Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Öltözködjünk a nap színeibe: vidám sárga szettek!

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.05.11 00:02
Öltözködjünk a nap színeibe: vidám sárga szettek!

Öltözködjünk a nap színeibe: vidám sárga szettek! Az idei év nagyon különleges sok szempontból, de az egyik számunkra fontos indok, hogy idén két színt kiáltottak ki az év színének. A stabil alapot szolgáltató szürke és a vidám, remény teli sárga szépen illenek egymáshoz, kiegészítik egymást, és az embereket új energiával töltik fel.

Szükség is van most erre az új feltöltődésre, hiszen az elmúlt időszak nagyon fájdalmas volt sokak számára, rengeteg ember élt meg elképesztő mélységeket, azonban az élet megy tovább, új erővel kell szemébe néznünk az új kihívásoknak.

Színes, divatos ruhák

És ha már energia: mi is adhatna több erőt, mint egy vidám, élettel teli színű, stílusos és egyedi outfit?

 

Most, hogy végre jó az idő, nyugodtan töltekezhetünk a napsütésből, de saját magunkat is színes ruhákba, díszekbe öltöztethetjük, elég volt a sötét színekből és a feketéből!

Meg mondom őszintén, nekem azért is nagy személyes kedvencem az év ezen időszaka, mert a letisztult finomság mellett a másik véglet, a világító színek a kedvenceim, és ezeket most már bátran viselhetjük.

A természet is már ezeket a színeket hordozza, láthatjuk a virágzó repcét, a pipacsokat a tulipánokat!

A sárgák és narancssárgák különböző árnyalatai megjelenhetnek öltözékünk fő darabjaiban, a kiegészítőkön, vagy éppen a cipőnkön, egészen biztos, hogy rendkívül vidám hatást kölcsönöznek majd!

Egyik személyes kedvencem az UV narancssárga, melyet én magam nagyon szívesen viselek, hiszen azt gondolom, nincs ennél feltűnőbb, egyúttal boldogabb és energikusabb szín.

Egy nagyon egyszerű, fekete szettet gyakran dobok fel egy-egy narancs darabbal, hogy igazán extra hatást érjek el.

De nem csak a rikító árnyalatok, idén a pasztellszínek is nagyon divatosak.

Divatos ruha

Ezeknek egészen más a kisugárzása, inkább romantikus, finom, költői hatást keltenek, de az energetikájuk ugyan úgy megvan, mint erősebb társaiknak.

Egy csodaszép pasztell sárga nyári ruha például nem csak csinos, de egyenesen arisztokratikus, míg mondjuk egy pasztell narancs nadrág tökéletes alap egy kifinomult, elegáns öltözet kialakítására.

Mi már beszereztük idén az első vidám, nyárias kollekciót, így, ha nem akartok róla lemaradni, nézzetek be hozzánk személyesen, vagy kutassátok át a webáruházat!

Hisz tudjátok: nálunk lényegi szempont az egyediség, ezért, ha valami nagyon megtetszik, nem érdemes tétovázni, azonnal le kell rá csapni!

Persze, nem csak hátránya, előnye is van a folyamatos árukészlet cserének. Szinte hétről hétre vadiúj darabokkal, megújult fazonokkal és a legdivatosabb szettekkel várunk benneteket!

Gyertek el hozzánk, hogy segíthessünk nektek a nap színeit magabiztosan és stílusosan viselni!

Tévhit, hogy vannak bizonyos típusok, például a szőkék, akik nem hordhatnak sárgát, mert az nem előnyös nekik!

Remek szetteket össze lehet állítani nekik is ezekből a színekből, csak a megfelelő árnyalatokat és arányokat kell megtalálni.

Továbbra is várunk titeket személyesen a XX. kerület, Ady Endre utca 68-70 szám alatti üzletünkben, ahol személyesen is találkozhatunk!

Nem csak csodás rucikkal, de öltözködési tippekkel, divattanácsokkal is várunk benneteket.

Ha pedig üzletünk nem esik útba, akkor válogassatok bátran webshopunkból, ahol igyekszünk az aktuális kínálatot napról napra frissíteni.

Online vásárlás esetén is van lehetőségetek kérdezni tőlünk, akár telefonon, akár üzenetben is szeretettel várjuk a megkereséseiteket!

Itt a jó idő, menjetek ki a szabadba és éljetek, nevessetek, szeressetek!

Ha pedig ehhez egy szuper stílusos rucira lenne szükségetek, ugorjatok be hozzánk érte!