Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

A nőiesség egyik fontos szimbóluma: milyen a tökéletes szoknya?

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2021.02.05 20:16
A nőiesség egyik fontos szimbóluma: milyen a tökéletes szoknya?

A nőiesség egyik fontos szimbóluma: milyen a tökéletes szoknya? Az emancipáció egyik fontos jelképévé vált, mikor a nők elkezdtek bátran nadrágot viselni. Voltak olyan időszakok, amikor az egyenlőség jegyében szó szerint férfiruhákba, akár öltönyökbe bújtak, és rövid hajat is vágattak, de szerencsére ez az időszak már elmúlt!

Ma már nem minden esetben kell attól félnünk, hogy a nőiességünk megélése miatt negatív diszkriminációt szenvedünk el!

Hordhatunk bátran nadrágot vagy éppen szoknyát is, amelyikhez éppen kedvünk van! Kifejezhetjük nőiességünket, amilyen eszközökkel csak szeretnénk.

Határt csak az ízlésünk vagy stílusunk szabhatnak!

 

Divatos ruha vásárlás

Ahogy az idők, úgy a divat is változik, de azt általánosságban is kimondhatjuk, hogy a nőknél a szoknya mindig divat marad.

Már csak azt kell jól átlátnunk, mikor éppen melyik fajtája, illetve, hogy adottságainkat melyik típussal tudjuk a leginkább pozitív fényben feltüntetni.

 

Mini, midi, ceruza, rakott, maxi... a szoknyákat megkülönböztethetjük hosszuk és fazonjuk alapján is. Vannak olyanok, melyek testhez állóak, de egy csinos szoknya lehet laza és könnyed is.

És ne gondoljuk azt sem, hogy csak a nyári forróságban jelent jó választást ez a ruhadarab, hiszen a téli időkben, hidegben is szuper szettek összeállíthatóak szoknyából.

Sőt! Vannak olyan típusok, amik kifejezetten télen előnyösek!

 

Idén, mint ahogyan a bőr hatású nadrág, úgy a bőr hatású szoknya is nagyon divatos! Lehet az akár egy csinos miniszoknya vagy egy visszafogottabb ceruza, mindenképpen jó választás lehet számunkra.

Aztán ott vannak még a reneszánszukat élő rakott szoknyák is, melyek a kislány korunkat idézik fel bennünk, mind amellett, hogy rendkívül elegáns és csinos hatást keltenek akár alkalomra, akár a mindennapokra.

 

Teltebb idomok esetén az egyik legkézenfekvőbb választás az egybe ruha, ami előnyösen hat sziluettünkre, kényelmes viseletet biztosít minden alkalomra.

Nálunk a Timiami és a Beauty Fashion márkákból is szuper egybe ruhákat találni, amik nem csak csinosak, de roppant kényelmesek is egyben.

Egy praktikus és csinos leggings-szel vagy vastag harisnyával is jól viselhetőek a téli hideg időszakban, de azért is érdemes néhány ilyet beszerezni, mert az átmeneti évszakokban is jól kombinálhatóak.

 

Hatalmas tévhit, hogy szoknyát csak az viselhet, akinek vékony és hosszú lábai vannak. A szoknya hosszával játszva akár optikailag nyújthatunk is testünkön, így a rövidebb lábú lányok is nyugodtan nézelődhetnek a szoknyák között!

 

Ahogy az elmúlt években már ez megfigyelhető volt, a nyári szezon slágere lesz idén is a maxi szoknya, amely szintén nagyon légies, könnyű viselet, és sok típusú alakra nagyon is előnyös választás.

A finom, könnyű nyári anyagokból vart darabok nem csak kényelmesek, de roppant csinosak is, és szinte a legjobb választásnak minősülnek a forró nyári melegben.

 

Egy szó, mint száz, nem kell a szoknyától megijedni csajok, viseljétek bátran, télen és nyáron is! Kombináljátok megfelelő kiegészítőkkel, viseljétek akár elegánsan, vagy sportosan, ki fogja hangsúlyozni nőiességeteket!

 

Ha segítségre van szükségetek az ideális fazon megválasztásához, akkor gyertek be hozzánk a Pesterzsébeti üzletbe, és mi segítünk kiválasztani a legjobban álló fazont számotokra.

Ha pedig online vásároltok, és kérdésetek merülne fel egy-egy darabbal kapcsolatban, akkor is keressetek bátran, szívesen megválaszoljuk azt!

Éljétek meg bátran a szoknya erejét, legyetek nőcisek, vagányak vagy éppen kislányosak!

Egy jó szoknyaválasztással mindegyik hatást el tudjátok érni, amelyiket csak szeretnétek!