Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Még nincs meg a szetted a karácsonyi ünnepléshez? Szívesen segítünk!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2020.12.11 19:11
Még nincs meg a szetted a karácsonyi ünnepléshez? Szívesen segítünk!

Bár az idei karácsony egészen biztosan más lesz, mint a korábbiak, azért ne feledkezzünk meg az öltözködésről! Jó közérzetünkhöz szorosan hozzátartozik a kényelmes, ám de csinos és kifinomult megjelenés, akkor is, ha éppen senki sem látja, vagy csak kevesen.

A karácsonyi öltözködést sokan, sok féle képpen közelítik meg.

Trendi ruha. Ünnepi ruha

Van, aki egy kényelmes pizsamát választ az ünnepekre, és vannak, akik ilyenkor kihasználják az alkalmat a csillogásra és tündöklésre.

Egy biztos, a kényelem ilyenkor elengedhetetlen, és az is, hogy minden helyzetben jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A nagy karácsonyi bulik idén biztosan elmaradnak, ezt már tudhatjuk, azonban a kisebb, 10 fő alatti családi rendezvényeket akkor is meg lehet tartani, ha az ünnepekre fennmaradnak az eddigi korlátozások.

Gyertek, és válogassatok nálunk csodás öltözékeket, csinosabbnál csinosabb, de közben kényelmes ruhákat, és mi segítünk megtalálni az alkalomhoz leginkább illő viseletet.

Nálunk jó helyen jársz akkor is, ha az ünnepi pihenést egy kényelmes, puha melegítőben képzeled el, de akkor is, ha szeretnéd megadni a módját, és idén is kiöltöznél erre az alkalomra.

A legfrissebb olasz divat szerinti ruhák, és saját tervezésű darabok sokasága vár, akár az üzletben személyesen, akár a webáruházban.

Mi szándékosan nagyon odafigyelünk arra, hogy itt mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb viseleteket. Éppen ezért a legkisebb mérettől akár 3Xl-ig is érdemes nálunk nézelődni. Egyméretes ruháink S-M-L méretekre javasoljuk leginkább, de ezeket személyesen is fel tudod próbálni, vagy ha telefonon ideszólsz, le tudjuk őket neked mérni.

És nem csak akkor jelent szuper alternatívát a Scarlet Fashion, ha magadnak keresel valami szépet. Karácsonyi ajándékkártyánkat tetszőleges összeggel is megveheted, így egy valóban hasznos, de közben csodás ajándékkal lepheted meg szeretteidet.

Ennek segítségével ők maguk választhatják ki, mi az, amire szükségük van, és mi az, aminek a legjobban örülnek. Emellett pedig nem csak nagyszerű ruhákat, de egy vásárlási élményt is ajándékozhatsz. Ha valaki bizonytalan, mi segítünk a stílusához és adottságaihoz leginkább passzoló ruházati szetteket összeállítani.

Széles választékunkban nem csupán ruhák, de kiegészítők és cipők is találhatóak. Így nem csak egy-egy darabot tudunk javasolni, de akár egy komplett szettet is össze tudunk számodra vagy szeretteid számára állítani.

Ha neked is fontos a jó minőség, a fenntarthatóság, ha szereted a szép és nőies ruhákat, és örülnél, ha mindezt olyan helyen szerezheted be, ahol kedves és segítőkész kiszolgálás vár, gyere el üzletünkbe a 20. kerület, Ady Endre utca 68-70-be!

Ha pedig mostanában nem szívesen vásárolsz személyesen, de azért mégis csak adnál továbbra is megjelenésedre, kínálatunkat a webáruházunkban is megtekintheted!

Célunk mindig is az volt, hogy minden hölgy, aki hozzánk betér, igazán önbizalommal telve, boldogan és teli ruhás szatyorral távozhasson. Most, ebben a furcsa és sokszor kellemetlen helyzetben ez még fontosabb misszió lett, mint valaha!

A világ eseményei nem tántoríthatnak el minket attól, hogy megőrizzük méltóságunkat, és jól érezzük magunkat a bőrünkben! Még akkor sem, ha idén nem tudunk megjelenni annyi helyen, mint eredetileg szerettünk volna.

Hozzuk ki együtt az idei karácsonyból is a legtöbbet! Ha másban nem is, de az ellenálhatatlan vonzó, nőies és csinos megjelenésben mi biztosan tudunk segíteni neked!