Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Új év, új én! Ne feledkezz meg a ruhatárad felfrissítéséről sem!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2021.01.04 20:56
Új év, új én! Ne feledkezz meg a ruhatárad felfrissítéséről sem!

Új év, új én! Ne feledkezz meg a ruhatárad felfrissítéséről sem! Sokan megfogadják az új év kezdetével, hogy változtatnak korábbi szokásaikon

Az ünnepek sokszor nem kívánatos plusz kilókat hagynak maguk mögött.

Új év, új én. Ruhatárad felfrissítése

Jó lenne minél hamarabb megszabadulni a felesleges kilóktól, és az év ezen szakaszát jó alkalomnak érezük arra, hogy megtisztítsuk testünket, gondolatainkat a mérgektől.

Itt az ideje csajok, hogy megújuljunk kívül, belül!

De ne feledkezzünk meg róla, hogy a környezetünkben lévő rend is nagy hatással van lelki békénkre, így nem csak testünket, de a ruhásszekrényünket is érdemes megtisztítani.

Bár a tél még tart, és nem tudhatjuk előre, várható-e még kemény hideg, mégis fontos, hogy ruhatárunk a kiszámíthatatlan időjárás ellenére is átlátható, letisztult és praktikus legyen.

Ha te is azt fogadtad meg az új évre, hogy sokkal tisztább és rendezettebb életet élsz idén, semmi esetre se felejtsd el a ruhás szekrényedet nagyító alá venni!

De hogyan fogjunk ennek neki? Mik a legfontosabb szempontok egy optimális ruhatár kialakításában?

Nos, az első, és legfontosabb szabály, hogy amit legalább 1 éve nem viseltél, azt valószínűleg a következő egy évben sem fogod. Tudom, egy-egy darab nagyon a szívünkhöz nő, és előszeretettel pakolgatjuk a „jó lesz az még valamire” címszó alatt, de igazából csak a helyet foglalják az ilyen ruhadarabok.

Ha azt szeretnéd, hogy tiszta gondolatokkal, és átláthatóan állhass neki az öltözködésnek, akkor ne félj ezektől a régen nem viselt daraboktól megszabadulni!

Töltsd fel ruhatárad praktikus, sok különböző alkalommal is hordható darabokkal. Láss összefüggésekben, és úgy válaszd ki az egyes elemeket, hogy azok jól kombinálhatóak legyenek.

Sokan esnek abba a hibába, hogy ha megtetszik egy darab, megveszik, de csak később jönnek rá, hogy nem illeszthető jól be a ruhatárukba, nincs hozzá megfelelő cipőjük, kiegészítőjük, kabátjuk, ezért nem tudják megfelelően viselni, és csak teszegetik jobbra-balra!

Attól sem kell megijedned, ha nagyon sok az olyan darab, amiről tudod, hogy nem hordod, de biztonsági tartalékként őrizgeted. Válj meg ezektől!

Legyen inkább csak néhány darab a szekrényedben, de azok mind olyan ruhák legyenek, amiket magabiztosan, szívesen viselsz! Ha csak minden hónapban 1-1- darabbal bővíted a készletet, hamar újra feltöltődik a szekrény, de most már olyan cuccokkal, amiket hordasz is, nem csak tárolsz!

Persze, itt előtérbe kerül az anyagi kérdés is. Vajon feltétlenül sok pénzbe kerül a ruhatárat felfrissíteni?

 

Természetesen költeni kell rá, de ne gondolkodj rendkívül nagy végletekben. Manapság már relatíve jó áron is hozzá lehet jutni nagyon jó minőségű és kortalanul divatos ruhákhoz.

Nálunk, a Scarlet Fashion-ben például szinte kizárólag olyan minőségű ruhák kaphatóak, melyek hosszú éveken keresztül ki tudják szolgálni igényeidet, jól kombinálhatóak, és egyediek, így attól sem kell félned, hogy mindenkin ezeket fogod látni az utcán jövet menet.

Ha tanácsokra van szükséged, akkor is állunk rendelkezésre, hiszen a sok éves divat iparban szerzett tapasztalat segítségével jól átlátjuk, mire van szükséged!

Gyere el hozzánk személyesen, vagy keresd fel webáruházunkat, és válogass kedvedre a szebbnél szebb darabok közül. Ha pedig elakadnál, keress minket telefonon, e-mailen, vagy üzenetben bátran!

A 2021-es év a nagy lehetőségek, a megújulás, az újrakezdés időszaka! Vágj bele te is magabiztosan az új évbe, és öltözködj mindig csinosan, igényesen és önazonosan!