Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Az öltözködés nem mindig egyszerű feladat...hidd el tudom miről beszélek!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.08.14 17:12
Az öltözködés nem mindig egyszerű feladat...hidd el tudom miről beszélek!

Alap szabályok és jó tanácsok divatbalesetek ellen!

Szinte mindenkinek volt már olyan rémálma, hogy egy fontos társasági eseményen mindenki őt bámulja, látszólag ok nélkül. Aztán, ahogy telik az idő, egyszer csak észreveszed, hogy teljesen meztelen vagy, és rettenetesen szégyelni kezded magad, vagy rád tör a pánik.

Az öltözködés soha nem volt könnyű

Nos, bár a valóságban igencsak kicsi az esélye annak, hogy teljesen meztelenül indulj el valahova, de az viszont teljességgel benne van a pakliban, hogy a rosszul megválasztott öltözéked miatt kerülsz kínos helyzetbe. Mi nők, pontosan tudjuk, hogy milyen érzés, amikor szinte késszúrásokként érezzük hátunkban a szúrós női tekinteteket. Azt hiszem, mind egyet értünk abban, hogy ezek a tekintetek inkább szúrjanak az irigység miatt, mint amiatt, hogy mások kínosnak titulálják megjelenésünket.

Lássuk most, mi adhat okot arra, hogy egy társasági eseményen ne a jó megjelenésünkkel, hanem egy úgynevezett „divat bakival” kerüljünk a figyelem középpontjába!

1., Nem az alkalomhoz illő öltözéket választottál!

Sajnos ez gyakorta előfordulhat, akkor is, ha a szándék megvolt arra, hogy illeszkedjen ruhád az eseményhez. Mindig tájékozódj előre, hogy mi a dress code, és ennek megfelelően válaszd ki outfited!

Alapszabály: mindig inkább legyél a többieknél egy fokkal túl öltözve, mint egy fél fokkal is alul! Ha bizonytalan vagy,és nincs érdembeli infód,  mindig válaszd a csinosabb összeállítást!

Jó tanács: ha mindig tartasz az autóban egy csinosabb cipőt, akkor mentheted a helyzetet akkor is, ha alapvetően sportosabbra, kevésbé alkalmibbra vetted a figurát, mint kellett volna. Egy semleges színű, kényelmes magassarkú szinte bármilyen szettet fel tud dobni, elegánssá tehet!

2., Nem jól passzolnak egymáshoz az öltözéked elemei!

Az öltözködés nem mindig egyszerű feladat, és manapság, mikor szinte minden mindennel divat, nagyon könnyű mellé nyúlni, és már-már nevetséges szetteket alkotni!

Alapszabály: Minél egyszerűbb öltözéket választasz, annál kisebb az esélye annak, hogy tévedj! Ha vannak ól bevált fazonok, amiket mindig megdicsérnek rajtad, akkor különböző kiegészítőkkel feldobva kombináld ezeket.

Jó tanács: Ha új társaságba vagy helyzetbe kerülsz, törekedj mindig a lehető legegyszerűbb, jól bevált színeket és formákat választani! A mintákkal és extravagáns szabásvonalakkal való kísérletezést pedig hagyd meg az olyan helyzetekre, amikor kevésbé kritikus társaságba mész!

3., Nem az alakodnak megfelelő ruhát választasz!

Bár manapság már egyre többen hirdetik, hogy mindenki elfogadhatja magát olyannak, amilyen, és mindenkiben lehet találni szépséget, én azt a nézetet vallom, hogy sokkal könnyebb úgy szeretni magunkat a hibáinkkal együtt, ha testünket a lehető legszebb és legelőnyösebb ruhákba csomagoljuk.

Alapszabály: Főleg, ha elegánsabb eseményre készülünk, oda kell figyelni arra, hogy a ruha azt emelje ki, amit ki kell, és azt rejtse el, ami kevésbé előnyös a testünkön. Mindenkin van hiba, de szépség is, ami egy jól megválasztott öltözékkel csodásan előtérbe hozható, és ez önbizalmunkra is csodás hatással lehet!

Jó tanács: Sokan azt gondolják, hogy minél vékonyabb valaki, annál jobban álnak neki a passzosabb ruhák, míg a teltebb lányoknak bő rucikat kell viselniük, hogy igazán jól nézzenek ki! Szerintem ez tévedés! Egy over size ruha optikailag nagyítja viselőjét is, így csak az hordjon ilyet, akinek nem probléma, hogy pár mérettel nagyobbnak fog tűnni. A teltebb lányok viszont nyugodtan hordhatnak előnyös fazonú, testhez simuló ruhákat is!

Remélem, hasznosak voltak a tanácsaim számodra, és megkönnyítettem, hogy legközelebb semmiképp ne legyél kitéve a lesújtó női tekinteteknek.

Ha pedig a kicsit feldobnád ruhatárad, beszereznél néhány csinos darabot, vagy tanácsra lenne szükséged öltözködést illetően, szeretettel várlak a Scarlet Fashion-ben!