Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Ha azt a szót kimondjuk, hogy melegítő, sokan a sportoláshoz alkalmas laza viseletre asszociálnak.

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.09.21 22:38
Ha azt a szót kimondjuk, hogy melegítő, sokan a sportoláshoz alkalmas laza viseletre asszociálnak.

Nem csak edzéshez való a melegítő szett! Mint azt már nagyon sokszor elmondtam nektek, nálunk a Scarlet Fashion-nél nem csak a divat, a stílus és a nőiesség, de a kényelem is első számú szempont, amikor a termék kínálatot összeválogatom.

Ennek fontosságára akkor jöttem rá igazán, mikor anya lettem. Mindig is csinosan szerettem öltözködni, de a korábban viselt ruháim már nem voltak kényelmesek, és jó lett volna erre valamilyen megoldás.

Melegítő ruha, tréning ruha. Scarlet Fashion

Szerettem volna, ha öltözékem megengedi, hogy szaladgáljak a kislányommal, de ha hirtelen el kell ugranom valahova a munka miatt, akkor is komfortosan, de mégis csinosan érezzem magam, és nem kell feszengenem.

Szerencsére a kedvenc márkáimnál hamar rábukkantam a tökéletes megoldásra, ami kielégítette az igényeimet minden fronton és szinten és amit szeretettel ajánlok minden hölgytársamnak. Azóta már természetesen a saját gyártású ruháim között is megtalálhatóak ezek a szuper szettek.

Egy melegítő nem csak sportos, de csinos is lehet!

Ha azt a szót kimondjuk, hogy melegítő, sokan a sportoláshoz alkalmas laza viseletre asszociálnak. Pedig már itt is roppant nagy mozgásterük van a tervezőknek a fazonokat és az anyagválasztást illetően is. Egy selymesen csillogó, puha anyag már önmagában csinos és nőies viseletet jelent. Ha ezt még megspékeljük egy szuper nőies, testet követő szabással, a végeredmény kész főnyeremény.

Egy melegítő felsője lehet magas nyakú garbós, ejtett vállú, vagy kivágott is. Nem is gondoltad volna igaz? És arra is csak kevesen gondolnak, hogy az alsó rész szabása is lehet változatos. Nem is feltétlenül kell hosszú nadrágnak lennie, a rövid melegítők is szuper szexi viseletet jelentenek nyaranta.

Persze, mint mindig, a színek itt is nagy szerepet játszanak. A melegítő kiválasztásánál fontos csak igazán, hogy személyiségünknek és jó hangulatunknak megfelelő színeket válogassunk össze.

De egy klasszikus fekete vagy szürke is szuper elegáns lehet. Egy jó sneaker-rel, tornacipővel vagy bőrcipővel is nagyszerű, komplex viselet lehet.

A Scarlet Fashion kínálatában több melegítő szettet is találtok, hiszen tudjátok, hogy nálunk fontos az egyediség, ezért nem elégszünk meg egy féle darabbal. Szerencsére az O’LA VOGA több különböző, de szupernőies, szexi és mégis kényelmes melegítőszettet is kínál számunkra!

Ha még nem gondolkodtál el rajta, hogy be kellene szerezned egy melegítő szettet, amiben nem csak otthon a tv elött ücsöröghetsz, hanem magabiztosan viselheted az utcán, vagy akár még bizonyos eseményeken is, akkor látogass el hozzánk a boltba (1203 Budapest, Ady Endre utca 68-70) és próbáld fel ajánlatainkat! Bízz bennem, ha azt mondom, ezekben a viseletekben egyszerre érzed majd magad szépnek, de közben nem kell majd feszengened egy pillanatig sem!

Mivel a kényelem nálunk elsődleges szempont, így a többi ruhadarabunk esetében is elmondható, hogy viselésük roppant kellemes élmény lesz számodra! Nekünk nőknek is jogunk van hozzá, hogy úgy érezzük jól magunkat minden helyzetben, hogy közben ne nyomjon, ne szorítson, hanem kellemesen simuljon bőrünkhöz a kiválasztott ruha!

Ha hasonló elveket vallasz, és szeretnéd megvalósítani álmodat, nyitnál egy szuper ruha boltot, vagy bővítenéd a meglévő kínálatodat, akkor bátran jelentkezz a weboldalon található elérhetőségeinken. A Scarlet Fashion viszonteladó partnereket is keres!