DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Nekünk, Scarletes lányoknak alapvető, hogy mindig csinosak, egyediek és feltűnőek vagyunk

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.08.14 17:50
Nekünk, Scarletes lányoknak alapvető, hogy mindig csinosak, egyediek és feltűnőek vagyunk

5 Jolly Joker ruhadarab, amit mindenképpen be kell szerezned az őszi szezonra!

Nekünk, Scarletes lányoknak alapvető, hogy mindig csinosak, egyediek és feltűnőek vagyunk a ruháinkban, ugye csajok? Egy jó szettet azonban sokkal könnyebb összeállítani egy kiegyensúlyozott ruhatárból. 

Készüljünk az őszi ruhákkal

Vannak alap darabok, melyek megkönnyítik a dolgunkat, és vannak extra darabok, kiegészítők, amik arra hivatottak, hogy feldobják a kevésbé látványos, hagyományos szetteket.

Határozzuk meg most azt az 5 alap darabot, mire ráépíthetjük a komplett őszi outfit kollekciónkat.

1., A tökéletes nadrág – kényelmes, kiemeli az alakot, összetart, és szinte bármilyen alkalomra felvehető. A tökéletes nadrág sötét színű, ha akarom elegáns, ha úgy akarom, akkor meg sportos. Én személy szerint, ha rátalálok a tökéletes nadrágra, rögtön kettőt is veszek belőle. Persze, itt a Scarletnél erre nem minden esetben van lehetőség! Tudjátok: ügyelünk az egyediségre.

2., Egy univerzális ruha – ha elég letisztult a szabásvonal, szinte bármilyen alkalomra felvehető, egyszerű viselet. Tovább egyszerűsíti a helyzetet, hogy nem kell külön felsőt és alsót is választani, egy jó cipővel, akár övvel, vagy táskával viszont más és más megjelenéseket hozhatunk ki a tökéletes darabból.Egy jó dzsekivel vagy blézerrel pedig tökéletes őszi viselet lehet. A Scarlet Fashion kínálata sok jól kombinálható, csinos, de egyben kényelmes ruhát rejt, érdemes nálunk körülnézni!

3., Fehér felső – ennek kiválasztásakor ügyelned kell az adottságaidra és a stílusodra is, de mindenképpen be kell szerezned egyet. Ha fiatal vagy, és az alakod megengedi, válassz akár e szexy croop top-ot, ha már elmúltál 30, inkább egy lazább póló, vagy ing lesz számodra a jobb választás. Plusz hasznos tipp, hogy nagyon ügyelj a mosásra, mert a fehér csak akkor mutat jól, ha az tényleg fehér!!!

4., Letisztult kabát vagy blézer – ennek kiválasztásakor is érdemes figyelembe venned, hogy mi az, ami rajtad előnyösen és stílusosan mutat. Ha széles a csípőd, ügyelj a hosszra, és ha alacsony vagy, semmi esetre se válassz hosszú darabot! Érdemes a semleges színeknél maradni, hogy ez a ruhadarabod is jól kombinálható legyen.

5., Egyszerű, de csinos cipő – bár a magassarkú és egy jó sneaker is minden magára valamit is adó nő ruhatárában felbukkan egyszer, még akkor is, ha soha nem is hordja, a ruhatárad legpraktikusabb darabja ősszel biztosan egy vízhatlan, egyszerű szabású, kényelmes cipő. Szinte bármelyik szetteddel jól fog mutatni, és attól sem kell félned, hogy ha változik a programod, nem lesz illő a megjelenésed. Ez egy igazi Jolly Joker!

Ha pedig megvannak az alap darabok, jöhet a ruhatár tarkítása! Sok szuper kiegészítővel, extravagáns mintával vagy színnel tehetjük különlegessé az alapokat, a határt csak a képzeleted szabja, na meg a stílusérzéked!

A Scarlet Fashion kollekcióit mindig a letisztult elegancia, de közben a játékosság és nőiesség jellemzi, így, ha a te öltözködésed is ezeket a stílusjegyeket tartalmazza, akkor neked mindenképpen érdemes ellátogatni hozzánk, vagy szétnézni a webáruházunkban!

Tudod: minden ruhából csak néhány darab van, ezért nem érdemes késlekedni, csapj le a legjobb darabokra azonnal!

Ha pedig kérdésed merülne fel, akkor gyere el hozzánk, vagy elérhetőségeinken keress minket bizalommal ide kattintva>>>>>