogy ez az időszak számunkra nem feltétlenül a nehézségek és a megszorítások, sokkal inkább a fejlődés és terjeszkedés ideje. De sosem neveztem még nevén azt a segítséget, aki nélkül most nem tartanánk ott, ahol, és ami miatt elmondhatom, az az álom, aminek beteljesülésére mindig is vágytam, megvalósulni látszik.

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.03.11 20:25
Bár újra bezártak minket, de mi mégis itt vagyunk!

Nektek nincsen deja vu érzésetek csajok? Egy évvel ezelőtt már átélhettük a jelenlegi helyzetet, akkor és most sem maradt más választás, minimum 2 hétre idén is be kell zárnunk az ajtókat.

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.02.24 22:54
Sokszínű divat: ilyen lesz divat szempontból 2021 tavasza

Sokszínű divat: ilyen lesz divat szempontból 2021 tavasza. Végre süt a nap! Hihetetlen, de talán idén jobban vártuk a jó időt, mint valaha! Tudom, hogy korlátozottak a szórakozási és kijárási lehetőségek, de azért az mégis csak bíztató, hogy egyre jobb az idő, így legalább több időt tölthetünk kényelmesen a szabadban.

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.02.22 21:37
Az elegancia megtestesítője: neked már megvan a tökéletes inged?

Az elegancia megtestesítője: neked már megvan a tökéletes inged? Vannak olyan klasszikus ruhadarabok, melyek igazán sosem mennek ki a divatból, pusztán részleteikben, szabásukban, vagy viselésük módjában változnak

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2021.02.06 00:29
Fekete, fekete, fekete...snassz, vagy elegáns?

A fekete színnel kapcsolatban nagyon sok koncepció és prekoncepció létezik. Vannak, akik azt mondják, szomorú és lehangoló egy teljesen fekete viselet, mások különösen ragaszkodnak hozzá, hiszen azt vallják, rendkívül elegáns és még optikailag is jó hatással van az alakra...

A nőiesség egyik fontos szimbóluma: milyen a tökéletes szoknya?

A nőiesség egyik fontos szimbóluma: milyen a tökéletes szoknya? Az emancipáció egyik fontos jelképévé vált, mikor a nők elkezdtek bátran nadrágot viselni. Voltak olyan időszakok, amikor az egyenlőség jegyében szó szerint férfiruhákba, akár öltönyökbe bújtak, és rövid hajat is vágattak, de szerencsére ez az időszak már elmúlt!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2021.02.03 18:05
Csinosan és nőiesen minden korban? Naná!

Csinosan és nőiesen minden korban? Naná! Sokan a nők közül félnek a középkor beköszöntétől, és attól, hogy egy bizonyos kor felett akarva-akaratlanul is meg kell változtatniuk öltözködésüket

Vadítóan szexi, vagy kislányosan bájos? Idén nem kell választanod!

Vadítóan szexi, vagy kislányosan bájos? Idén nem kell választanod! Az idei év divatja nagyon sok újdonságot hoz számunkra. Már a tavalyi évben is felfedezhető volt a változás, de igazán csak a 2021-es évben teljesedik ki az új, szinte határtalan irányzat.

Minták a téli öltözködésben: higgyétek el, nem kell félnünk tőlük!

Bár már érezzük a lelkünkben a tavasz beköszöntét, és talán jobban is várjuk most a jó időt, mint valaha, azért a télből kérlelhetetlenül hátra van egy bő hónap. Sokan kezdtek életmódváltásba az új évvel, az első kilók már ennek köszönhetően le is szaladtak, így eljött az ideje a gardrób átvizsgálásának is.

Szeretnél csatlakozni a Scarlet Fashion viszonteladóinak körébe? Így teheted meg.

Szeretnél csatlakozni a Scarlet Fashion viszonteladóinak körébe? Így teheted meg. A tavalyi év nagyon sok újdonságot hozott számunkra. Bár meglehetősen nehéz év volt ez mindenkinek, mi mégis sok sikert könyvelhetünk el a 2020-as évre, amiért nagyon hálás vagyok.

Még nem járt le a kabátok ideje! Az előrejelzések szerint, csak most jön az igazán hideg!

Még nem járt le a kabátok ideje! Az előrejelzések szerint, csak most jön az igazán hideg! Bár a szívünkben már lehet, hogy tavasz van, és egyre jobban várjuk a melegebb, napos időt, a valóság az, hogy még csak most jön a fekete leves!

Plus size-os csajok figyelem! Hozzánk mindenképpen érdemes benéznetek

Plus size-os csajok figyelem! Hozzánk mindenképpen érdemes benéznetek, ha szeretnétek beszerezni néhány új, csinos ruhát! Még mindig meglehetősen nagy hiánycikknek számít a nagyobb méretű, ám de divatos és nőies ruha a boltok polcain.

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2021.01.11 00:38
Szőrme, vagy nem szőrme, ez itt a kérdés!

Szőrme, vagy nem szőrme, ez itt a kérdés! A témát mostanság sok helyen körül járták, és nagy botrányok is övezték a közelmúltban. Sokan vallják, hogy az egyik legősibb tradícióval rendelkező ruhadarab a szőrméből készült kabát, mellény vagy éppen pelerin, és egy fajta státusz szimbólumként is megjelenik, hiszen az eredeti szőrme ára igencsak magas.

Új év, új én! Ne feledkezz meg a ruhatárad felfrissítéséről sem!

Új év, új én! Ne feledkezz meg a ruhatárad felfrissítéséről sem! Sokan megfogadják az új év kezdetével, hogy változtatnak korábbi szokásaikon

Hálásan köszönöm nektek az idei évet! Rólad írtam, hiszen nélküled ez nem sikerült volna!

Rólad írtam! Hálásan köszönöm nektek az idei évet! Nélkületek ez nem sikerült volna! Vége van az ünnep előtti hajtásnak és ezzel az írással megszeretném köszönni nektek ezt az évet, hogy kitartottatok mellettem mindvégig a vírus alatt is!

Még nincs meg a szetted a karácsonyi ünnepléshez? Szívesen segítünk!

Bár az idei karácsony egészen biztosan más lesz, mint a korábbiak, azért ne feledkezzünk meg az öltözködésről! Jó közérzetünkhöz szorosan hozzátartozik a kényelmes, ám de csinos és kifinomult megjelenés, akkor is, ha éppen senki sem látja, vagy csak kevesen.

Hidd el, a kivágott felső nagyon csinos, és bátran te is felveheted!

Hidd el, a kivágott felső nagyon csinos, és bátran te is felveheted! Ahogy azt már jól tudhatjátok csajok, kifejezetten kedvelem a merészebb, nőiesebb darabokat.

Olvasd el ezt a bejegyzést, hogy megtudd, miért tökéletes választás számodra is egy kötött ruha!

Olvasd el ezt a bejegyzést, hogy megtudd, miért tökéletes választás számodra is egy kötött ruha! Itt a tél, a hideg és nyirkos idő, és bár sokkal több időt töltünk most otthon a szokásosnál, azért időről időre ki kell mennünk a szabadba.

A stílus és a divat nem mindig találkoznak egymással

A stílus és a divat nem mindig találkoznak egymással. Ha valaki a legfrissebb divat szerint öltözködik, hajlamos kapásból magára aggatni a stílusos jelzőt is, pedig a két dolog egyáltalán nem jár feltétlenül kéz a kézben

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.10.08 10:48
A klasszikus kis fekete újra töltve

A klasszikus kis fekete újra töltve! Minden nő tudja, hogy a ruhatárának alap darabja kell, hogy legyen egy kis fekete ruha. Ez egy olyan Jolly joker, amit szinte bármilyen alkalomra felvehetünk, különböző kiegészítőkkel feldobva újabb és újabb megjelenéseket hozhatunk belőle össze, anélkül, hogy különösebben meg kellene erőltetnünk magunkat, hiszen ehhez a darabhoz egy jó szabásvonal esetén szinte minden passzol.

Ugye, Te odafigyelsz megjelenésedre a szürke hétköznapokban is?

Ugye, Te odafigyelsz megjelenésedre a szürke hétköznapokban is? Mióta beütött a korona vírus okozta helyzet, és sokkal több időt töltünk otthon, nem csak a szokásaink, de az öltözködésünk is megváltozott.

Te láttad már a Scarlet Fashion legújabb kínálatát?

Te láttad már a Scarlet Fashion legújabb kínálatát? Megérkeztek az Őszi-téli kollekciók első darabjai a Scarlet Fashion polcaira és vállfáira. A legfrissebb divat szerinti stílusos és egyedi darabokat találhatsz az üzletben, ahogyan azt már megszokhattuk.

Ne félj, nálunk biztosan megtalálod, amit keresel akkor is, ha nem vagy XS-es méret!

Ne félj, nálunk biztosan megtalálod, amit keresel akkor is, ha nem vagy XS-es méret! Szerintem mindannyian átéltük már azt a kellemetlen érzést, mikor egy butikba betérve furán néznek ránk, kellemetlenül feszengünk, majd inkább lesütött fejjel távozunk! Mindannyiunk szembesült már ezzel, ki ilyen okból, ki olyanból.

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.09.21 23:04
Ősszel is jól jön egy jól megválasztott kabát!

Ősszel is jól jön egy jól megválasztott kabát! Sokan kabát címszó alatt csak a téli időjárásra asszociálnak, pedig remek darabokat lehet vásárolni ősszel is. A nyirkos, szeles idő kifejezetten indokolttá teszi, hogy beszerezzünk egy vízálló darabot, amin nem fúj át a szél sem, és remekül megvéd minket az időjárás viszontagságaitól.

Ha azt a szót kimondjuk, hogy melegítő, sokan a sportoláshoz alkalmas laza viseletre asszociálnak.

Nem csak edzéshez való a melegítő szett! Mint azt már nagyon sokszor elmondtam nektek, nálunk a Scarlet Fashion-nél nem csak a divat, a stílus és a nőiesség, de a kényelem is első számú szempont, amikor a termék kínálatot összeválogatom.

Jól gondold meg, milyen színű ruhát viselsz! Sokkal nagyobb a jelentősége, mint gondolnád!

Jól gondold meg, milyen színű ruhát viselsz! Sokkal nagyobb a jelentősége, mint gondolnád! Mikor reggel kinyitod a szekrényt és kiválasztod mit fogsz viselni az adott napon, a színválasztást nagyban befolyásolni fogja hangulatod. Egy esős, borongós, vagy éppen rossz kedvű napon nagyobb eséllyel nyúlunk a sötétebb ruháink után, míg, ha ragyogóan süt a nap és jó a kedvünk, jöhetnek az élénk színek!

Az örök darab: ebben a szezonban is divat lesz a farmer

Az örök darab: ebben a szezonban is divat lesz a farmer. Szinte már elképzelhetetlen olyan divat szezon, melyben ne lenne meghatározó szerepe a különböző farmer daraboknak.

Ellenség vagy barát? Idén ősszel hódít a bőrnadrág!

Ellenség vagy barát? Idén ősszel hódít a bőrnadrág! Talán mindannyian emlékszünk a 2000-es évek azon időszakára, mikor újra divatba jött a latex. Akkor főleg a csizmákat és nadrágokat illetően számított a műbőr ezen fajtája divatosnak, és mikor eltűnt az éterben, talán azt gondoltuk, egy jó darabig nem is tér majd vissza.

Ne hidd, hogy az ősz nem tartogat számodra semmi szépet!

Ne hidd, hogy az ősz nem tartogat számodra semmi szépet! Egy új szezon magával hozza az elmúlást, de egyben valami újnak a kezdetét is jelenti. Ugyan hiányozni fognak a meleg nyári esték, a napsütéses hétvégék, de ne feledjétek! Minden időszaknak megvan a maga szépsége.

Meleg is, kényelmes is, csinos is és biztosan feldobja a napodat. Mi az?

Meleg is, kényelmes is, csinos is és biztosan feldobja a napodat. Mi az? Legyen az baráti találkozó, kirándulás, randevú vagy egy forró kakaó a kanapén...mindhez elengedhetetlen egy csodás ruhadarab, a pulóver! Igaz, lányok?

Bombaként robbant be az őszi időjárás, de semmi pánik!

Az őszi idő egyik pillanatról a másikra átvette a nyári kánikula helyét, így nincs már mire várni, a ruhatárat is aktualizálni kell! Eltehetjük a nyári forrónadrágokat, a lenge és vékony toppokat, és a helyükre hosszú nadrágokat, őszi felsőket, vagány, de egyben nőies kis kabátokat kell pakolnunk a szekrény polcaira.

Az „egyméretes” ruha az a darab, ami S-től az L-ig mindenkinek jól állhat!

Az „egyméretes” ruha az a darab, ami S-től az L-ig mindenkinek jól állhat!

Sokszor felmerül a kérdés, hogy mit is takar az, hogy egy ruhadarab „egyméretes”.  Biztosan Te is sokszor elgondolkodsz, vajon jól fog-e állni, stimmelni fog-e alakodhoz az olyan ruha, ami nincs kifejezetten méretre szabva...

Nem kell kedvenc ruhádat a szekrény mélyére suvasztanod...

Nem kell kedvenc ruhádat a szekrény mélyére suvasztanod, dobd fel kiegészítőkkel, és viseld magabiztosan ősszel is!

Idén kitolódik az esküvői szezon, nem ér véget a nyárral!

Idén kitolódik az esküvői szezon, nem ér véget a nyárral! Te tudod már, mit fogsz felvenni a következő esküvőre? Mivel az idei éve tele volt meglepetésekkel, amik sajnos sokszor nem voltak pozitívak, sokaknak kellett átalakítaniuk terveiket.

Nekünk, Scarletes lányoknak alapvető, hogy mindig csinosak, egyediek és feltűnőek vagyunk

5 Jolly Joker ruhadarab, amit mindenképpen be kell szerezned az őszi szezonra!

Nekünk, Scarletes lányoknak alapvető, hogy mindig csinosak, egyediek és feltűnőek vagyunk a ruháinkban, ugye csajok? Egy jó szettet azonban sokkal könnyebb összeállítani egy kiegyensúlyozott ruhatárból. 

Az öltözködés nem mindig egyszerű feladat...hidd el tudom miről beszélek!

Alap szabályok és jó tanácsok divatbalesetek ellen!

Szinte mindenkinek volt már olyan rémálma, hogy egy fontos társasági eseményen mindenki őt bámulja, látszólag ok nélkül. Aztán, ahogy telik az idő, egyszer csak észreveszed, hogy teljesen meztelen vagy, és rettenetesen szégyelni kezded magad, vagy rád tör a pánik.

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.08.11 22:27
Miért vágtam bele a webáruház üzemeltetésbe?

Hogy miért fogtam bele a női ruha webáruházam üzemeltetésbe?

Akik régebb óta nálam vásárolnak, tudják, hogy szeretek a vásárlóimmal találkozni. Óriási élmény látni az elégedettséget az arcokon, a csinosabbnál csinosabb lányokat., ahogy az én ruháimat viselik. A boltomban (1205, Budapest, Ady Endre utca 68-70) mindig jó a hangulat, a kollekciók folyamatosan megújulnak, ezért mindenképpen érdemes betérni, és személyesen válogatni a kínálatból!

A csinos és egyedi öltözködésről, szakszerűen, nem csak anyukáknak!

Van az úgy, hogy az ember lánya csak felkap valamit, mondjuk azt, ami a szekrényben legfelül van, és már indul is. Nem minden alkalommal jut idő a pontos és megfontolt outfit választásra, és ha már gyerek is van, a helyzet csak egyre nehezebbé válik. Minden fontosabb, mint hogy anyának magára ideje legyen. Persze, divatos manapság elvárni egy anyukától, hogy teendői mellett szupermodelleket meghazudtoló módon nézzen ki, de hidd el, ha én mondom, hogy a valóságban ilyen nincsen.

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.07.09 21:51

FEHÉRÍTŐ FESTÉK TEXTIL BARKÁCSOLÁSRA.

Ma Szanyi Brigitta fogja megosztani a textilnyomtatási cikkjét, hogyan kell festeni fehérítővel. -Szeretem a formatervezés egyszerűségét, és alig várom, hogy kipróbáljam. Élvezd Te is! 

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.07.09 09:37

HIHETETLEN TÖRTÉNELMI TÉNYEK

  • Tudtad, hogy a 15. században a terhes állapotot divatosnak tekintették, és ha a lányok nem voltak terhesek, elrejtették a párnájukat ruháik alatt, hogy annak tünjenek? Olvasd tovább! Érdemes!