Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Mesefigurás ruhákat viselni felnőtt nőként? Ne félj tőle!

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.04.06 20:30
Mesefigurás ruhákat viselni felnőtt nőként? Ne félj tőle!

Mesefigurás ruhákat viselni felnőtt nőként? Ne félj tőle! Sokan érezzük úgy, közöttük én is, hogy a lelkünk egy bizonyos része sosem nő fel, ugyan az a játékos gyermek marad örökre, mint hajdanán!

Ez persze sok belső tulajdonságban is megnyilvánul, az örök optimizmus, a vidámság, a barátságos viselkedés mind-mind kapcsolatban áll gyermeki lényünk előbukkanásával.

Részemről azonban nem ritka, hogy az öltözködésemben is szeretem megjeleníteni a játékosságot, ezért a manapság nagyon divatos mesefigurákat ruháimon megjelenítve is szívesen viselem.

 

Nyilvánvalóan az anyaság is közre játszik ebben, de ha jobban belegondolunk, miért is ne lehetne enélkül is egy vidám, játékos mintát viselni pólónkon, nadrágunkon vagy más vidám ruhadarabunkon?

 

Sokan tartanak ettől, mert a nőiesség kifejezése, mint ha megkövetelne tőlünk egy bizonyos komolyságot, na de ugye ti is úgy gondoljátok csajok, hogy a komolyság nem egyenlő a komorsággal?

Mesefigurás ruhák

Persze, mindennek megvan a maga helye és ideje, és én sem arra akarlak titeket buzdítani, hogy egy megfontolt öltözködést kívánó eseményen jelenjetek meg Micky egeres pólóban és kantáros naciban...

Ugyanakkor miért is ne lehetne ez megfelelő viselet egy kerti sütögetéshez, egy sétához a városban, vagy elszaladni éppen a boltba vagy a fodrászhoz?

Miért is ne fejezhetnénk ki lelkünk gyermeteg boldogságát az öltözködésünkön keresztül is?

Ez a fajta játékosság nem csak nekünk, de másoknak is örömöt okozhat, egy halvány mosolyt csalhat a minket körülvevő arcokra, ami lássuk be, manapság kincset érő mozzanat.

Érthető módon az emberek egyre szomorúbbak, más esetben reményvesztetté is válhatnak, de egy vidám szett, egy játékos minta olyan energiákat is hordozhat, olyan hatásokat is elérhet, ami kiszakíthat minket a hétköznapok mókuskerekéből, a nehézségekkel és kihívásokkal teli időszakok mélyéből.

Természetesen, mivel én magam is szívesen viselem ezeket a játékos darabokat, a Scarlet Fashion kínálatában is megtalálhatjátok a mesefigurákkal tarkított darabokat!

Az előrejelzések szerint már nem is sokára újra személyesen is találkozhatunk, így nagyon várom, hogy elgyertek hozzánk és felpróbáljátok őket, sőt, együtt alakítsunk ki ezekből vonzó, nőies, de mégis fiatalos, vagány szetteket!

Ne feledjétek, hogy kínálatunk továbbra is, folyamatosan elérhető online is, böngésszetek bátran internetes felületünkön, ha pedig kérdésetek merülne fel, telefonáljatok, vagy írjatok üzenetet és mi szívesen megválaszolunk mindent.

Szakadatlanul arra törekszünk, hogy a legszélesebb körben elégíthessük ki igényeiteket, hogy elhozzuk hozzátok a minőségi, divatos öltözködés örömét, és nektek adjuk az önbizalmat, amit a stílusazonos megjelenés adhat.

Őszintén hiszem és bízom benne, hogy nem is olyan sokára visszakaphatjuk régi életünket, újra megtelnek a közösségi helyek, ahol csinosabbnál csinosabb szettekben pompázhatunk mi, csajok!

Érdemes erre már most felkészülni, és bár még nem jött el az ideje, hogy hátra pakoljuk a szekrényben a kényelmes melegítőket, azért mindenképpen érdemes a tavaszi-nyári szezonra egy-egy feltűnő, csinos darabot is beszerezni!

Mi igyekszünk ehhez nektek mindent biztosítani, mint eddig is, kortól, alkattól és stílustól függetlenül fordulhattok hozzánk, egyedi termékeink továbbra sem fognak veletek az első adandó alakalommal szembe jönni, hiszen minden darabból csak néhányat kínálunk méretenként!

Gyertek, és idézzük fel együtt a gyermekkor gondtalanságát, a játékos múltat, az örömöt, amit egy-egy vidám minta adhat nekünk!

Ugye, ti is várjátok már, hogy újra, személyesen is találkozhassunk?

Mi már alig-alig férünk a bőrünkbe!