Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Az elegancia megtestesítője: neked már megvan a tökéletes inged?

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.02.22 21:37
Az elegancia megtestesítője: neked már megvan a tökéletes inged?

Az elegancia megtestesítője: neked már megvan a tökéletes inged? Vannak olyan klasszikus ruhadarabok, melyek igazán sosem mennek ki a divatból, pusztán részleteikben, szabásukban, vagy viselésük módjában változnak

Már sokszor beszéltem nektek itt a blogon is ilyen darabokról, volt szó a farmerről, a tökéletes pulóverről és a szoknyákról is, de most egy valódi különlegességet hoztam el nektek!

Nőies fazonok

Beszéljünk most egy kicsit az ingekről csajok!

 

Szóval, ez is egy olyan ruhadarab, mely az alapruhatár része kell, hogy legyen, minden szekrényben és gardróbban fel kell, hogy fedezzünk néhányat, de legalább egy jó szabású fehér inget.

Igazi Jolly Joker, jól variálható, elegáns, de közben laza viseletet is jelenthet a kiegészítők függvényében, és nincs olyan alak vagy stílus, amihez ne lehetne jól hozzá társítani.

 

Vannak olyan alkalmak, amikor kifejezetten kötelező az ing, nekünk nőknek is. Más helyzetekben azonban kihúzhat minket a „nincs mit felvennem” csávából.

Egy jó szabású, nőies ing elegáns alkalmakra, de akár a hétköznapokra, egy randira vagy baráti vacsorára is alkalmas viselet lehet.

Mint említettem, a fehér a legjobban kombinálható változat, de az alap és a különlegesebb színű változatai is remek választásnak bizonyulhatnak, figyelembe véve, hogy milyen alkalomra akarjuk viselni őket.

Minden esetre most inkább maradnék a fehér ing előnyeinek megmutatásánál, hiszen ez az a ruhadarab, ami kortól, alkattól és stílustól függetlenül szinte mindenkinek jól áll.

 

Nézzük csak, mivel viselhetjük leginkább a kedvenc ingünket!

 

Nyilván befolyásolja az alkalom is, de a fehér ing tényleg egy nagyon praktikus, jól variálható ruhadarab. Viselheted akár elegáns kiskosztümmel, egy csinos és nőies szoknyával, a kedvenc fekete gatyáddal, de farmerrel és a merészebbeknek még újabban melegítő alsóval is jó kombináció lehet.

A fehér ing megengedi a magas sarkú cipőt, de akár egy hófehér tornacipővel és bőrdzsekivel is jó szettet alkot, ha egy laza eseményen vagy programon veszel részt benne.

 

A szabást tekintetbe véve, ma már igazán nőies fazonok és sok féle divatos lehetőség létezik ebből is. Idén is, mint ahogyan tavaly, hódítanak az oversize darabok, a boyfriend stílus is nagyon menő, de konzervatívabb vagy hagyományosabb vonalon öltözködőknek a klasszikus darabok közül is bátran lehet válogatni.

Mivel lassan itt a tavasz, fontos tudni, hogy idén nagyon divatosnak számítanak az ingruhák is, így egy ruhadarab segítségével akár egy komplex öltözetet is kipipálhatunk.

Néhány klasszikus vagy éppen vagányabb kiegészítővel olyan megjelenést érhetünk el, ami mellett biztosan nem lehet elmenni szó nélkül senkinek.

 

Az apró részletesség, a fodrok, minták is szóba jöhetnek, idén ez is a trend része, pusztán a képzelet és a jóízlés szabhat határt a lehetőségeknek.

Gyertek el hozzánk, és válasszuk ki együtt a legtökéletesebb fazont, amit minden alkalommal büszkén és csinosan viselhettek!

Hisz tudjátok, nálunk nem csak egyszerű értékesítés folyik, hanem divat és stílus tanácsadás is.

Ha személyesen nem tudtok eljönni, akkor is tudtok nálunk vásárolni, hiszen online webshopunk választéka is napról napra frissül, igyekszünk a legszélesebb választékot biztosítani neketek.

 

Ha kérdésetek merülne fel, azt is bátran jelezzétek, akár telefonon, e-mailben, vagy messenger-en, mi készségesen állunk rendelkezésetekre!

 

A divat mindenkié, és a csinos öltözködéstő len foszthatjuk meg magunkat! Igaz lányok?

Keressetek minket továbbra is bizalommal! Mi tényleg értetek vagyunk!

Puszi: Brigitta