Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Ne hidd, hogy az ősz nem tartogat számodra semmi szépet!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.09.03 07:28
Ne hidd, hogy az ősz nem tartogat számodra semmi szépet!

Ne hidd, hogy az ősz nem tartogat számodra semmi szépet! Egy új szezon magával hozza az elmúlást, de egyben valami újnak a kezdetét is jelenti. Ugyan hiányozni fognak a meleg nyári esték, a napsütéses hétvégék, de ne feledjétek! Minden időszaknak megvan a maga szépsége.

Az ősz például magával hozza nekünk a réteges öltözködést, a csinos dzsekiket, kiskabátokat, a vagány bokacsizmákat, ez pedig engem rettentő nagy izgalommal tölt el. Remélem titeket is! :)

Őszi ruha divat. Scarlet fashion

Amikor elindítottam a női ruha butikomat, sok szempontot számításba vettem. Nem akartam beállni a sorba, és ugyan azokat a standard darabokat árulni, mint mások, valami sokkal különlegesebbet és egyedibbet szerettem volna adni nektek. Játszani akartam a színekkel, a nőcis szabásvonalakkal, olyan ruhákat akartam eladni, amit én is szívesen viselek, amiben tényleg minden hölgy társam magabiztos lehet és amit kényelmesen viselhettek minden alkalomra!

Az volt a vízióm, hogy mikor hozzám belép egy lány a boltba, mert szeretne magának egy csinos alkalmi ruhát, vagy csupán egy kényelmes, de közben trendi utcai szettet venni, olyan egyedi kínálattal tudjak neki szolgálni, amit sehol máshol nem talál meg, így nem is fog szembe jönni vele az utcán, amit visel.

A másik nagyon fontos szempont, amit a szemem előtt tartottam, hogy mindenki, aki nálam vásárol, kapjon egy pozitív élményt. Sok rossz tapasztalatot szereztem már női ruha butikokban, ahol az eladók nem voltak segítőkészek, vagy a vevőkön vezették le frusztrációikat. Tudtam, hogy a Scarlet Fashion-be szinte „haza” járnak majd a nők, mert mindig szeretetteljes és meleg fogadtatásban, segítőkész kiszolgálásban részesülnek.

Bár rendkívül szuper olasz márkákat is forgalmazunk, mint például az O’LA VOGA vagy Lola Bianca, mégis belefogtam egy saját kollekció megtervezésébe is, és a mai napig is kaphatóak üzletünkben az általam tervezett rucik.

Egyszerűen meg akartam valósítani a saját vízióimat, létrehozni egy olyan öltözködési irányt, ami a kényelemnek és a trendiségnek egyszerre kedvez. Határozott elképzeléseim vannak, ezeket pedig meg is valósítom, és szívből ajánlom nektek csajok! Most, hogy beköszöntött az ősz, megérkeztek hozzánk is az első átmeneti darabok. Rettentő nagy izgalommal bővítem a kollekciónkat, igyekszem minden igényeteket kiszolgálni és olyan csodás ruhákat összeválogatni a boltba, amik közül öröm számotokra válogatni. Az én aktuális kedvenceim most az átmeneti kabátok, amik nem csak praktikusak, de nagyon vagányak és dögösek is egyben. Szokásomhoz híven a praktikumot is szem előtt tartva válogattam, így biztosan nem kell lemondanotok a kényelemről idén ősszel sem.

És tudjátok, hogy még könnyebbé tegyem a vásárlást, idén már itt a webshopon keresztül is meg tudjátok rendelni árukészletünk darabjait! Ha kérdésetek merül fel például a méretekkel kapcsolatban, azt pedig telefonon jelezzétek, és szívesen lemérem nektek a kiszemelt ruhát.

Örülök, hogy sikerült megvalósítanom az álmomat, és szeretném, ha másoknak is lehetősége lenne átélni velem ezt a csodát, így viszonteladó partnerek jelentkezését várom, akik ugyan olyan szenvedéllyel és lelkesedéssel értékesítenék a Scarlet Fashion ruháit, mint én!

Keress bizalommal, ha női ruha butikod van és bővítenéd árukészleted minőségi és egyedi darabokkal, vagy ha belefognál egy új vállalkozásba!

Keress bátran leendő partnerem, én már várom jelentkezésedet!

Baráttsággal: Szanyi Brigitta