Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Minták a téli öltözködésben: higgyétek el, nem kell félnünk tőlük!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2021.01.27 23:30
Minták a téli öltözködésben: higgyétek el, nem kell félnünk tőlük!

Bár már érezzük a lelkünkben a tavasz beköszöntét, és talán jobban is várjuk most a jó időt, mint valaha, azért a télből kérlelhetetlenül hátra van egy bő hónap. Sokan kezdtek életmódváltásba az új évvel, az első kilók már ennek köszönhetően le is szaladtak, így eljött az ideje a gardrób átvizsgálásának is.

Minták a téli öltözködésben: higgyétek el, nem kell félnünk tőlük!

Téli öltözködés

Bár már érezzük a lelkünkben a tavasz beköszöntét, és talán jobban is várjuk most a jó időt, mint valaha, azért a télből kérlelhetetlenül hátra van egy bő hónap.

Sokan kezdtek életmódváltásba az új évvel, az első kilók már ennek köszönhetően le is szaladtak, így eljött az ideje a gardrób átvizsgálásának is.

Szerezzetek be néhány új darabot csajok, garantáltan jobb kedvetek lesz tőle!

 

És ha már a jó hangulatnál tartunk, ne feledkezzetek meg arról, hogy a hideg időben is hordhattok mintás, vidám darabokat!

Játszatok bátran a színekkel, legyetek nyugodtan merészek, hiszen minden lehetőségetek adott ahhoz, hogy kitűnjetek a szürke tömegből.

 

Mikor a téli öltözködésről van szó, a legtöbbször a sötét színekre, és a sima, letisztult anyagokra esik a választás. Pedig ilyenkor is van ám lehetőség mintás ruhák viseletére, méghozzá úgy, hogy ne is kelljen áldozatot hozni a stílusosság oltárán.

 

Vannak örök klasszikusok, és merészebb ruha változatok is, itt mindenkinek magának kell döntést hoznia, mit enged még meg a személyisége.

 

Sok kötött darab például anyagában mintás, tehát nem hordoz különböző színeket, de mégis sokkal játékosabb, vidámabb hatást kelt. Aztán ott vannak még az egyszerű minták, a csíkos, pöttyös vagy éppen kockás darabok, amik ebben az időszakban ugyan úgy jól viselhetőek, mint nyáron, a melegben.

Sokszor nem is gondolnánk, mennyire feldobja megjelenésünket egy apró részlet is, gondolok itt a feliratos, vagy csak apró mintával ellátott darabokra.

 

Ha valaki bátrabb, és nem riad vissza a merészebb mintázatoktól sem, ebben az időszakban nyugodtan szemezgethet a különböző állatokat megidéző anyagokból is.

Az állatminta is örök klasszikusnak számít, sosem megy ki a divatból, pontosan úgy, mint a bőr, vagy éppen a szőrme.

Sok lánytól hallottam már, hogy azért nem mer mintás darabokat vásárolni, mert nem tökéletes az alakja, és ezek csak az igazán vékony lányokon állnak jól. 

Nem szeretem ezt hallani, de megcáfolni annál inkább, hiszen egy jól megfontolt mintaválasztással nagyon is kihangsúlyozhatjuk alakunk előnyösségeit, és el is rejthetünk vele bizonyos gyengébb részleteket, ha ez a célunk.

 

A színek is fontos szerepet játszanak a hideg, nyirkos időben. Senki ne gondolja, hogy kabátból csak sötétet vehet, és hogy akár a kiegészítők terén ne engedhetné el fantáziáját.

Ha valamikor, most igazán jól esnek a vidám színek, arról nem is beszélve, hogy nem csak a szemnek, de a léleknek is nagyon jól eshetnek. Már korábban írtunk arról, hogy minden egyes színnek ereje van, és ki is fejezhetünk vele akár érzelmeket, lelkiállapotokat vagy a személyiségünket.

 

Egy szó, mint száz, legyetek bátrak és merészek, higgyétek el, hogy teljesen más lesz tőle a közérzetetek! Ne feledjétek, hogy üzletünk kínálata hétről hétre változik, így érdemes hozzánk minél gyakrabban ellátogatni!

Kizárólag a legjobb minőségű, divatos ruhákat és a saját tervezésű darabjainkat kínáljuk nektek! Nálunk megtapasztalhatjátok, milyen az, mikor egy ruha nem csak szép, de minőségi és ráadásul még kedvező áron is lehet hozzájutni!

 

Ha kérdésetek merülne fel, például az online vásárlás kapcsán, ne habozzatok feltenni! E-mailen, telefonon, vagy akár messenger üzenetben, vagy az oldalunkon található űrlap kitöltésének segítségével is várjuk jelentkezéseteket!

 

Hisz tudjátok csajok! Nálunk a minőségi divat mindenkié!