Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Ugye, Te odafigyelsz megjelenésedre a szürke hétköznapokban is?

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.10.02 22:56
Ugye, Te odafigyelsz megjelenésedre a szürke hétköznapokban is?

Ugye, Te odafigyelsz megjelenésedre a szürke hétköznapokban is? Mióta beütött a korona vírus okozta helyzet, és sokkal több időt töltünk otthon, nem csak a szokásaink, de az öltözködésünk is megváltozott.

Egy statisztika szerint az egyik legnagyobb ruházati világmárkánál közel kétszeresére nőttek az otthoni, kényelmes ruha vásárlások, míg az egyéb termékek eladása meredeken csökkenni kezdett.

Kényelmes ruhák, divatos ruhák, trendi ruha. Scarlet fashion

Bár már nem kell feltétlenül az otthon bezártságában lennünk, de megkérdőjelezhetetlen tény, hogy kevesebb olyan programra van lehetőségünk, amihez ki kell öltözni.

Nincsenek bálok sem pedig koncertek, a szórakozóhelyek is hamar zárnak, így többször csinálunk olyan programot, ami nem feltétlenül követel meg dress code-ot, és így hajlamosak vagyunk slampos ruhákat választani.

Pedig fontos lenne ebben az időszakban is, hogy odafigyeljünk a csinos és nőies öltözködésre. Óriási tévhit, hogy a csinos ruhák nem lehetnek kényelmesek is egyaránt. Ha már melegítő szett mellett döntünk, a lógós, semmilyen helyett miért ne dönthetnék egy az alakunkhoz jól passzoló, nőies darab mellett? A ruha kényelmességét egyébként sem feltétlenül a jellege, sokkal inkább az anyaga és szabása határozza meg, éljünk hát azzal a lehetőséggel, hogy csinosnak és nőiesnek érezzük magunkat a szürke hétköznapokban is, még akkor is, ha nincsen különösebb okunk a kiöltözésre.

A Scarlet Fashion csodás kínálatában biztosan megtalálod mindazt, amit a kényelmes, de közben stílusos hétköznapokhoz keresel. Legyen bármilyen az alakod, vagy éppen a stílusod, érdemes benézni, mert óriási választék áll rendelkezésre. És attól sem kell félned, hogy tömeggyártott termékek várnak majd, amik minden második pillanatban szembe jönnek veled az utcán. A Scarlet Fashion alapfilozófiája, hogy az egyediség az öltözködés egyik legfontosabb kritériuma, ezért minden ruhatípusból csak néhány darab elérhető itt méretenként.

Stílusos olasz gyártók (mint O’LA VOGA, LOLA BIANKA, BEAUTY FASHION, TIMIAMI) jó minőségű darabjai és saját gyártású, egyedi ruhák is várnak, ha ellátogatsz az üzletbe (Budapest, 20. kerület, Ady Endre utca 68-70) . A cél egyértelműan az, hogy az igények a legszélesebb körben legyenek az érdeklődők és vásárlók, tehát hölgyeim, a ti számotokra kielégítve. És a kivételes választék mellé még páratlan kedvességet, segítőkészséget és odaadást is kaphatsz, ha betérsz a Scarlet Fashion butikba.

Az idei év újdonsága, hogy a Scarlet Fashion ruhái már online is megvásárolhatóak egy szuperül felépített, átlátható és könnyen kezelhető webshopban. Ha pedig kérdésed merülne fel a ruhák méretével, anyagával kapcsolatban, csak oda kell telefonálnod, és minden kétségedet eloszlatják készséges hozzáállásukkal.

Ne hagyd, hogy ez az időszak slampossá tegyen, vásárolj egyedi, csinos és közben kényelmes ruhákat a Scarlet Fashion-nél!

És most arra is van lehetőséged, hogy tovább értékesítsd a termékeket és terjeszd a Scarlet filozófiáját. A Scarlet Fashion új tagokat keres viszonteladói hálózatába, így, ha ruha boltod van, aminek bővítenéd kínálatát prémium minőségű, extra csinos termékekkel, vagy az álmod megvalósítását tervezed egy ruhabutik üzemeltetésével, akkor várják jelentkezésedet!

Ne késlekedj, mert a Scarlet ereje meg fogja változtatni az életedet, és ez a pozitivitás most mindenki számára egy szükséges löket. Csatlakozz a csapathoz, vagy csak nézelődj kedvedre, mindegy! Hidd el, be fog szippantani a Scarlet Fashion ereje!