Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Vajon a színtanácsadás tényleg segít megtalálni a saját stílusod?

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.06.29 17:50
Vajon a színtanácsadás tényleg segít megtalálni a saját stílusod?

Vajon a színtanácsadás tényleg segít megtalálni a saját stílusod? Ma már rengeteg, az öltözködéssel kapcsolatos tanácsot, tippet lehet olvasni az interneten. Számos tanácsadáson is részt lehet már venni, ami segít abban, hogy megtanuljuk, hogyan öltözködjünk divatosan, és hogy mi az, ami nekünk jól áll.

De vajon mennyire van a stílustanácsadásnak értelme, ha nem tudjuk, hogy milyen színek állnak jól nekünk?

 

Az mindenképpen előnyös, ha az alakunkat szemügyre vesszük és igyekszünk az alakunknak megfelelően öltözködni, de lehet, hogy a színek ismeretének hiányában még ez is kevés lesz.

Divatos színek

Szerencsére nem kell emiatt aggódni, a színtanácsadást pont azoknak találták ki, akik szeretnék tudni, hogy melyek azok a színek, amik jól állnak nekik és kiemelik az adottságaikat.

Gondolok itt akár a szem, haj, bőr színére is, hiszen nem mindegy az sem, hogy a bőrünk színéhez milyen szín passzol. Sokszor találkozom olyan hölgyekkel, akiknek nagyon világos bőrük van és világos, pasztellszíneket hordanak.

Nem lenne ezzel semmi gond, ha ezek a színek nem tennék őket sápadttá, fáradttá.

Ebből a példából is látszik, hogy érdemes részt venni egy színtanácsadáson mindenkinek, hogy később sokkal előnyösebb színeket tudjon hordani az illető.

A webáruházunkban hatalmas a kínálat, széles skálán mozognak a ruhatípusok és a színek egyaránt. Legyen szó felsőről, szoknyáról, nadrágról, kabátról vagy akár egyberuhákról, a Scarlet Fashion webáruházunkban mindent megtalálsz.

Pontosan ezért is tartom fontosnak, hogy minden igényt kielégítő kínálatot tartalmazzon az áruházunk, mert minden nő más. Mindenkinek más áll jól, más színek azok, amiket kombinálni tud saját magán. És ez az, amiért a kínálatunkat is így alakítottuk.

Arról nem is beszélve, hogy bármilyen ruhadarabot is választasz, azzal nem lőhetsz félre.

A szexi, dögös ruháktól kezdve, az elegáns, letisztult stílusig minden megtalálható, így biztos vagyok benne, hogy minden hölgy talál magának valamit, ami az ízlésének megfelel.

Egy jól kiválasztott szett, ami még színben is jól kombinált, ráadásul az alakunknak és a stílusunknak is megfelel, bizony erős és magabiztos fellépést kölcsönöz.

Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat egy céges megbeszélésen, egy péntek esti bulin a csajokkal, egy randin vagy akár egy alkalmi rendezvényen, ahhoz szükséges, hogy a ruhánkban ne feszengjünk, és ne legyen kényelmetlen, amit hordunk.

Ha ez azonban mégis megtörténik, nem fogjuk tudni takargatni a rossz kedvünket és a kényelmetlen érzésünket, mert a testbeszédünk és a viselkedésünk így is-úgyis elárulhat minket.

És hát minek elrontani egy szép estét azzal, hogy rossz szettet választunk, és nem tudunk magabiztosak lenni a ruhánkban?

 A Scarlet Fashion-nél minden alkalomra találhatsz magadnak valamit, érdemes körbenézni. Ezen a nyáron is nagyon menő a virágminta, az élénkebb színek, a lezser darabok, így ezekből is készültünk nektek.

Kínálatunkat igyekszünk mindig úgy alakítani, hogy mindenki megtalálja azt, amit keres. Aki a kicsit lezserebb, lazább stílus kedvelője, az akár nyáron is könnyedén megtalálhatja a legszuperebb ruhát magának.

Ha esetleg egy szexibb darabot keresel a hétvégi bulira, akkor is jó helyen jársz! Velünk nem fogsz csalódni!

A „mit vegyek fel”kérdés minden évszakban gondot szokott okozni a nőknek – gondolom, Te is sokszor feltetted már magadnak a kérdést -, de ennek együtt egy csapásra véget vethetünk.

Egy színtanácsadás után sokkal könnyebb kiválasztani azokat a ruhákat, amik jól állnak, éppen ezért azt ajánlom Neked is, hogy ha még nem vettél részt ilyenen, akkor mindenképp próbáld ki, mert megéri!

Nézz be a webáruházunkba és frissítsd fel a ruhatárad! Vásárlásra fel!