Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

Termék státusza

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

LOLA BIANCA

Lola Bianca termékek. 

DIVATOS RUHA RENDELÉS ONLINE

Tovább

LOLA BIANCA

Ha létezik a valódi, hibátlan nőiesség, akkor azt ez az olasz márka hozza el nekünk a magyar divat világba!

Azoknak ajánljuk, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a jó minőség, a kifinomult elegancia és a szexi megjelenés között.

A kisugárzás az egyik legfontosabb női kiegészítő, ez tesz minket valóban kívánatossá, enélkül egyetlen nő sem lehet igazán vonzó a bőrében.

A LOLA BIANCA teret enged a nőiesség teljes megéléséhez az öltözködésen keresztül, és felvértez minket az ellenállhatatlan vonzerővel, amire mindig is vágytunk.

Ha te is szakítanál a konvencionális öltözködési normákkal, és helyette inkább extravagáns, feltűnő és egyedi női ruhákat viselnél, választd kínálatunkból a LOLA BIANKA méltán népszerű darabjait! Ne félj öltözködéseden keresztül is megmutatni valódi stílusodat, és kitűnni a tömegből!

Az alapdaraboktól egészen a kabátokig mindent megtalálsz nálunk ebből a márkából! Az anyagok tekintetében is rendkívül különleges a felhozatal, modern bőr hatású anyagokkal, csillogó eleganciával, de letisztult, elegáns pamutokkal is találkozhatsz! Készen állsz az öltözködés egy teljesen új dimenziójára?

AKCIÓS TERMÉKEK, FELSŐ RUHÁZAT, ALSÓ RUHÁZAT, O'LA VOGA, SZOKNYÁK, RUHÁK, TUNIKA, SZETTEK, OVERÁL, SAJÁT GYÁRTÁSÚ TERMÉKEINK, LOLA BIANCA, BEAUTY FASHION, TIMIAMI (NAGY MÉRETŰ RUHÁZAT)

Tovább