Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Az „egyméretes” ruha az a darab, ami S-től az L-ig mindenkinek jól állhat!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.08.31 22:21
Az „egyméretes” ruha az a darab, ami S-től az L-ig mindenkinek jól állhat!

Az „egyméretes” ruha az a darab, ami S-től az L-ig mindenkinek jól állhat!

Sokszor felmerül a kérdés, hogy mit is takar az, hogy egy ruhadarab „egyméretes”.  Biztosan Te is sokszor elgondolkodsz, vajon jól fog-e állni, stimmelni fog-e alakodhoz az olyan ruha, ami nincs kifejezetten méretre szabva...

...mert ugyan azt a méretet ajánljuk S-es, M-es és akár L-es méretű lányoknak is. Mégis hogyan lehetséges ez?

egyméretes ruha

A válasz rendkívül egyszerű. Az olyan rucik, amik megfelelően rugalmas anyagból készülnek, és szabásvonaluk elég univerzális, jól mutatnak akkor is, ha egy kicsit lazábban állnak, de akkor is csinosak, ha kicsit kifeszülnek az idomokon. Persze, ez nem jelenti rögtön azt, hogy bárki viselheti őket, de magukban hordozzák a lehetőséget, hogy akár modell alkatúan vékony, de akár sportosabb vagy kerekebb lányok igy ugyan azt a darabot viselhessék.

És hogy miért jó ez nektek, csajok?

Nos, egy ilyen ruhadarab teret enged a kisebb-nagyobb alakváltozásoknak. Nem számít, ha a téli időszakban felszalad néhány kiló, vagy egy szakítás után picit jobban lefogytok a kelleténél. Az egyméretes ruháitokat tutira nem kell leselejtezni, mert valószínűleg jól fog mutatni +/- 5-10 kilóval is rajtatok.

De mégis honnan tudhatjátok, hogy jó lesz-e az egyméretes ruha rátok?

Talán ez a leggyakrabban felmerülő kérdés, pedig sokkal egyszerűbb a válasz, mint gondolnánk. Mivel ezek a ruhák legtöbbször nagyon rugalmas, kényelmes anyagból készülnek, így, ha a Te méreted standard S, M vagy L, szinte biztos, hogy rajtad jól fog mutatni az univerzális méret is. Természetesen szeretettel várunk a Scarlet Fashion Boutique üzletünkben, (20. kerület, Ady Endre utca 68-70) ahol bármelyik darabunkat fel tudod próbálni, akár a nálunk kapható kiegészítőkkel együtt is. Szuper övekkel, csinos cipőkkel, vagy vagány táskákkal nagyon jól fel lehet dobni az egyes szetteket, ezért érdemes néha kicsit körültekintőbben is szétnézni nálunk.

Amennyiben viszont nem tudnál hozzánk eljönni és online szeretnéd valamelyik egyméretes ruhánkat megvásárolni, úgy, ha bizonytalan vagy, hívd a +36 70 373 0219-es telefonszámot, és bármelyik ruhadarabunkat nagyon szívesen lemérjük neked!

Sokan azt gondolják, hogy az egyméretes ruha macerát jelent, hogy így nehezebb megtalálni az ideális fazont, pedig ez pontosan fordítva van. Hiszen ezekben az esetekben nem csak a méret, de a fazon is azt szolgálja, hogy minél több típusú, alakú és formájú nőnek jól álljon az adott darab, tehát sokkal nehezebb félrenyúlni, mint egy konkrétan méretezett, csak egy bizonyos alakra jól passzoló ruhával.

Gyere el, és nézz szét egyre bővülő kínálatunkban, vagy szemezgess webáruházunkból! Szuper olasz márkák és egyedi, saját tervezésű ruhadarabjaink várnak rád. Az őszi kollekció első darabjai is megérkeztek, melyek között szintén sok egyméretest is fogsz találni.

Hogyha eddig féltél tőle, ne habozz, és próbáld ki, milyen egy univerzális, kényelmes ruhadarabot viselni! Ha egyszer megtapasztalod, milyen üdítő érzés, hogy vásárlás közben nem nyomasztanak a méretezések, hogy milyen jól esik, hogy egy adott ruhából nem kell adott esetben nagyobbat, vagy éppen kisebbet kérni, hanem csak leemeled a polcról, felpróbálod, és passzol is, többet nem is fogsz másmilyent választani.

Gyere el, és éld át ezt az élményt először nálunk! Várunk szeretettel!