Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Hálásan köszönöm nektek az idei évet! Rólad írtam, hiszen nélküled ez nem sikerült volna!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.12.22 15:20
Hálásan köszönöm nektek az idei évet! Rólad írtam, hiszen nélküled ez nem sikerült volna!

Rólad írtam! Hálásan köszönöm nektek az idei évet! Nélkületek ez nem sikerült volna! Vége van az ünnep előtti hajtásnak és ezzel az írással megszeretném köszönni nektek ezt az évet, hogy kitartottatok mellettem mindvégig a vírus alatt is!

El szeretném mondani, amit amúgy is tudtok!  

Barátaim vagytok és nem a vendégeim, köszönöm a sok megértést és ahogyan szeretitek a kislányom….

Hiszen egy vállalkozás sikere sok mindenen múlik.

 

Egy cég arculatának, filozófiájának kialakítása majd az folyamatos fenntartása még nyugodt békés időben is komoly és nehéz feladat.

Köszönöm nektek

A vezető vállát rengeteg teher nyomja, de minden más csapattagon is sok van, és sok minden függ a körülményektől, az aktuális helyzettől is.

Tudom, nem mondok vele nagy újdonságot, hogy idén sokkal több kihívással kellett szembe néznünk, mint korábban. Ezzel senki sem volt másként.

Olyan kihívások elé állított az élet, melyek számunkra még ismeretlen helyzeteket teremtettek, így gyorsan és ügyesen kellett alkalmazkodni, hogy a folyamatok tovább haladhassanak, és ti a legjobbat és leggyorsabban kapjátok, mert egyértelműen csak ezt érdemlitek!

A jelenlegi helyzet – nem tagadom – bennünket is rosszul érintett, a Scarlet Fashion helyzetét is befolyásolta, sok volt a bizonytalanság idén. De a sok nehézség és váratlan fordulat ellenére is, a 2020-as év nekünk pozitív mérleggel zárult, a növekedés, a fejlődés és az előre mutató tervek éve volt ez.

Sok minden változott az életünkben. Megnyitott a webáruházunk, amit az eredmények alapján legnagyobb örömömre nem csak mi, de ti is nagyon szerettek és előszeretettel használtok.

Emellett pedig elindult viszonteladói partnerhálózatunk is, ez ügyben kérlek keressetek!

Nagyon fontosnak érzem, hogy tudjátok, ez nélkületek nem sikerült volna!

Ti vagytok nekem a mindennapi motiváció, veletek kelek és fekszem minden egyes nap, és csak az hajt előre, hogy a legapróbb igényeiteket is maximálisan ki tudjam elégíteni.

Minden egyes vásárlómmal, legyen az régi, vagy új különleges kapcsolódást érzek, én nektek minden nap bizonyítani szeretném, hogy a minőségi divat nem csak egy szűk réteg kiváltsága, hanem az enyém, a tiéd, mindenkié!

Köszönöm, hogy folyamatosan megtiszteltek bizalmatokkal, hogy számíthatunk egymásra, hogy olyan sok örömet szereztek nekem, amiről korábban még álmodni sem mertem.

Köszönöm, hogy szeretitek a termékeimet, hogy lelkesedéssel és mindig óriási figyelemmel fordultok az újdonságok felé, és hogy nektek tényleg érdemes minden nap a legjobbat nyújtanom magamból, mert a befektetett energiát százszorosan kapom vissza.

Mikor a fejemben összeállt az álom vállalkozásom képe, amit minden áron meg szerettem volna valósítani, akkor pontosan így képzeltem el. Köszönöm, hogy valóra válthattuk együtt az álmaimat, és remélem, hogy nektek is sokat adhattam és adhatok továbbra is ezzel.

Azt kívánom, hogy hozzám a jövőben is mindig boldogan, szeretettel jöjjetek, és még boldogabban, feltöltődve tudjatok távozni!

Nem is hinnétek, micsoda erős közösség vagyunk mi, Scarlet-es csajok, és hogy ez engem mennyire büszkévé tesz!

Ígérem nektek, hogy minden pillanatban a továbbiakban is azért fogok dolgozni, hogy a legtöbbet és a legjobbat adhassam meg nektek úgy a termékek, mint a hozzáállásom, a szeretetem tekintetében.

Sok minden változik majd jövőre is, sok újítást és fejlesztést tervezünk még a jövőben az idén már közös marketinges emberemmel (Kreatív Inas), és csak azt remélem, hogy a továbbiakban is ugyan így, ugyan ennyire számíthatok rátok! Azt egyértelműen megígérhetem, hogy én és a Scarlet Fashion továbbra is itt leszünk nektek!

Áldott, békés és szeretetben gazdag, boldog és egy szebb, maszk nélküli, egészséges Karácsonyi Ünnepeket és Új Évet kívánok nektek!

Legyen a jövő évetek sikerekben és szép pillanatokban gazdag!

Remélem nekem ilyen lesz, veletek!

Nagyon boldog ünnepeket kívánok nektek! Jövőre is találkozunk

Nyitva tartásunk a két ünnep között: 28- 29- 30- 31.  10-14 óráig