Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Sokszínű divat: ilyen lesz divat szempontból 2021 tavasza

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.02.24 22:54
Sokszínű divat: ilyen lesz divat szempontból 2021 tavasza

Sokszínű divat: ilyen lesz divat szempontból 2021 tavasza. Végre süt a nap! Hihetetlen, de talán idén jobban vártuk a jó időt, mint valaha! Tudom, hogy korlátozottak a szórakozási és kijárási lehetőségek, de azért az mégis csak bíztató, hogy egyre jobb az idő, így legalább több időt tölthetünk kényelmesen a szabadban.

A napsütésnek köszönhetően a kedvünk is sokkal jobb, így előkerülnek a csini ruhadarabok, a vadiúj szettek: itt az ideje megmutatni magunkat újra a világnak.

 

Ha már nem takarja a kabát, akkor érdemes jobban megválogatni, mit veszünk fel, és közérzetünknek, önbecsülésünknek is jót tesz, ha csinosan és igényesen öltözünk fel nem csak a különleges alkalmakra, de akár a hétköznapokra is jól megválogatjuk szettjeinket.

 

Ezért nézzük is meg gyorsan,de azért részletesen, milyen divat terendek várhatóak az idei évben, mi marad meg tavalyról és mik a friss újdonságok, amik térhódításba kezdenek.

Tavaszi divat

Előre szólok: az idei tavasz női divatja brutálisan sokszínű és elképesztően nőies, na de ne szaladjunk ennyire előre.

 

Ami a színeket illeti:

 

A tavasz mindig magával hozza az élénkebb árnyalatokat, a téli komor szürkeség után jól is esik kicsit vibrálóbb, feltűnőbb színeket ölteni. 

Maga a természet is megújul ilyenkor, zöldellenek a fák, nyílnak a virágok, így mi magunk is kinyitunk egy kicsit a színek irányába. Idén is nagy divat lesz tavasszal a virág minta, de a cukorkaszínek is hódítani fognak, egy-egy pasztell ruhadarabban újra szinte kislánynak érezhetjük majd magunkat.

Divatos lesz még a fémes csillogás is, de nem csak a kiegészítők tekintetében. És a jó öreg mono króm is marad velünk, mint ahogyan minden időszakban, ennek örökérvényűsége nem csorbul soha.

A fekete és fehér örök eleganciája talán a divat egyetlen olyan megfogható pontja, mely rendíthetetlen, nem változik soha.

 

Egyes fazonok mennek, mások meg maradnak.

 

Évek óta töretlenül divatos a skiny farmer, de idén már leáldozóban van a csillaga. 2021-ban divatosabbnak számítanak a bővebb fazonok, amik azért is előnyösek, mert optikailag képesek nyújtani az alakot.

Persze egy ilyen váltás sosem megy gyorsan végbe, de a folyamat elkezdődött, és gőzerővel haladunk egy új korszak felé a nadrág viselésben.

A felsők és ruhák tekintetében az ujjakra és a vállakra kerül a hangsúly az idei évben. Ugyan már tavaly is nagyon divatosnak számítottak a buggyos ujjú felsők, de idén ez csak fokozódik, egyre nőiesebb megjelenést kölcsönözve viselőjüknek.

Idén a testhezálló helyett inkább a lazább fazonok kerülnek előtérbe, így ennek mentén kell újragondolnod ruhatáradat. Ha még nem tetted, egy laza, midi hosszúságú ballonkabátot mindenképpen érdemes lenne beszerezned.

 

És mi a helyzet a kiegészítőkkel?

 

Az egyik legnagyobb visszatérő legnagyobb örömünkre a hangsúlyos dereket varázsoló, vastag öv lesz idén. Kevés olyan dolog van, ami ennél nőiesebb lehet, főleg, hogy a laza fazonokban enélkül alakunk akár el is veszhetne. 

Egy igazi mentőöv a szó szószoros értelmében, szinte mindenkinek jól áll és nagyon feldobja az egyébként az alakot nem túlságosan kiemelő szetteket.

Mint látható, nagyon izgalmas lesz az idei tavasz a divat szempontjából is, így mi már meg is kezdtük a felkészülést az új szezonra. 

Ha te is kedvet kaptál egy kis gardrób frissítésre, akkor nézz be hozzánk, mi folyamatosan megújult kínálattal és töretlen lelkesedéssel várunk mindenkit, na meg sok szeretettel!