Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Ezt biztosan Te is imádni fogod! Idén reneszánszát éli a blézer!

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.05.28 09:41
Ezt biztosan Te is imádni fogod! Idén reneszánszát éli a blézer!

Volt idő, amikor csak kosztümfelsőként gondoltunk erre a ruhadarabra, de mára már egy jól átgondolt női ruhatár elengedhetetlen darabjává vált a blézer

Funkciója pedig az elegáns megjelenés hírnőkéről a modern öltözködés jelképévé változott, ma már nem csak alkalmakkor, hivatalos eseményeken, de akár a hétköznapokon, még farmerrel is bátran viselhetjük.

Blézer. Divatos ruha. Scarlet fashion

De pontosan hogyan is illeszthetjük be öltözékünkbe a blézert?

 

És mikor vált közkedvelté a korábban csak az úgynevezett „business look” részeként értelmezhető felső?

 

Már a 20. század végén is része volt a női divatnak a blézer, aztán a kétezres évek elején újra teret hódított, megújult, friss formában.

De talán még sosem volt annyira hangsúlyos a jelenléte a divat világában, mint most.

Eddig mindig, mikor figyelmet kapott a blézer, határozott szabásvonalak mentén volt csak értelmezhető viselete, így vált emblematikussá a 80-as évek válltöméses verziója, vagy a 2000-res években a karcsú és rövid fazon.

Ma azonban, mint ahogyan az a többi fronton is megfigyelhető, a blézer is sok féle és szabású változata lehet divatos.

Kifejezetten trendinek számítanak a nagyobb, bővebb, hangsúlyos vállú, széles ujjú darabok, de találhatunk akár rövidebb, karcsúbb, testhez állóbb fazonokat is a boltok kínálatában.

Mint ahogyan azt már egy korábbi cikkemben már említettem, idén nagyon trendi a laza, melegítős viselet, a balmain divatház egy „melegítőfelső-blézer szabással” hibrid darabbal is előállt.

A merészebbek tehát egészen extrém vonalon is mozoghatnak, én őszintén szólva jobban kedvelem a nőiesebb, klasszikusabb hatást.

A szín tekintetében sincsenek határok, a teljes színpaletta minden változatát választhatjuk. Főleg nyáron, mikor amúgy is olyan jól esik vidám színeket viselni, ne legyünk szemérmesek, nyugodtan szerezzünk be néhány feltűnőbb darabot!

Nem csak egy színű lehet ám egy blézer felső, lehet csíkos, pöttyös, virágos, minél feltűnőbb, annál hatásosabb a kisugárzása.

Az ilyen ruhák remekül kombinálhatóak az alapdarabokkal, fekete nadrággal, egyszínű felsőkkel, kifinomultabb szabású farmerekkel.

Idén nagyon nagy divat a bőr, így az idei év kedvence szinte biztosan a bőr blézer lesz.

Ebből is választhatunk akár szélesebb, úgynevezett boyfriend fazont, vagy gondolkodhatunk szűkebb, az alakot jobban megmutató verzióban is.

A sokszínű blézer választék nem csak azért csodálatos, mert egy csapásra csinos öltözetet varázsol az egyhangú megjelenésből, de azért is, mert kortól és alkattól függetlenül szinte mindenkinek jól állhat.

A ceruzavékony lányok inkább a nagyobb, szélesebb darabokat, míg a teltebb idomokkal rendelkezők inkább a test vonalát jobban követő típusokat részesíthetik előnyben.

És ne gondoljuk azt sem, hogy ha itt a nyár, már biztosan nem lesz szükségünk egy praktikus blézerre!

Amilyen kiszámíthatatlan az időjárás, ennél jobb szolgálatot nekünk a nyáron nagy valószínűséggel egyetlen ruhadarab sem tehet.

Egy könnyű nyári ruhát vagy egy sort és trikó kombinációt is bátran feldobhatunk vele, és a magassarkúhoz sem kell ragaszkodnunk, mert remekül működhet egy vagány sneakerrel is.

Te beszerezted már idén kedvenc blézeredet?

Ha még nem, látogass el hozzánk 20. kerület Ady Endre u 68-70 szám alatt található üzletünkbe, vagy nézz szét webáruházunk választékában! Napról napra bővülő és változó kínálattal, egyedi és jó minőségű rucikkal várunk titeket.

Ha kérdésetek merülne fel valamelyik darabbal kapcsolatban, akkor is forduljatok hozzánk bizalommal!

Akár telefonon, akár üzenetben is tudtok tőlünk kérdezni!