Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
ÁSZF

ÁSZF

(Tájékoztatunk, hogy az ÁSZF alapján és a "Webáruházakból való rendelés" törvény alapján, a feladott csomagot köteles átvenni (amennyiben hivatalos lemondás a csomag küldése előtt nem érkezik). Amennyiben a csomagod visszaérkezik, sajnos a szállítási díj kiszámlázásra kerül. Köszönjük megértésedet.) 

A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a BRIGITTA TREND Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban ELADÓ) (Székhelye: 2310 Szigetszentmiklós, Tass utca utca 11.; Adószáma: 14916135-1-13; Cégjegyzékszám: 01-09-925898; Cégbírósági végzés kiállítója: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; Képviseli: Balogh-Szanyi Brigitta Ágnes, Ügyvezető) és az általa nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő megrendelő, továbbiakban VÁSÁRLÓ jogait és kötelezettségeit tartalmazza.
A http://www.scarletfashion.hu/ domain név alatt üzemelő webáruház rendszert az ELADÓ üzemelteti.

VÁSÁRLÓNAK minősül

Az a személy, aki az ELADÓ webáruházának szolgáltatásait igénybe veszi, azaz az ELADÓ webáruházának internetes felületén regisztrálja magát és e felületen keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

Az ELADÓ webáruházának Általános Szerződési Feltételeinek célja

Az ELADÓ a webáruházának Általános Szerződési Feltételeit továbbiakban ÁSZF, azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza a webáruház-szolgáltatással és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a szolgáltató és a vásárló jogait, kötelezettségeit és egyéb, a webáruház-szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.
Az ÁSZF az ELADÓ és a vele szerződéses kapcsolatba lépő VÁSÁRLÓ között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően az ELADÓ webáruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

Az ÁSZF közzététele

Az ÁSZF VÁSÁRLÓ által történő elfogadása a webáruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a VÁSÁRLÓ az ELADÓ webáruháza által nyújtott szolgáltatásokat igénybe veszi, azaz regisztrálja magát. Akár új regisztrált felhasználóról, akár visszatérő felhasználóról van szó a megrendelés során felhívjuk a figyelmét az ÁSZF elolvasására, mert esetlegesen annak tartalma időközben módosulhatott. Az ÁSZF a lap alján megtalálható és letölthető PDF állományban!

Jelen ÁSZF DÁTUM napjától határozatlan ideig hatályos.

Az ÁSZF hatálya

Az ELADÓ fenntartja a jogot, hogy az ELADÓ webáruháza az ÁSZF-et részben vagy egészben bármikor módosíthatja. Az ELADÓ webáruházának ÁSZF-i és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. Az ELADÓ webáruháznak ÁSZF-i mindaddig hatályban maradnak, amíg az ELADÓ webáruháza által nyújtott szolgáltatásokat az ELADÓ webáruháza biztosítja.

Az ELADÓ webáruházának szolgáltatási területének hatálya

Az ELADÓ webáruháza által biztosított adathálózati kezelői felület az adathálózat (internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. Az ELADÓ azonban kizárólag a Magyar Köztársaság területére és a választható országok címzett megrendeléseket fogad el és teljesíti. A Magyar Köztársaság területén kívüli posta, futárszolgálatilletve egyéb címre történő szállítást tudja teljesíteni. 

Az ELADÓ és a VÁSÁRLÓ között vásárláskor létrejövő szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül a VÁSÁRLÓ eljuttatja az ELADÓHOZ. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mailben vagy telefonon is visszaigazoljuk (max. 48 órán belül).

Amennyiben ez a visszaigazolás nem érkezik meg 48 órán belül, úgy a VÁSÁRLÓNAK a megrendelésből fakadó ajánlati kötöttsége megszűnik, vagyis a szerződés megkötésének elmaradása nem kérhető rajta számon. Az áruházi rendszer által küldött automata megrendelés-másolat nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. A "Kapcsolat" menüpontban a VÁSÁRLÓ megtalálja elérhetőségi adatainkat. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy internetes áruházunkban kötött elektronikus szerződése az interneten -kattintással- ráutaló magatartással valósul meg.

Tájékoztatjuk, hogy az ELADÓ és a VÁSÁRLÓ között létrejött elektronikus szerződés nem minősül írásban kötött szerződésnek, fokozott biztonsági elektronikus aláírással nincs ellátva, nem kerül iktatásra, és a későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Áruházunkban az elektronikus szerződést rögzítő maradandó elektronikus eszköz (szoftver) nyelve a: magyar. Tehát a szerződés megkötésének, és a szerződésnek valamint a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv is a: magyar.

Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt, a képek helyenként illusztrációk a termékek a valóságban eltérően nézhetnek ki.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a termék gyártói minden esetben fenntartják a termék és azok tulajdonságainak, szolgáltatásainak, funkcióinak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatását. A hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

A feltüntetett vételár mindig bruttó ár az Általános Forgalmi Adót (ÁFÁ-t) tartalmazza, és magyar forintban értendő. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért az ELADÓ nem vállal felelősséget.

A regisztrációhoz és rendeléshez szükséges adatok

- a VÁSÁRLÓ egyedi és érvényes e-mail címe (kötelező megadni);
- a VÁSÁRLÓ teljes neve (kötelező megadni);
- a VÁSÁRLÓ által szabadon választott becenév (amennyiben az ELADÓ a webáruházában aktiválja a Fórum vagy a Vendégkönyv szolgáltatást kötelező megadni);
- a VÁSÁRLÓ élő, és érvényes magyarországi telefonszáma (kötelező megadni);
- a VÁSÁRLÓ valós számlázási illetve szállítási cím, melyekre cégünk a számlát kiállítja illetve kiszállít (kötelező megadni);
- ha a VÁSÁRLÓ Cég nevére kéri a számla kiállítását akkor a CÉG pontos neve (nem kötelező megadni);
- a VÁSÁRLÓ által megadott Cég érvényes és pontos adószáma (ha a Cég nevét megadta a VÁSÁRLÓ akkor kötelező megadni);
- a VÁSÁRLÓ faxszáma, amennyiben a megrendelő szeretne bizonyos információkat faxon lekérni az ELADÓTÓL (nem kötelező megadni).

Fizetési feltételek

A VÁSÁRLÓ a megrendelés leadásakor a vásárolt áru és szolgáltatás ellenértékét készpénzzel, vagy az ELADÓ bankszámlájára való közvetlen átutalással teljesíti.

A VÁSÁRLÓ a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.

Amennyiben a rendelés átvételét megrendelő megtagadja, az ELADÓ fenntartja a jogot, hogy a megrendelő regisztrációját megszüntesse, valamint esetlegesen közben leadott rendeléseit érvénytelenítse, egyéni mérlegelés alapján.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az ELADÓ webáruház-szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges regisztráció során az ELADÓ a következő adatokat rögzíti a vásárlókról:

- a VÁSÁRLÓ e-mail (elektronikus levelezési) címe;
- a VÁSÁRLÓ neve;
- a VÁSÁRLÓ szabadon választott beceneve (ha a rendszer a regisztráció folyamán vagy a rendszer használata folyamán kéri a becenén megadását);
- a VÁSÁRLÓ telefonszáma;
- a VÁSÁRLÓ faxszáma (ha a VÁSÁRLÓ megadta a faxszámát);
- a VÁSÁRLÓ által megadott számlázási és szállítási címek;
- a VÁSÁRLÓ telefonszáma;
- a VÁSÁRLÓ által megadott jelszó (egyirányúan elkódolva).

A megrendelt áruk kiszállítása érdekében az ELADÓ a következő adatokat bocsátja a szállító, illetve a szállító megbízottja rendelkezésére:

Kedves Vásárlónk! Amennyiben csomagodat nem veszed át, abban az esetben a szállítási díj kiszámlázásra kerül. Köszönettel: Scarlet Fashion


- a VÁSÁRLÓ által megadott címzett neve;
- a VÁSÁRLÓ által megadott címzett teljes címe;
- a VÁSÁRLÓ megrendelésének összesített végösszege;
- a VÁSÁRLÓ a rendelés folyamán az ELADÓ webáruháza által generált megrendelésének száma;
- a VÁSÁRLÓ telefonszáma;
- a VÁSÁRLÓ faxszáma (ha megadta).

Az adatok védelméről részletesen az "Adatok kezelésről" menüpont alatt tájékozódhat.

A megrendelés módosítása, törlése

A 2001. évi CVIII. törvény "az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről" (megtekintheti ide kattintva) értelmében a megrendelés leadásakor a VÁSÁRLÓ felé azonnal értesítést küld az ELADÓ webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről.

Ez az értesítés nem minősül az ELADÓ és a VÁSÁRLÓ között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a VÁSÁRLÓNAK, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az ELADÓ illetékes munkatársa felé.

Amennyiben a VÁSÁRLÓHOZ ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a VÁSÁRLÓ ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.

Az ELADÓ a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a VÁSÁRLÓNAK rendelése visszavonására elektronikus úton.

A rendelés teljesítésének megkezdésekor a VÁSÁRLÓ e-mailben és/vagy telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak személyesen (az "Vevőszolgálat" vagy "Elérhetőségek" menüpontok alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül) van lehetőség rendelésének visszavonására, melyet a következő irányelvek alapján tud az ELADÓ ügyfélszolgálata elfogadni, vagy visszautasítani:

- átutalással történő fizetés esetén a rendelés visszavonását a kézpénzes fizetés szabályai szerint fogadhatja el, azzal a kitétellel, hogy az átutalt pénzt a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet "a távollévők között kötött szerződésekről" (megtekintheti ide kattintva) szabályozásai alapján 30 napon belül téríti vissza a megrendelőnek, valamint a banki tranzakciók során keletkezett költségeket ebben az esetben a megrendelőre hárítja;
- "Személyes áruátvétel" választása esetén, az ELADÓ webáruháza értesíti a vásárlót az áru rendelkezésre állásáról. Amennyiben a VÁSÁRLÓ ezen értesítéstől számított 14 munkanapon belül nem intézkedik az áru átvételéről vagy halasztási igényéről, úgy a VÁSÁRLÓ megrendelését töröljük.

Az elállás joga

Megrendelése során a VÁSÁRLÓ élhet a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet "a távollévők között kötött szerződésekről" (megtekintheti ide kattintva) és a 213/2008. (VIII. 29.) Kormányrendelet "az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről" (megtekintheti ide kattintva) részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Internetes vásárlások esetén a VÁSÁRLÓ a szerződéstől az áru átvételét követő (részlet a rendeletből ahol a VÁSÁRLÓ a fogyasztónak az ELADÓ a vállalkozásnak felel meg):
"... 4. § (1) 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat.
(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát
a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig,
b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja.
(3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben - a termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra.
(4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
(5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
(6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot
a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;
b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;
c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó pl: számítógép konfiguráció;
d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;
e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében;
f) szerencsejáték-szerződés esetében. ..."

Az elállásra vonatkozó igényt e-mailben vagy személyesen kell bejelenteni.

A termék ellenértékét annak sérülésmentes és hiánytalan állapotában történő visszajuttatását követően 30 napon belül, személyes visszajuttatás esetén az ELADÓ azonnal visszafizeti. Postai úton vagy futárszolgálattal visszajuttatott termék ellenértékét a VÁSÁRLÓ által írásban megadott bankszámlaszámra juttatjuk vissza.

Mivel a szállítás átvételt követően már megvalósult szolgáltatásnak minősül ezért ennek költségét abban az esetben is a VÁSÁRLÓNAK kell viselnie ha az a rendelés értékéből fakadóan korábban átvállalásra került.

A termék visszajuttatásának költsége elállás esetén szintén a VÁSÁRLÓT terheli. Hiányos, nem eredeti állapotú vagy sérült termék visszavásárlását az ELADÓ megtagadhatja, és azt visszajuttatja a VÁSÁRLÓNAK saját költségére.

Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke.

Az ELADÓ követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának a VÁSÁRLÓ általi megtérítését.

Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor a VÁSÁRLÓ az ELADÓHOZ fordulhat minőségi kifogásaival.

Portósan, utánvéttel, vagy egyéb terheléssel feladott csomagokat az ELADÓNAK semmilyen esetben sem áll módjában átvenni.

Szavatosság

Fogyasztási kifogás esetén a VÁSÁRLÓ lehetőség szerint azonnal vegye fel a kapcsolatot az ELADÓ munkatársaival.

Az ELADÓ elérhetőségeit az "Vevőszolgálat" illetve az "Elérhetőségek" menüpontok alatt találhatóak meg. Az ELADÓ szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 1959. évi IV. törvény "a Polgári Törvénykönyvről (a szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályok)" (megtekintheti ide kattintva), a 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet "az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról" (megtekintheti ide kattintva), a 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet "A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről" (megtekintheti ide kattintva) és a 72/2005. (IV. 21.) Kormányrendelet "az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet módosításáról" (megtekinthető ide kattintva) foglaltak az irányadók.

Jótállás csak tartós használati cikkekre, például mosógépre, számítógépre, tévére vonatkozik. A VÁSÁRLÓNAK jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását az ELADÓ webáruházának Vevőszolgálata felé.
Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a VÁSÁRLÓ rendelkezésére.
Szavatossági igény esetén a VÁSÁRLÓ kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését.

A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető.

A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben az ELADÓ nem jelölte meg a leértékelés okát.

Rendeléskövetési szolgáltatás

A rendeléssel kapcsolatos kérdéseiről az ELADÓ webáruházának Vevőszolgálata nyújt tájékoztatást, valamint rendelésének státuszát az ELADÓ webáruházának felületén a "Személyes beállítások" menüpontban is megtekintheti, nyomon követheti.

A szerződés megszűnése

A VÁSÁRLÓ bármikor kérheti az ELADÓ és a VÁSÁRLÓ között a megrendelés folyamán létrejött szerződés megszüntetését, ezt a VÁSÁRLÓ személyazonosságának igazolása után az ELADÓ tudomásul veszi, és a VÁSÁRLÓ az ELADÓ webáruházának használati lehetőségét biztosító VÁSÁRLÓ adatainak törlési igényét az ELADÓ Vevőszolgálatához történő beérkezésétől számított 5 munkanapon belül az ELADÓ maradéktalanul törli a webáruházának rendszeréből.

A BRIGITTA TREND Korlátolt Felelősségű Társaság fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló nem megfelelő viselkedése esetén, valamint ha jogellenesen, megtévesztően használ személyes adatot, vagy bűncselekményt valósít meg, akkor a felhasználási feltételekben biztosított módon a szerződést egyoldalúan felmondja.

Az ELADÓ felelőssége nem terjed ki

A VÁSÁRLÓ hanyagsága által okozott visszaélésekre (pl.: jelszavának harmadik személy résézre történő kiadása), azokért anyagi illetve erkölcsi felelősséget nem vállal. Az ELADÓ webáruház-rendszere által digitálisan rögzített és archivált adatok alapján ítéli meg a vitás helyzeteket, ezek vonatkozó részeit a VÁSÁRLÓ kérésére rendelkezésére bocsájtja.

Általános felelősség korlátozás

Az ELADÓ webáruházának oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve annak szolgáltatásait saját felelősségre használhatja.

Az ELADÓ a webáruházának oldalain megjelenő esetleges téves vagy megtévesztő tartalomért-, a megjelenő információk valódiságáért, pontatlanságáért, esetleges elírási, megjelenítési, a weboldalak és szolgáltatások használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a VÁSÁRLÓKAT ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal.

Az ELADÓ webáruházából interneten történő vásárlás feltételezi a VÁSÁRLÓ részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai adottságokra és a felmerülő hibákra.

Az ELADÓ semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt körülményekért, tényekért, bármilyen okból is jelentkeznek, vagy következtek be:
- az Interneten küldött és/vagy fogadott, nem az ELADÓ-tól illetve az ELADÓ webáruház rendszeréből származó bármilyen adat okozta problémákért;
- az Internetes hálózat bármilyen működési hibájáért, ami megakadályozza az ELADÓ webáruházának akadálytalan működését és a vásárlást, megrendelés vagy fizetés folyamatát;
- bármilyen adatvesztésért;
- bármely, a folyamatban alkalmazott szoftver nem megfelelő működésének következményeiért;
- a szolgáltató hálózatban bármilyen programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményeiért.

Az ELADÓ bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen oldalakon található anyagokat vagy a bennük feltüntetett termékeket és árakat.

Az ELADÓ webáruháza más weboldalakra vonatkozóan is tartalmaz hivatkozásokat, linkeket. Más weboldalak tartalmáért felelősséget az ELADÓ nem vállal.

Záró rendelkezések

Az ÁSZF feltételeket az ELADÓ – a vonatkozó hatályos Magyar jogszabályi rendelkezésekkel összhangban - egyoldalúan jogosult megváltoztatni, módosítani és/vagy kiegészíteni. A módosított ÁSZF az ELADÓ webáruházának internetes oldalain történő közzététel napján lép hatályba.
Az ELADÓ webáruházának internetes oldalait látogató VÁSÁRLÓK kötelesek rendszeresen tájékozódni jelen ÁSZF módosításai tekintetében. Amennyiben a vásárló a jelen ÁSZF módosításának hatálybalépését követően továbbra is látogatja az ELADÓ webáruházának internetes oldalait és megrendelést ad le, azt az ELADÓ jogosult úgy értelmezni, hogy a VÁSÁRLÓ az ÁSZF módosítását

 

Szanyi Brigitta

Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)

Adatkezelés:

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a megrendelés teljesítése és a megrendelés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a megrendelés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt (pl.: a termék kézbesítését vagy kiszállítását végző alvállalkozó). Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Vásárlási tudnivalók
Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

A termék kiválasztása
A vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a kiválasztott termékre kattintva megtekintheti annak bővebb ismertetőjét. Vásárlási szándéka esetén a megvásárolni kívánt terméket a „Kosárba rakom” gomb megnyomásával egy virtuális kosárba helyezi. A Kosár „Megtekintés” gombjára kattintva megtalálja a vásárlás során kosárba helyezett termékeket, valamint a termékekért fizetendő végösszegét, és a várható szállítási költséget. Itt leellenőrizhetik rendelésük helyességét, különös tekintettel az árakra, a mennyiségekre,a színekre és méretekre vonatkozó beállításokat, melyeket igény szerint módosíthatnak, javíthatnak is. A kosár automatikusan kiszámítja a rendelés végösszegét, és annak Áfa tartalmát.

A rendelés elküldése
Amennyiben megfelelőnek tartja a kosárban elhelyezett termékek mennyiségét, leellenőrizte a végösszeget, és úgy döntött, hogy meg szeretné vásárolni őket, akkor egyszerűen kattintson a "Pénztár" gombra. Ezután lehetősége van kiválasztani, hogy már regisztrált vásárlóként szeretne-e belépni, Új vásárlóként akar regisztrálni, esetleg regisztráció nélkül akar vásárolni.
Ha korábban már vásárolt áruházunkban, úgy adja meg a korábbi regisztráció során megadott e-mail címét és jelszavát. Ha új vásárlóként szeretne regisztrálni, akkor adja meg a vásárláshoz szükséges adatait, amelyeket a rendszer eltárol, és a legközelebbi vásárlás alkalmával már csak be kell jelentkeznie. Regisztráció nélküli vásárlás esetén kérjük adja meg számlázási és szállítási címét.
A következő lépésben válassza ki az Önnek megfelelő szállítási módot (személyes átvétel vagy vagy futár által saját címre, valamint fizetési módot (utánvét, készpénz). Ha egyetért a megrendelés tartalmával, akkor a megrendelés elküldéséhez kattintson a „Megrendelés” gombra.

Árak
Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Vásárlási feltételek között is megtalálható. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra de kérjük, jelezzen marketing csoportunknak ide kattintva. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A rendelések feldolgozása
A rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik munkanapokon.

Adatbeviteli hibák javításának lehetősége
Az adatbeviteli hibák javítására a „Megrendelés” gomb megnyomása előtt van lehetősége.

Visszaigazolás
Minden rendelésről automata e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről és (később) egyet a várható szállítási időpontról vagy a feladásról. Telefonos egyeztetés esetén hívja az ügyfélszolgálatot, vagy az e-mailben található telefonszámok bármelyikét.

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van személyesen üzletünkben, és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal, történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Szállítási módok: Helyszínen készpénzben vagy utánvétel
Kiszállítási idő: KB: 3-7 munkanap
Szállítási díjak: 2020-05-23-után Bruttó 1990Ft/csomag 30kg-ig.
Külföldre történő szállítást egyeztetés alapján biztosítunk futárszolgálattal, csak előre történő átutalással.
A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt haladéktalanul tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti Új állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza. Utánvétes és Portós csomagot nem áll módunkban átvenni - kivéve előre egyeztetés alapján! A visszaküldéssel kapcsolatos szállítási költség a megrendelőt terheli "Kivéve egyedi megállapodás".

Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás
A szerződéskötés nyelve magyar, a szerződés nem minősül írásban megkötöttnek . A megrendelést "szerződést" a rendszer sorszámozza, amely emailben megérkezik mind a Megrendelő mind az Eladó megadott e-mail címére,így a későbbiekben is hozzáférhető.
Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia
A megrendelő a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc/30 napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket "szállítási költség". Esetleges díjmentes szállítással kiküldött termék elállása esetén a kiküldés költsége utólag felszámolható! -és összege levonható a visszatérítésből!  A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Tulajdonjogi kikötés
A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad. A téves, nem elfogadott rendelések során a terméket az „új” tulajdonos nevén készletbe vételezzük, és az újabb, sikeres értékesítést követően az új tulajdonosának kerül kifizetésre az ellenérték!

Megrendelés módosítása, törlése
A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

Amennyiben a vásárlóhoz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.
Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailben és/vagy telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak személyesen vagy a "Vevőszolgálat" vagy "Elérhetőségek" menüpontok alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására

A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben, vagy telefaxon kerülhet sor. Telefonon vagy szóban leadott módosításokért felelősséget nem vállalunk!


Telefon: +36 70 373 0219


email: info(kukac)scarletfashion.hu