Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

A stílus és a divat nem mindig találkoznak egymással

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.10.08 11:09
A stílus és a divat nem mindig találkoznak egymással

A stílus és a divat nem mindig találkoznak egymással. Ha valaki a legfrissebb divat szerint öltözködik, hajlamos kapásból magára aggatni a stílusos jelzőt is, pedig a két dolog egyáltalán nem jár feltétlenül kéz a kézben

Divatosan öltözködni ugyan is nem nehéz, de a valódi stílusosság tehetség, ami ha nem jön magától, fejleszteni kell.

Jól összeállított ruhadarab

Persze, nem csak egy féle képpen lehet az ember stílusos. Stílusos lehet a letisztult öltözködés, az extravagáns kinézet, és a sportos vonulat is, de a lényeg, mint legtöbbször, a részletekben rejlik.

Az még kevés, ha jól válogatjuk össze a ruhadarabokat. Ezeknek passzolniuk kell egyéniségünkhöz is, illeniük kell az adott alkalomhoz is, és nem árt az sem, ha az egyes öltözködési elemek egymáshoz is jól passzolnak.

Ki ne látott volna, vagy ismerne olyan esetet, mikor egy fiatal, önmagát még keresgélő kislány egyik nap így, másik nap meg úgy öltözködik, vagy éppen mást akar mutatni valaki, mint ami a valóság, így az önazonosságot teljesen félredobva, egy tőle teljesen távol álló stílust erőltet magára. Ez hosszútávon biztosan nem kifizetődő megoldás, hiszen egy stílusidegen darab sosem lesz kényelmes viselet, abban mindig feszengeni fogunk, és sosem érjük el a maximális önbizalmat.

Ezen a területen sokkal nehezebb dolguk van a plus size-os lányoknak, hiszen nekik sokkal szűkebb a keresztmetszet, amiből válogathatnak, ha öltözködésről van szó. A nagyméretű ruhák általában alaktalan, semmilyen fazonok, és lássuk be, ezekben nagyon nehéz stílusazonosnak maradni.

De emellett sokszor előfordul, hogy az átlagos kinézetű lányok is küszködnek, mert valahogy nem tudnak rátapintani a lényegre öltözködés terén.

Pedig ez minden nőnek fontos, hazudik, aki azt állítja nem, hiszen megjelenésünk az első kép, amit mutatunk magunkról a külvilág felé, tehát személyiségünk egy igen csak szerves része.

De hogyan is találhatunk rá hiteles és őszinte stílusunkra?

Először is, érdemes belül keresgélni önmagunkban és feltérképezni, milyen a személyiségünk, milyen helyeken jelenünk meg, és ott mit szeretnénk magunkról sugározni. Ha ezt már nagyjából belőttük, akkor ezen elindulva válogassuk össze, mik a ruhatárunk alapkellékei. Másként öltözködik ugyanis élethelyzetéből adódóan egy edző, egy ügyvéd vagy egy felszolgáló, de a maga módján mind lehet igazán kifinomult és stílusos.

Ha megtaláltuk az irányvonalat, már nincs is más dolgunk, mint megtalálni a legjobb helyet, ahonnan ruháinkat meg tudjuk vásárolni. Egy ideális női ruha bolt széles kínálatot tart, mind a fazonokat, mind a stílusokat és a méreteket illetően is. Emellett pedig készséges segítséget nyújtanak az ott dolgozók, ha elakadnánk, ha nem tudnánk, mi állhat nekünk jól, vagy akkor is, ha pusztán vacillálunk két különböző darab között.

Személyes javaslatom a Scarlet Fashion Boutique és webáruház, ahol igazán nőies és stílusos ruhadarabok széles kínálata vár minden érdeklődőt. És itt nem csak az S-es méretű lányokat várják, érdemes akkor is betérni, ha nagyobb méretet hordasz, vagy éppen különleges az ízlésed.

De akkor is várnak szeretettel, ha bizonytalan vagy a stílusodat illetően, hiszen itt mindig számíthatsz egy jó szóra, és szakértő tanácsokra az öltözködést illetően.

Ne félj belevágni, találd meg a saját, személyes stílusodat, hogy kényelmes, de egyben csinos megjelenésed feltölthessen a maximális energiával! Hidd el, az ebbe fektetett idő és energiaforrás ugyanis többszörösen is megtérül majd számodra!