Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Szőrme, vagy nem szőrme, ez itt a kérdés!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2021.01.11 00:38
Szőrme, vagy nem szőrme, ez itt a kérdés!

Szőrme, vagy nem szőrme, ez itt a kérdés! A témát mostanság sok helyen körül járták, és nagy botrányok is övezték a közelmúltban. Sokan vallják, hogy az egyik legősibb tradícióval rendelkező ruhadarab a szőrméből készült kabát, mellény vagy éppen pelerin, és egy fajta státusz szimbólumként is megjelenik, hiszen az eredeti szőrme ára igencsak magas.

A filozófia, ami azonban körül lengi, vegyes érzelmekkel tarkított.

Szőrme vagy nem szőrme

...hiszen még a nem elvakult állatvédő, pusztán állat kedvelő egyének is rossz szájízzel gondolnak arra, hogy hány szegény állatnak kell meghalnia ahhoz, hogy mi csinos és nemes szőrme ruhát viselhessünk.

 

Anno, az ősembernek nem igen volt más választása, mint az állatok bőrét és szőrét felhasználni ahhoz, hogy testét megvédje az időjárás viszontagságaitól.

Mára már azonban annyi természetes és szintetikus anyag típus létezik, hogy igazán nem szükségszerű az állatokat ebből a szempontból kihasználni.

 

És nem kell lemondanunk a csinos, és időről időre mindig divatos szőrme ruhákról sem.

Pusztán annyi a feladat, hogy ne eredetit, hanem mű szőrmét válasszunk viseletünknek.

A modern technológia lehetővé teszi, hogy olyan jó minőségű darabok készüljenek, melyekről a szakavatott szem sem mindig képes megállapítani, hogy eredeti-e, vagy sem. Ennek ellenére egy állati életet sem kell feláldoznunk a divat oltárán, mégis mién lehet a szőrme viselésének boldog és kényelmes, praktikus érzése.

Nálunk, a Scarlet Fashion-nél is kaphatóak időről időre szőrméből készült darabok. Nagyon kedveljük őket, hiszen nem csak meleg és komfortos, de nagyon csinos alternatívát is nyújtanak a kabátok, mellények a hideg időben. De teljes mellszélességgel kiállunk az állatok védelme mellett, és ebből az okból kifolyólag kizárólag mű szőrből készült darabokat forgalmazunk.

Érdemes hozzánk betérni, és megtapintani, megnézni ezeket a csinos ruhadarabokat. Ha pedig erre nincsen lehetőség, itt a webáruházban is megtekinthető a választék.

Igyekszünk vásárlóink igényeit a legmesszemenőbbekig kiszolgálni, így sok műszőrből készült termékünk egy méretes, S-től L méretig bátran és jól viselhető. Színek tekintetében is igyekszünk széles választékot biztosítani, de azért igazodunk az aktuális trendekhez ebben a tekintetben.

Egy csinos műszőrme kabát remek választás különleges alkalmakra, az elegáns outfit kiegészítőjeként. Rendkívül nőies és kifinomult választás, így ajánljuk figyelmébe minden olyan hölgynek, aki szívesen öltözik nőies, csinos és elegáns szettekbe.

Ne gondoljuk, hogy egy ilyen darab azonban kizárólag színházba viselhető. Egy jó szabású nadrággal, csizmával és egy szép táskával kombinálva akár a hétköznapokban is megfelelő viselet lehet.

Mi nagyon kedveljük a mellényeket is, melyek szintén műszőrből készülve nagyon praktikus és egyben csinos darabok. Viselhetjük akár enyhébb napokon egy csinos pulóver fölött, de most nagyon trendinek és divatosnak számít a bőrkabát kiegészítőjeként is.

Várunk szeretettel, ha te is szívesen viselnél egy csodálatos bundát, vagy egy vagány szőrmemellényt a hideg hétköznapokon, de nem csak ezzel szolgálhatunk neked! Választékunkban egyedi ruhadarabok, kiegészítők, kabátok és cipők sokasága vár! Érdemes folyamatosan nyomon követni kínálatunkat, hisz tudjátok, nálunk minden ruhából csak néhány darab elérhető az egyediég jegyében, így folyamatosan frissülő és változó árukészlettel szolgálhatunk nektek.

 

A divat, a csinos öltözködés nem luxus! Hisz tudjátok ti is csajok, hogy nálunk mindenki megtalálhatja, amit keres ahhoz, hogy minden helyzetben magabiztosan és stílusának megfelelően jelenhessen meg!

 

Várlak titeket az üzletben és a webshopban továbbra is sok szeretettel!