Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Jól gondold meg, milyen színű ruhát viselsz! Sokkal nagyobb a jelentősége, mint gondolnád!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.09.16 21:25
Jól gondold meg, milyen színű ruhát viselsz! Sokkal nagyobb a jelentősége, mint gondolnád!

Jól gondold meg, milyen színű ruhát viselsz! Sokkal nagyobb a jelentősége, mint gondolnád! Mikor reggel kinyitod a szekrényt és kiválasztod mit fogsz viselni az adott napon, a színválasztást nagyban befolyásolni fogja hangulatod. Egy esős, borongós, vagy éppen rossz kedvű napon nagyobb eséllyel nyúlunk a sötétebb ruháink után, míg, ha ragyogóan süt a nap és jó a kedvünk, jöhetnek az élénk színek!

De fontos tudnod, hogy két élű fegyver a szín választás, hiszen ahogyan kifelé sugározza öltözeted a te hangulatod, úgy hat rád is az a szín, amit viselsz!

Ruha színének meghatározása. Scarlet Fashion

Csak kevesen tudják, hogy a színeknek komoly hatásuk van ránk! A piros például a vér és tűz színe, ami energiát és dinamizmust ad viselőjének. A zöld viszont a természetesség és nyugalom érzését kelti. A sárga vidámságra utal, és azt is kelt bennünk, a kék higgadt bölcsességet tükröz, míg a narancs a kreativitás és életerő színe. Sokan azt gondolnák, hogy a fekete, mint a gyász színe feltétlenül negatív kisugárzással jár, pedig nem így van. A hétköznapi öltözködésben az elegancia és komolyság hírnöke. Ennek ellentéte a fehér, ami pedig a szűziesség és nyugodtság megnyilvánulása az öltözködésben. A liláról sokan azt gondolják, a kielégítetlen vágyak jelképe, de különböző árnyalatai sugallhatják a finom nőiességet és a királyi méltóságot is. A bordó szín pedig a luxus és minőség kinyilatkoztatása az öltözködésben. És ott van még a barna is, ami a legerősebb föld szín, igazi stabilitást és biztonságot jelképez. A színek pszichológiájáról bővebben ide kattintva (is) olvashatsz.

De, persze nem csak a színek kisugárzására kell odafigyelnünk, hanem arra is, mi áll jól a karakterünkhöz, bőr és haj színünkhöz. Téves elképzelés az, hogy bizonyos típusok egyáltalán nem hordhatnak egyes színeket, inkább csak az árnyalatokkal és szín kombinációkkal érdemes vigyázni. Egy világos bőrű és hajú lány is nyugodtan hordhat fehéret, de érdemes más színekkel is kombinálva, míg a sötétebb karakterek is választhatnak sötét színeket, élénk kiegészítőkkel.

A színes ruhák esetében az árnyalatok a döntőek. Vannak, akiknek a pasztellszínek, míg másoknak az élénkebb, akár UV színek állnak jól. Tehát egyes színektől semmiképp, maximum árnyalatoktól, és a túlzott használattól kell óvakodni csajok! Mi a Scarletnél rendkívül odafigyelünk arra, hogy választékunkban széles színkínálatot találjatok. Ha eljöttök hozzánk, és felpróbáljátok az egyes darabokat, segítünk kiválasztani, melyik a legelőnyösebb szabásvonal, és abban is tudunk tanácsokat adni, melyik színek a legelőnyösebbek, és mit mivel érdemes kombinálni. A legtöbb fazonnál több színből is tudtok válogatni.

Tudjátok, már online is megrendelhetőek a nálunk kapható ruhák, és különleges figyelmet szentelünk arra, hogy a képek hűen tükrözzék vissza a ruhák eredeti színét, így el tudjátok jól dönteni, nektek való-e az adott darab, vagy sem.

Sok szeretettel várunk mindenkit a 1203 Budapest, Ady Endre utca 68-70 szám alatt található Scarlet Fashion Boutique-ban, vagy itt az online webáruházunkban!

É smár nem csak vásárlók, de olyan viszonteladók jelentkezését is várjuk, akik szívesen bővítenék kínálatukat minőségi és egyedi darabokkal, vagy valóra váltanák az álmukat és megnyitnák saját ruha butikjukat!

Stílus, divat, minőség... e 3 szó a Scarlet Fashion minden egyes termékét jellemzi! Azért ezzel a filozófiával nem olyan nehéz azonosulni, ugye csajok?