Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Idén a kényelem lesz a divat! Így gondold újra ruhatárad!

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.05.11 20:09
Idén a kényelem lesz a divat! Így gondold újra ruhatárad!

Idén a kényelem lesz a divat! Így gondold újra ruhatárad! Bár a pandémia lassan, de biztosan kivonulni látszik életünkből, ennek hatásait egy darabig biztosan nem fogjuk tudni levetkőzni. És itt most a vetkőzni szót szándékosan használtam, ugyanis a ruhatárunkon is látványos nyomot hagyott a hosszú hónapokig tartó bezártság.

Egy biztos, a kényelem most rendkívül fontos figyelmet kapott, és ezt a legnagyobb divatcégek is szem előtt tartották, amikor megtervezték idei kollekciójukat.

 

Ugye, mindenki emlékszik még arra az időszakra csajok, amikor a susogós melegítő ruha, mint egy negatív előjelű szimbólum szerepelt az életünkben?

 

De ettől is csodálatos a divat világa, hogy akár rendkívül rövid idő alatt is 180 fokot tud fordulni a stílus iránya, és ami eddig szinte ciki volt, mára az egyik legmenőbb és legtrendibb utcai outfit lett.

Ruházati webáruház

Most tehát, mikor szinte biztosan láthatjuk, hogy kiszabadulunk a fogságból, és a nyári időszak valóban a jól megszokott programoké lesz, nem kell azon gondolkodnod, mit kezdhetsz majd a vírushelyzet alatt összegyüjtögetett kényelmes melegítőiddel, laza pólóiddal, kényelmes cipőiddel.

Egy dolog fontos: most is, mint ahogyan mindig, ebben is rá kell találnod a saját, önazonos stílusodra, és olyan kiegészítőkkel kell párosítanod a legkényelmesebb darabjaidat, amik valóban szépen feldobják, és minőségi megjelenéssé emelik azt.

 

De miért beszélek nektek a melegítőkről, amikor szinte itt a nyár?

 

Mint ahogyan ti is észrevehettétek, idén az időjárás is rendkívül különleges arcát mutatja.

Nem csak a hőmérséklet, de az elemek játéka is borzasztó szélsőséges, egyik pillanatban még ragyogó napsütés, a másikban már szakadó eső és hideg szél, vagy akár hó is előfordulhat.

Én azt gondolom, hogy ebből a szempontból a nyár is hasonló meglepetéseket tartogat számunkra, és egy ilyen helyzet remek teret enged a melegítők praktikus viselésének.

Egy laza tornacipővel, egy vagány sneakerrel, de akár még papuccsal vagy szandival is viselhetjük idén ezeket a rucikat, sőt!

Bizonyos darabok esetén még a magassarkúval való kombináció is megengedett.

Egy jó táskával, megfelelő ékszerekkel és kiegészítőkkel az egész megjelenés nagyon 21. századi, modern és fiatalos lesz, ami a nyári zsongásban tovább pezsdítheti a vérünket!

Ne gondoljátok, hogy csak egy laza sétához vagy a bevásárláshoz viselhetitek melegítőiteket utcai outfitként!

Ha igényesen megválogatjátok a darabokat, szinte bármilyen program esetén elképzelhetőnek tartom a szett viseletét!

Akkor se aggódjatok, ha valamilyen csoda folytán még nem sikerült beszereznetek a kedvenc kényelmes melegítő együtteseteket!

Nálunk akár rövid, akár hosszú, akár különleges akár letisztult variációban is megtalálhatjátok azt, amit kerestek!

Várunk titeket nagyon nagy szeretettel a boltban, hiszen most már személyesen is találkozhatunk, és tudunk nektek segíteni, mint eddig is, a megfelelő ruhák összeválogatásában.

De ha nem tudtok hozzánk eljönni, választékunkhoz a ruházati webshopon keresztül is hozzá tudtok jutni!

Ha kérdésetek merülne fel egy-egy termékkel kapcsolatban, elérhetőségeinken keresztül ezeket bármikor fel tudjátok nekünk tenni, és mi ígérjük, hogy gyorsan választ is fogunk adni!

Ne feledjétek el, hogy mindig törekszünk az egyediségre, így, ha valami nagyon megtetszik, ne késlekedjetek, hiszen minden fazonból csak néhány darab van méretenként!

De ebből adódik az is, hogy a kínálat folyamatosan változik, így, ha tehetitek, gyakran nézzetek rá a webáruházra, vagy gyertek be hozzánk személyesen!

Remélem, ti is úgy várjátok már a nyarat, mint ahogyan én...