TIMIAMI (NAGY MÉRETŰ RUHÁZAT)

TIMIAMI (NAGY MÉRETŰ RUHÁZAT)

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

TIMIAMI

Valódi stílus, ellenállhatatlan formák, csinos szabások, kizárólag nagy méretben! Ha XL-től XXXL-ig keresel mai divatnak megfelelő ruházatot, most megtaláltad a lehető legjobb lelő helyet!

A TIMIAMI kizárólag azoknak a Curvy lányoknak gyárt ruhát, akik a vagány, belevaló és modern stílust képviselik.

A kollekciók leginkább sötét színeket hordoznak, az elegáns és letisztult fekete modern mintákkal és játékos feliratokkal csodás egységet képeznek.

Anyagválasztásban is kizárólag a legjobb minőségű és legmodernebb felhozatalra számíthatsz, így a TIMIAMI ruhák nem csak egy szezonon keresztül, de akár hosszú távon, éveken keresztül is képesek kiszolgálni igényeidet.

Várunk szeretettel online webáruházunkban, vagy akár személyesen is, ha van lehetőséged hozzánk ellátogatni, és úgy döntöttél, eleged volt a minőségtelen és snassz ruhákból, te ehelyett valami különlegesre és feltűnőre vágysz!

Egyben biztos lehetsz: mi egészen biztosan nem fogunk téged cserben hagyni, és nem csak néhány új, csodálatos ruhadarabbal, de önbizalommal és egy csodás vásárlási élménnyel is feltöltekezve, újult erővel fogsz tőlünk távozni!

AKCIÓS TERMÉKEK, FELSŐ RUHÁZAT, ALSÓ RUHÁZAT, O'LA VOGA, SZOKNYÁK, RUHÁK, TUNIKA, SZETTEK, OVERÁL, SAJÁT GYÁRTÁSÚ TERMÉKEINK, LOLA BIANCA, BEAUTY FASHION, TIMIAMI (NAGY MÉRETŰ RUHÁZAT)