Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Olvasd el ezt a bejegyzést, hogy megtudd, miért tökéletes választás számodra is egy kötött ruha!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.11.23 19:26
Olvasd el ezt a bejegyzést, hogy megtudd, miért tökéletes választás számodra is egy kötött ruha!

Olvasd el ezt a bejegyzést, hogy megtudd, miért tökéletes választás számodra is egy kötött ruha! Itt a tél, a hideg és nyirkos idő, és bár sokkal több időt töltünk most otthon a szokásosnál, azért időről időre ki kell mennünk a szabadba.

Most is, mint mindig, jól jönnek azok a praktikus, meleg, ám de csinos és nőies ruhadarabok, melyeket a megfelelő kiegészítőkkel kombinálva szinte bárhova fel tudunk venni.

Kötött pulóverek

Esett itt már szó a farmerekről, a pulóverekről, de még nem beszéltünk arról, hogyan és mikor viselhetünk magabiztosan egy jó szabású kötött ruhát.

A kötöttel kapcsolatban sok a prekoncepció, sok hölgy hiszi azt, hogy nem viselheti, mert az anyag alapvetően szélesít. Nos, ez nem teljesen igaz, hiszen sokat lehet az anyagvastagsággal, a színnel és a fazonnal is játszani. Vannak ugyan olyan darabok, melyek optikailag vastagabbnak mutatnak, de számos olyan ruhadarab is elérhető kötött anyagból, mely igazán nőies és csinos sziluettet mutat, főleg, ha jól kombináljuk őket.

Mivel a kötött anyag általában puha, jól átmutatja az esetleges kisebb testi egyenetlenségeket. De ezen könnyedén segíthetünk, ha megfelelően aláöltözünk, körültekintően választjuk meg a fehérneműnket, és a harisnyát, leggingset vagy nadrágot, amit hozzá viselünk.

Nálunk, a Scarlet Fashion-ben széles választékban elérhetőek a téli szezon slágerei, a kötött ruhák, az elmúlt napokban csodás új darabok is érkeztek, melyeket, ha még nem tetted, minél hamarabb meg kell tekintened! Mert mi nem csak a fazont és a színt illetően, de a méreteket tekintve is sok féle opcióval szolgálhatunk vásárlóink számára.

Mivel célunk, hogy minél szélesebb körben kielégítsük az igényeket, így az XS-től, egészen a 3XL-ig vannak méreteink, itt mindenki megtalálhatja, amiben csinos és amit magabiztosan viselhet. Sok egyméretes ruhánk is van, ami egyaránt megfelel az S,M és L méretű lányoknak.

A jelenleg kialakult helyzetben sokan jelezték nekünk, hogy nem szívesen járnak be üzletekbe vásárolni, mert félnek a fertőzéstől. Az ő számukra is szuper vásárlási alternatívákkal készültünk az év végére. Webáruházunk kínálatát az ország minden pontjára ki tudjuk szállítani, és ha bármi kérdés felmerülne a termékekkel kapcsolatban, azokat telefonon és üzenetben is meg tudjuk válaszolni.

Aki még mindig a személyes vásárlás híve, azokat várjuk szeretettel Pesterzsébeti üzletünkben, az Ady Endre utca 68-70 szám alatt. Segítünk, ha kell a tökéletes szettek megalkotásában, és igyekszünk elérni, hogy mindenki a legcsinosabb ruhákkal és a legnagyszerűbb vásárlási élménnyel tudjon tőlünk távozni!

Ajándékozz divatotLepd meg szeretteidet is egy szuper ajándékkal, és vásárolj tetszőleges értékű ajándékkártyát, amit betehetsz a fa alá, de remek választás akár szülinapra, névnapra vagy évfordulóra. Így az ajándék valóban hasznos, de mégis testre szabott lehet, hiszen az ajándékozott maga választhatja ki, mi az, aminek igazán örül.

Csajok! Egy világválság sem veheti el a kedvünket attól, hogy mindig csinosak és igényesek legyünk! Ugye, így van?

A méltóság és az önbizalom az egyik legfontosabb kiegészítőnk, ezeket pedig minden helyzetben bátran viseljük. De, persze nem árt az sem, ha jó minőségű, divatos és csinos ruhák díszeleghetnek szekrényünkben, amik közül minden alkalommal kedvünkre válogathatunk. Ezeket pedig nem is tudnátok jobb helyről beszerezni, mint nálunk, a Scarlet Fashion Boutiqe-ból!

Most is, mint eddig, nyitvatartási időben várlak titeket szeretettel! Kérdéseitekkel pedig telefonon vagy üzenetben keresettek engem bizalommal!