Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Még nem járt le a kabátok ideje! Az előrejelzések szerint, csak most jön az igazán hideg!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2021.01.12 20:10
Még nem járt le a kabátok ideje! Az előrejelzések szerint, csak most jön az igazán hideg!

Még nem járt le a kabátok ideje! Az előrejelzések szerint, csak most jön az igazán hideg! Bár a szívünkben már lehet, hogy tavasz van, és egyre jobban várjuk a melegebb, napos időt, a valóság az, hogy még csak most jön a fekete leves!

Szinte mindenki emlékszik rá, mikor néhány évvel ezelőtt, március 15-én akkora hó esett le, hogy az autópályákon is megállt a forgalom, sokan hosszú órákra beragadtak.

Divatos kabát. Scarlet Fashion

Pedig ekkor már bőven tavasz volt, hát mire is számítunk így rögtön január legelején!?

 

Bár a tél eddig nagyon is enyhe volt, úgy néz ki, mégis megérkezik hozzánk ezen a télen is az igazi hideg!

Érdemes hát felkészülni előre, és beszerezni a szükséges öltözékeket, hogy ne érjen senkit meglepetésként, hogy sokkal jobban fel kell öltöznie!

De mit is kell szem előtt tartani az öltözködésben, nagy hidegek esetén?

 

Az egyik legfontosabb szempont a réteges öltözködés! Gyerek korunkban mindannyian sokat hallottuk: öltözz rétegesen, mert meg fogsz fázni!

De, persze ennek sokkal több szerepe van, mint hinnénk. Először is, a több rétegben felvett ruha jól vég a hidegtől, már csak azért is, mert a rétegek közötti levegő is remek szigetelő.

De azért is jó lépés rétegesen felöltözni, mert ilyenkor gyakran előfordul, hogy az időjárás, a hőmérséklet egyik pillanatról a másikra megváltozik, és így jól tudunk az esetleges változásokhoz alkalmazkodni.

 

Érdemes beszerezni néhány vastag harisnyát, kötött pulóvert, de a legfontosabb szerepe ilyenkor a kabátoknak van! Ha a kabátunkat jól választjuk meg, nem érhet nagy meglepetés a legnagyobb hidegben sem, hiszen megvéd minket a fagytól, nedvességtől, és akár a jeges szél fájdalmas vágásaitól is.

 

De milyen is egy jó téli kabát?

 

Persze, minden esetben hangsúlyozom, hogy a csinos és stílusos öltözködés legyen a hétköznapjaink, minden cselekvésünk része. Ennek ellenére, ha téli kabátot választunk, ne ez legyen a legelső szempont, amit figyelembe veszünk!

Egy jó téli kabát hosszú, védi a derekat és a comb felső részét is a hidegtől. Emellett kellően bélelt, vastag, na de nem annyira, hogy hagyjon teret a kényelmes mozgás lehetőségének.

Nagyon praktikus, ha van rajta kapucni, ha sok praktikus zsebe is van, és a külső anyaga vízálló, vagy minimum víz lepergető. Csak ez után vizsgáljuk meg, hogy milyen dizájn elemekkel van feldíszítve, mert bár mint mondtam, nem ez a legfontosabb szempont, ugyanakkor teljesen nem mehetünk el mellette.

Sok kabáton van karcsúsító lehetőség, egy öv vagy összehúzó segítségével, ez nagyon szépen hat a teljes sziluettünkre.

Valamint a kisebb nagyobb díszek, apró részletek, felvarrók, szép zipzárházak, a kapucnin található jó minőségű szőr nagyon fel tudnak dobni egy-egy darabot!

Ha még te sem találtad meg a tökéletes darabot, ne késlekedj, hiszen nálunk, a Scarlet Fashion-ben remek ajánlatok várnak. Nem csak szép és divatos, de rendkívül praktikus kabátokat kínálunk, ellenállhatatlanul kedvező árakon!

Ha személyesen nem tudsz hozzánk eljönni (XX. kerület, Ady Endre utca 68-70), keresgélj bátran itt az oldalon, webáruházunkban!

Ha pedig kérdésed merülne fel a mérettel, anyaggal vagy béléssel kapcsolatban, ne félj azt telefonon vagy üzenetben feltenni nekünk!

Várd meleg és egyben nagyon csinos kabáttal felkészülve a beköszöntő nagy hidegeket! gyere el hozzánk, és hidd el, mi segítünk!