Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Idén kitolódik az esküvői szezon, nem ér véget a nyárral!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.08.20 12:17
Idén kitolódik az esküvői szezon, nem ér véget a nyárral!

Idén kitolódik az esküvői szezon, nem ér véget a nyárral! Te tudod már, mit fogsz felvenni a következő esküvőre? Mivel az idei éve tele volt meglepetésekkel, amik sajnos sokszor nem voltak pozitívak, sokaknak kellett átalakítaniuk terveiket.

A nyár eleje még teljesen kaotikus volt, sok párnak kellett előre megszervezett esküvőjét lemondani és új időpontban megtartani. Mivel a nyári helyek általában már egy évre előre is betelnek, sok esküvő az őszi vagy akár a téli szezonra is átcsúszik, de mi akkor is csinosan és szexisen szeretnénk megjelenni, igaz csajok?

Scarlet Fashion. Esküvőre készülünk

De hogyan lehet az öltözék alkalomhoz illő akkor is, ha nincsen kint 30 fok, és nem elég egy laza, nyári ruha?

A felvetés teljességgel zavarba ejtő, de higgyétek el, van rá megoldás! És nem is kell feltétlenül óriási költségekbe verni magatokat ahhoz, hogy csodásan nézzetek ki legjobb barátnőtök, egy családtagotok, vagy éppen a legnagyobb vetélytársatok esküvőjén!

Hiba, amit sose kövess el!!!

Sokan azt gondolják, az esküvő az esküvő, így mindegy, hogy téli vagy nyári, a dress code ugyan az! Ez óriási tévedés azonban, és ezt a hibát jó lenne, ha Te nem követnéd el! Óvakodj a neon színektől, a lágy, nyári anyagoktól mindenképp, mert ha még most nehéz is belegondolni, de hidegben ezek nevetségesen mutatnak. Gondolj arra, is, hogy valószínűleg zárt cipőt kell majd viselned egy téli esküvőn, és jó eséllyel kabátot is, ezekkel legyen a ruhád kompatibilis.

A nagyon nyárias minták is kiesnek, a virágos szoknyádat tedd el a jövő nyári szezonra, és keress helyette valami letisztult, télies színt!

Lányok! A téli esküvőn egészen biztosan harisnyát fogtok viselni, erre gondoljatok, amikor kiválasztjátok a cipőtöket!

Új lehetőségek, amik nyáron szóba sem jöhetnek, de télen igen:

Sok minden van, amit nyáron lehet, de télen nem igazán, viszont ez fordítva is igaz. Képbe kerülhetnek például a kötött anyagok, amik nem csak csinosak, de rendkívül kényelmesek is. Csinos hatást keltenek még a blézerek és szövet kabátok is, és szuperül fel lehet dobni egy csinos ruhát!

Figyelj a kiegészítőkre!

Egy teljesen átlagos ruha is szuper esküvői szetté válhat, ha feldobod néhány szuper kiegészítővel. Legyen az egy csinos öv, egy jó cipő, vagy szép ékszerek. A lényeg mindig az összehatás! Ne felejtsd el, hogy ha jól érzed magad a bőrödben, a kisugárzásodon keresztül ezt mások is érzékelik, és sokkal szebbnek látnak majd téged! Egy nő legszebb kiegészítője mindig az önbizalma és a magabiztossága!

Amit szinte minden lány elront...

Gondold csak végig, hogy egy esküvő milyen időtartam, és mi a program! Be kell látni, hogy a viseletes kényelmessége még talán annál is fontosabb, mint hogy mennyire vagy elegáns! Ha van egy csodás ruhád, amiben viszont nem tudsz reggelig táncolni, akkor se keseredj el, nyugodtan felveheted! Amikor a pár átöltözik a menyecske ruhába, a csinos ruhádat te is nyugodtan kényelmesebbre cserélheted!

Az esküvő nem csak a pár nagy napja, a násznép is szeretne mindent kihozni az estéből, és mi lányok majdnem annyira szeretnénk tündökölni más esküvőjén is, mint a sajátunkon! Ha bizonytalan vagy, szeretnél egy szép és kényelmes ruhát, gyere el hozzánk a Scarlet Fashion-be, mert itt nálunk mindenki megtalálja, amit keres!

Várlak szeretettel!