Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Most megosztom veletek a titkomat

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.03.15 20:33
Most megosztom veletek a titkomat

Már többször is említettem nektek itt, a blogon, hogy ez az időszak számunkra nem feltétlenül a nehézségek és a megszorítások, sokkal inkább a fejlődés és terjeszkedés ideje. De sosem neveztem még nevén azt a segítséget, aki nélkül most nem tartanánk ott, ahol, és ami miatt elmondhatom, az az álom, aminek beteljesülésére mindig is vágytam, megvalósulni látszik.

Mindig is arról álmodtam, hogy a saját vállalkozásomban dolgozom, hogy úgy teremtek értéket, hogy közben nem csak a saját kiteljesedésemet, de mások érdekeit, boldogságát is szolgálni tudom.

A Scarlet Fashion számomra nem pusztán egy biznisz, nekem ez hivatás és szerelem is egyben, és egy olyan jövőkép, amire alapozva remélem, még a kislányom karrierjét is biztonságban tudhatom.

 

Egy vállalkozást felépíteni nem könnyű, de életben tartani, fejleszteni még annál is nehezebb.

Egy bizonyos ponton rájöttem, hogy ez egyedül nem fog tovább menni, ahhoz, hogy érvényesülni tudjak a modern, online világ elvárásainak megfelelően, ahhoz bizony segítség kell.

 

Szerencsére jókor éreztem szükségét annak, hogy bevonjak külső segítséget, és mint kiderült, ennél jobb döntés nem is hozhattam volna.

 

A Scarlet Fashion nagy ütemű fejlődésének megvalósítóját, online megjelenéseinek felelősét úgy hívják: Bakó Krisztián.

Bakó Krisztián. Marketinges

És hogy hogyan találtam rá erre a nagyszerű, elhivatott és vérprofi marketing szakemberre?

 

Mikor megfogalmazódott bennem, hogy szeretném kihasználni az online tér adta lehetőségeket is annak érdekében, hogy a lehető legkönnyebben tarthassam a kapcsolatot veletek és a leggyorsabb ütemben juttathassam el üzenetem és termékeim a magyar nők számára, profi segítséget kerestem.

De számomra az is fontos volt, hogy a közös munka ne pusztán egy száraz tényeken és mérnöki lépéseken alapuló folyamat legyen, hanem hogy a külső segítségem szépen beleilleszkedjen a cég filozófiájába, és a gépezet fogaskerekekénk, valamint kedves, jó barátként működjön velünk együtt.

Nem tudnék olyan emberrel együtt dolgozni, akinek nem épp oly fontos a vállalkozásom filozófiája, mint nekem.

A Kreatív Inas marketingügynökség tulajdonosa Bakó Krisztián marketing eredményei önmagukért beszéltek, de mégsem ez győzött meg igazán... a Krisztiánnal való első beszélgetések során rögtön kiderült számomra, hogy vele gördülékeny és eredményes lesz a közös munka.

Profizmusa mellett kreativitása, lelkiismeretessége, nyitottsága és segítőkészsége az, ami miatt már el sem tudnám képzelni, hogy mással dolgozzak.

Ahogy telt az idő, és szépen sorban megvalósultak az előre eltervezett fejlesztések, a közösség egyre jobban épült, megszületett a webáruházam, elindult a viszonteladói hálózat, és még hosszan sorolhatnám mennyi minden történt, egyre biztosabb lettem benne, hogy nélküle már nem menne.

Ugyan a Scarlet Fashion lelke egyértelműen én vagyok, de Krisztián a motor egy elengedhetetlenül fontos hajtó eleme lett.

Annyi negatív beszámolót, rettenetes történetet olvasni és hallani mostanság, hogy az embernek a lelke belefacsarodik. Ennek tükrében pedig még szerencsésebbnek érzem magam, és még inkább azt gondolom, az életben nincsenek véletlenek: nekem és a Kreatív Inas-tól Bakó krisztián csapatának találkoznunk kellett!

Hiszem, és remélem, hogy a közös utunk még hosszan folytatódik, és sikert sikerre halmozunk majd együtt, de abban tökéletesen biztos vagyok, hogy Ők mindent megtesznek a vállalkozásomért, ami csak a csövön kifér!

Biztosan felmerült benned a kérdés, miért is írtam ezt most le...

Hidd el, kicsit sem az a célom, hogy dicsekedjek, vagy éppen bárkit is feldühítsek azzal, hogy mi fejlődünk, miközben az ország jelentős része tönkre megy.

Pusztán inspirálni szeretném azokat a vállalkozókat, vagy éppen magánembereket, akik most bajban vannak, vagy akiknek a dolgai nem állnak túl fényesen!

A legmélyebb gödörből is ki lehet mászni, higgyétek el nekem, csak az nem mindegy, hogy ki dobja be értetek a segítségül szolgáló kötelet!

Azt pedig tényként kezelhetjük, hogy az online térben való határozott és strukturált megjelenés most már nem csak lehetőség, hanem valószínűleg az egyetlen út a siker felé.

Ha ehhez keresel segítséget, én a Kreatív Inas marketing szolgáltatásait nagyon jó szívvel ajánlom neked!