Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Ne félj, nálunk biztosan megtalálod, amit keresel akkor is, ha nem vagy XS-es méret!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.09.24 19:45
Ne félj, nálunk biztosan megtalálod, amit keresel akkor is, ha nem vagy XS-es méret!

Ne félj, nálunk biztosan megtalálod, amit keresel akkor is, ha nem vagy XS-es méret! Szerintem mindannyian átéltük már azt a kellemetlen érzést, mikor egy butikba betérve furán néznek ránk, kellemetlenül feszengünk, majd inkább lesütött fejjel távozunk! Mindannyiunk szembesült már ezzel, ki ilyen okból, ki olyanból.

Igen, nekem is volt már ilyen élményem, ezért amikor elindítottam a saját vállalkozásomat, megfogadtam, hogy nálam minden kedves hölgytársam jól fogja érezni magát vásárlás közben!

Nagy méretű ruházati termékek. Scarlet Fashion

Segíteni fogok azoknak is, akiket máshol megaláznak, vagy bántóan elküldenek!

Szentül hiszem, hogy a csinos öltözködés mindenkinek jár, és ennek élményétől senkit nem szabad megfosztani. De tény, hogy legtöbbször más fazon áll jól annak, aki sportos alkat, más annak, aki vékony, és más annak, aki egy kicsit kerekebb idomokkal rendelkezik.

Szerintem mi mind gyönyörűek vagyunk a magunk csodás valójában, de egy extracsinos ruhával a szépségünk még magasabb dimenzióba emelhető! Igaz csajok?

A legszexibb kiegészítő a jó kisugárzás, az önbizalom és a mosoly, amihez elengedhetetlen egy (vagy inkább több) csinos és kényelmes ruha, amiben jól is érezzük magunkat és ami előhozza a legnőiesebb énünket. Ez minden nőnek kijár, és lehetséges is, csak jó helyen kell keresni!

Eddig is odafigyeltem a választék szempontjából, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót és alakjához legjobban illő darabokat és senkinek ne kelljen tőlünk üres kézzel távoznia. A Beauty Fashion csinos ruháit eddig is meg tudtátok nálam vásárolni széles választékban, de most egy új lehetőség is nyílt a plus size-os lányok számára nálunk. Nekik akartunk egy kicsit kedveskedni, hogy nagyobb legyen a mozgásterük és még több lehetőség közül tudjanak választani, hiszen ők vannak a legjobban kitéve sajnos a vásárlás közbeni negatív élményeknek.

Egy új márka, a TIMIAMI csinos darabjait hoztam el nektek, és már el is érhetőek a boltban és online is a webáruházban. XL-től egészen 4XL-ig tartó méretezése megengedi, hogy bátran válogassanak nálunk azok a lányok is, akik a legtöbb butikból lehajtott fejjel távoznak, üres kézzel és szomorú szívvel. Nem kell ennek többé így lennie csajok! Tőlünk senki nem mehet el rossz érzéssel!

És nálunk nem kell formátlan zsákok és nagymamáink korát idéző ormótlan darabok közül válogatnotok! A legkorszerűbb divat szerinti, nőies és csinos darabok várnak rátok, szuper színekben és mintákkal. Csinos alkalmi és hétköznapi viseletek, egyberuhák, pulóverek és dzsekik is várnak rátok nálunk, ezért gyertek el hozzánk és nézzetek szét, próbálgassatok! Ha pedig ezt nem tudjátok megtenni, válogassatok online a webáruházból, és ha kérdésetek merül fel egy-egy darabról, keressetek minket bizalommal.

Szívesen elmondjuk, milyen az anyag rugalmassága, lemérjük széltében is, hosszában is, hogy rendelés során ne érjen benneteket kellemetlen meglepetés! A sikerünk kulcsa bennetek van lányok, hogy ilyen sokan eljöttök és szerettek minket, ez a hajtó motor! Ez adja az új löketet, az ötleteket és ez inspirál, hogy mindig egyre jobbak és jobbak lehessünk!

Várunk hát titeket továbbra is szeretettel!

Ne feledjétek, hogy a Scarlet Fashion továbbra is nyitott a viszonteladói partnerek befogadására, így ha szeretnéd bővíteni termékkínálatodat vagy megvalósítanád az álmod és megnyitnád saját butikodat, akkor is várjuk jelentkezésedet!