Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Plus size-os csajok figyelem! Hozzánk mindenképpen érdemes benéznetek

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2021.01.11 00:57
Plus size-os csajok figyelem! Hozzánk mindenképpen érdemes benéznetek

Plus size-os csajok figyelem! Hozzánk mindenképpen érdemes benéznetek, ha szeretnétek beszerezni néhány új, csinos ruhát! Még mindig meglehetősen nagy hiánycikknek számít a nagyobb méretű, ám de divatos és nőies ruha a boltok polcain.

Pedig az utóbbi időben már sok nagyobb ruházati márka is nyitott abba az irányba, hogy ne csak az alap konfekció méretekben, de a gömbölyűbb idomokkal megáldott nők számára is szolgáljanak divatos alternatívával

Plus size csajok boltja

Mégis az a tapasztalatom, hogy az ilyen típusú választék a legtöbb helyen gyenge.

 

Nem látom be, miért kellene valakinek pusztán azért alaktalan, rossz minőségű zsák ruhákat hordania, mert kicsit teltebb az átlagosnál!

 

Lányok, higgyétek el, a csinos és divatos öltözködés számotokra is könnyű szerrel megoldható, és igazán jól érezhetitek magatokat a bőrötökben.

 

A legszebb női kiegészítő még mindig az önbizalom, de ehhez az is kell, hogy a ruházatunk az ízlésünknek és adottságaink kiemelésének 100%-ban megfelelő legyen. Azonban egy Curvy lánynak sem kell jobban vagy kevésbé odafigyelnie a mintákra, anyag választásra, színekre, mint úgy általában.

Mindannyian különböző adottságokkal rendelkezünk, ezért más és más előnyös, csak annyi a feladat, hogy megtaláljuk, mi az, ami a leginkább kiemeli előnyös vonásainkat, és mi az, ami elrejti, amit nem szeretnénk hangsúlyozni.

Mi a Scarlet Fashion-nél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy XS-es mérettől XXXL-ig a legszélesebb kínálatban legyen elérhető, amit egy nő stílusos öltözködés címszó alatt kereshet. Ráadásul az elérhető árak is védjegyeink, csakúgy, mint az egyediség.

Nem kell többé beérned a fast fashion silány darabjaival, és ha nálunk vásárolsz, azt sem kell átélnéd, hogy mikor végre találsz egy csinos ruhát, és boldogan felveszed, elveszi az örömödet, hogy minden második nőn ugyan azt látod.

A legtrendibb márkák, és saját tervezésű ruháink választékában minden, de minden fazon esetén méretenként kizárólag néhány darabot forgalmazunk, hogy ne csak rendkívül csinosnak, de egyedinek is érezhessétek magatokat!

Akkor is várunk, ha csak egy új darabra van szükséged, de nálunk komplett szetteket is össze tudsz magadnak állítani, hiszen nem csak alap darabokat, de kiegészítőket, kabátokat és cipőket is forgalmazunk. És ha elbizonytalanodnál stílusodat illetően, vagy segítségre lenne szükséged abban, valójában mi is áll a legjobban neked, abban is szívesen segítünk, hiszen sok éves tapasztalattal rendelkezünk a divat területén.

Rendkívül büszke vagyok rendszeresen visszatérő vásárlói körömre, hiszen ők mind arról tanúskodnak, hogy hozzánk nem csak a remek választék miatt érdemes betérni. Célunk a Scarlet Fashionben, hogy a vásárlás mindenki számára egy jó élmény legyen, egy igazi töltődés, amit időről időre minden kedves vásárlónk szeretne megismételni.

Nálunk mindenki egyedi, mi mindenkiben megtaláljuk a szépet és különlegeset, és arra törekszünk, hogy ezt a lehető legjobban ki is tudjuk hangsúlyozni! Főleg a Curvy lányok esetén fontos ez, hiszen ők sajnos sok helyen ütköznek falakba, szenvednek el negatív megkülönböztetést a vásárlás során, és mi szeretnénk kárpótolni ezért titeket!

Gyertek el boltunkba a 20. kerület Ady Endre utca 68-70 szám alá, vagy nézzetek szét webáruházunkban, ahonnan szintén értesülhettek a legfrissebb választékunkról, és meg is vásárolhatjátok a kiszemelt darabokat. Ha pedig kérdésetek merülne fel egy-egy darabot illetően, fontos lenne többet tudnotok az anyagról, színről, pontos méretről, akkor se habozzatok, keressetek minket bátran telefonon!