Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Fekete, fekete, fekete...snassz, vagy elegáns?

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2021.02.06 00:29
Fekete, fekete, fekete...snassz, vagy elegáns?

A fekete színnel kapcsolatban nagyon sok koncepció és prekoncepció létezik. Vannak, akik azt mondják, szomorú és lehangoló egy teljesen fekete viselet, mások különösen ragaszkodnak hozzá, hiszen azt vallják, rendkívül elegáns és még optikailag is jó hatással van az alakra...

Az igazság valójában a kettő között van, de kis átgondoltsággal nagyon is jól lehet alkalmazni ezt a színt az öltözködésben.

A fekete egy nagyon jó alapot biztosít, amire mindig építkezhetünk.

Egy csinos fekete nadrág a gardrób alap darabja, de szóba hozhatjuk a klasszikus kis fekete ruhát, is, amiről korábban már bővebben is írtunk.

Csinos fekete ruha

Nagyon kell azonban vigyáznunk akkor, ha öltözetünket csupán fekete ruhákból állítjuk össze. Ha nem szentelünk kellő figyelmet a részletekre, viseletünk egyhangú és snassz is lehet. Azonban, ha játszunk egy kicsit a textúrákkal, apró mintákkal és anyagokkal, akkor nagyon is különleges, elegáns lehet az összkép.

 

Nézzünk csak meg egy gyakorlati példát.

Nagy divat most a bőr hatású nadrág, amiből nálunk is szuper darabokat találhattok az üzletben vagy a webshopban. Egy ilyen fényes, feltűnő textúra nagyon jól párosítható például kötött, matt hatású anyagokkal.

Ha ehhez még választunk egy megfelelő cipőt, csizmát vagy éppen bakancsot, és feldobjuk egy szuper szövet vagy bőrkabáttal, az öltözet játékossága azonnal feledteti, hogy összességében az összes ruha, ami rajtunk van, fekete.

De, persze arra is van lehetőség, hogy anyagában mintás, vagy apró mintás, feliratos darabokat szedjünk össze. Itt persze szintén ügyelni kell a harmóniára, de összességében nagyon jó alap egy fekete alapon apró fehér pöttyös vagy csíkos felső arra, hogy tovább gondoljuk erre alapozva öltözetünket.

 

Játék a kiegészítőkkel!

 

Igazán csinos és hangsúlyos jelleget kaphat egy nagyon szép táska, vagy akár cipő vagy öv is, ha a ruha nem vonja el róla a figyelmet.

Ha azt szeretnénk, hogy az egyik szuper kiegészítőnk kerüljön előtérbe, a legjobb választás, ha csupa fekete darabból összeállított outfitet viselünk, így sokkal jobban kitűnik a lényeg, amire a fókuszt szeretnénk irányítani. Illetve a sminkünkkel is játszhatunk az ilyen esetekben.

Az igazán élénk, látványos rúzsok, amik most nagyon divatosnak számítanak, szuper jól mutatnak egy egységes fekete öltözékkel.

Összegezve tehát nem kell félnünk attól, hogy egy adott napi ruházatunkat csupa fekete darabból állítsuk össze.

Bár mi, a Scarlet-nél nagyon szeretjük a vidám és feltűnő színeket is, azért nagy hívei vagyunk a feketének, és sok olyan összeállítást tudunk elképzelni, vagy ha kell, a gyakorlatban is összeállítani, mely annak ellenére, hogy csupa fekete darabból áll, egy kicsit sem hordoz unalmas, egysíkú jelleget!

Gyere el hozzánk személyesen, és mi a legjobb tudásunknak megfelelően segítünk abban, hogy a személyiségedhez és adottságaidhoz leginkább illő ruhatárat viselhesd nap, mint nap!

De akkor sincsen baj, ha személyesen nem tudsz minket felkeresni, hiszen webáruházunkban megtalálhatóak és meg is vásárolhatóak termékeink. Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni kínálatunkat, hiszen az egyediség fenntartása érdekében folyamatosan frissül árukészletünk!

 

Ha pedig kérdésed merülne fel valamelyik ruha méretével, anyagával, fazonjával kapcsolatban, akkor se késlekedj, hiszen akár telefonon, akár e-mailben, vagy éppen üzenetben is fel tudod nekünk tenni.

 

Érezd magad úgy egy talpig fekete szettben, mint ha New York utcáin sétálgatnál!

Mi segítünk neked összeállítani, hogy minden részlete a leginkább stimmeljen!