Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Bár újra bezártak minket, de mi mégis itt vagyunk!

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.03.11 20:25
Bár újra bezártak minket, de mi mégis itt vagyunk!

Nektek nincsen deja vu érzésetek csajok? Egy évvel ezelőtt már átélhettük a jelenlegi helyzetet, akkor és most sem maradt más választás, minimum 2 hétre idén is be kell zárnunk az ajtókat.

Mivel számunkra az egyik legfontosabb motiváció a veletek való találkozás és a személyes kapcsolat, így nem mondhatom, hogy nem fájó pont ez, ugyanakkor mint mindig, most is igyekszem optimistán állni a dolgokhoz, és a rosszban a jót is megtalálni.

 

 

Már sokszor beszéltem róla, hogy a tavalyi évben a mi vállalkozásunk hatalmas fejlődésen ment keresztül.

Trendi és divatos női ruha

Egy épülési folyamatra léptünk, melynek egyik első lépéseként megnyitottuk webáruházunkat, akkor még azzal a céllal, hogy a tőlünk távolabb élők is hozzájuthassanak szuper ruháinkhoz.

 

Mivel egyik alapvető filozófiánk, hogy a legszélesebb körben hirdessük a divat igéjét, és a legtöbb nőhöz el tudjuk juttatni a csinos és stílusos öltözködés lehetőségét, kortól, stílustól és testalkattól függetlenül, ez akkor egy logikus lépésnek tűnt.

Mára már bebizonyosodott, hogy életünk egyik legjobb húzása volt, hiszen a jelenlegi helyzet nem hagy más teret a működésre, mint az online értékesítést.

Szerencsére nem kell teljesen leállnunk, nem kell otthon malmozva figyelnünk az eseményeket, és arra várnunk, az adatok és számok mikor engedik meg újra, hogy kinyissunk.

Ruházati webáruháznak köszönhetően egy percre sem kell megfosztanunk titeket a vásárlás lehetőségétől, és ezzel mi is motiváltak maradhatunk ebben a különösen nehéz helyzetben.

A tavasz más megérkezett, és ezzel együtt hozzánk is az új kollekciók első darabjai.

Félelmetesen színes és nőies lesz az idei divat, én már több mindent is láttam az idei kínálatból és alig várom, hogy nektek is megmutathassam!

És noha most személyesen ugyan nem beszélhetünk, de az internet adta lehetőségek kihasználásával mégis a segítségetekre tudunk lenni.

Tudom, hogy sokan félnek az online vásárlástól, hiszen nem tudják a kiszemelt ruha darabokat felpróbálni, megtapogatni.

Mi igyekszünk minden szempontból együttműködőek és segítőkészek lenni, ha bármilyen kérdésetek felmerülne, ne habozzatok azt nekünk feltenni.

Akár telefonon, akár e-mailben, a weboldalon található űrlapon, vagy messnegeren keresztül is kereshettek minket, bízhattok benne, hogy minden esetben gyors és kielégítő választ adunk.

Hogy mikor nyithatunk újra? Visszaáll-e a régi rendszer valaha?

Ezek azok a kérdések, amikre őszintén senki nem tudja a választ! Egy dolgot tehetünk, hogy bízunk abban, hogy mihamarabb vége lehet ennek a rémálomnak, és a távolságtartás szükségessége nem áll majd közöttünk és közöttetek, szeretett vásárlóink között!

Én megígérem nektek, hogy mint eddig is, ez után is a legszebb, legjobb minőségű ruhadarabokat hozom el, az árukészlet folyamatosan meg fog újulni, ahogyan megszokhattátok, és a járvány okozta speciális körülmények nem mehetnek a veletek való kapcsolatunk, a kiszolgálás minőségének rovására.

Fogjunk össze, és ne hagyjuk, hogy a mostani felállás megfosszon minket a divat örömétől, a csinos öltözködés adta önbizalomtól és jó érzéstől!

Mi nők mindig erősek vagyunk, és nem jöhet olyan csapás, amit ne tudnánk áthidalni vagy megoldani!

Egy szónak is száz a vége: várunk titeket nagyon sok szeretettel a webáruházban, böngésszetek, nézelődjetek, és ha valami megtetszik, bátran rendeljétek meg!

Ha pedig kérdésetek merülne fel, vagy elbizonytalanodtok, akkor se habozzatok!

Elérhetőségeinken most is és mindig várjuk jelentkezéseteket szeretettel!