Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Miért vágtam bele a webáruház üzemeltetésbe?

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.08.11 22:27
Miért vágtam bele a webáruház üzemeltetésbe?

Hogy miért fogtam bele a női ruha webáruházam üzemeltetésbe?

Akik régebb óta nálam vásárolnak, tudják, hogy szeretek a vásárlóimmal találkozni. Óriási élmény látni az elégedettséget az arcokon, a csinosabbnál csinosabb lányokat., ahogy az én ruháimat viselik. A boltomban (1205, Budapest, Ady Endre utca 68-70) mindig jó a hangulat, a kollekciók folyamatosan megújulnak, ezért mindenképpen érdemes betérni, és személyesen válogatni a kínálatból!

Siker story-scarlet-fashion

DE!

Az is rendkívül fontos szempont számomra, hogy az általam kínált ruhákat minél szélesebb körben elérhetővé tudjam tenni, és azok is tudjanak a Scarlet Fashion kínálatából válogatni, akik adott esetben nem tudnak a butikba bejönni. Már rég óta megfogalmazódott bennem az igény, hogy egy csodálatosan szép és átlátható női ruha webshopban is elérhetővé tegyem a ruhákat, de sem alkalmam, sem pedig megfelelő segítségem nem volt eddig hozzá.

Aztán, szinte pontosan egyszerre érkezett meg az alkalom és a lehetőség is az életembe, és megszületett a Scarlet Fashion webáruháza, a scarletfashion.hu. Szép, letisztult, pontosan olyan, amilyennek mindig is elképzeltem, és sok szeretettel várlak titeket, hogy átböngésszétek, és kedvetekre vásárolgassatok rajta!

Az alap elgondolásom, hogy olyan egyedi és színvonalas női ruha kínálatot hozok össze, amiből szinte kivétel nélkül minden alkalomra tudnak válogatni a csajok megfelelően csinos és szexi, de közben kényelmes darabokat, nem változott. Pusztán annyival lett több a lehetőség, hogy a kollekciók egyes darabjai az interneten keresztül is megrendelhetőek.

Ez egyébként több szempontból is előnyös, még azoknak is, akik sűrűn szeretnek bejárni hozzám az üzletbe.

Mindenki tudja, hogy a Scarlet Fashion-ben minden ruhából csak néhány darab van méretenként. Nem célom a tömegértékesítés, azt szeretem, ha nem csak csinosnak, de egyedinek is érzik magukat a vásárlóim, és nem kell félniük, hogy egy fontos eseményen vagy az utcán szembe jön velük a ruha, amit nálam vettek. Ebből az okból kifolyólag előfordulhat, hogy a facebook oldalon, vagy a vásárlói csoportban bemutatott ruhákat többen szeretnék megvenni, mint amennyi lehetőség erre van. Hogy ne maradj le semmiről, érdemes itt, a webáruházban megrendelni azt is, amit személyesen fogsz majd a boltban megvásárolni, ugyan is van lehetőség személyes átvételre. Ezzel elérheted, hogy biztosan tiéd legyen minden olyan ruha, nadrág, szoknya, overál vagy kiegészítő, amire már első pillantásra fájt a fogad.

Ha pedig messzebbről érdeklődsz, akkor sincsen baj, mert kiszállítással is kérheted a ruhákat és többféle fizetési mód közül is tudsz választani. Most láttam, hogy Amerikában már kifejlesztettek egy olyan lehetőséget, mely egy kiterjesztett virtuális valóság segítségével már online módon is megmutatja, hogyan fog állni rajtad a megrendelni kívánt ruha. Remélem, mihamarabb számunkra is elérhetővé válik ez a funkció, amit a nagyobb cégek már el is kezdtek használni, mert így még elégedettebbé tudnám tenni a távoli vásárlóimat is. (Rajta vagyunk az ügyön)

De addig is, míg ez a funkció nem jön létre, válogassatok bátran a weboldalon található ruhák közül, amiket legtöbbször én magam mutatok be nektek. Ha pedig bármilyen kérdésetek felmerülne, keressetek bátran, akár elérhetőségeinken, akár személyesen! (Kattints ide az elérhetőségem eléréséhez>>>>)

A valódi stílusosság kortalan, és bárki számára elérhető, ezt ne felejtsétek el! A Scarlet Fashion ruháival pedig ezeken kívül még az egyediség varázsa is könnyedén a Tiéd lehet!

1203 Ady Endre 68-70
Sissy lakópark alja a Digi mellett