Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Vadítóan szexi, vagy kislányosan bájos? Idén nem kell választanod!

Szanyi Brigitta
Szanyi Brigitta
2021.02.01 21:18
Vadítóan szexi, vagy kislányosan bájos? Idén nem kell választanod!

Vadítóan szexi, vagy kislányosan bájos? Idén nem kell választanod! Az idei év divatja nagyon sok újdonságot hoz számunkra. Már a tavalyi évben is felfedezhető volt a változás, de igazán csak a 2021-es évben teljesedik ki az új, szinte határtalan irányzat.

Egyre inkább szerepelnek a divatban is a szélsőségek, amik jelenleg a mindennapjainkat is jellemzik.

A kifutókon a sportos és elegáns darabok rendkívül feltűnően keverednek, és a színek tekintetében is nagyok a szélsőségek.

Mint ahogyan egy korábbi cikkünkben már írtunk is róla, az idei év színei a szürke és a sárga, melyek annak ellenére, hogy egymás szinte tökéletes ellentéte, jól ki is egészítik egymást, hiszen a szürke egy jó alapot biztosít a sárga vidámságának és játékosságának.

 

 

De térjünk csak vissza a fazonokhoz, Tehát, mint ahogyan korábban említettem, nagy szélsőségek jelennek meg idén a divatban, így nekünk, hölgyeknek már nem kell határozott döntéseket hoznunk a stílusunkat illetően.

Teljesen jól működnek egyes melegítő fazonok tűsarkúval és elegáns kiegészítőkkel, a bőr hatású ruhák a szolid kötött felsőrészekkel, vagy éppen a kihívóan szexi darabok a kislányosan lágy ruhákkal.

 

A határokat ma már csak a képzeletünk szabja meg, illetve a lehetőségeink, hogy mit kaphatunk meg ahhoz, hogy kialakítsuk új gardróbunkat.

 

Vásárlóink sokszor elpanaszolják nekünk, hogy úgy a nagy multinacionális cégeknél, mint a legtöbb kisebb butiknál is rendkívül gyenge és gyér a kínálat.

Persze, meg van a szépsége annak is, ha valaki csak kifejezetten egy szegmens igényeinek kielégítésére koncentrál, de miért is szűkítenénk le ennyire a piacot, ha a valódi divat élményét akár minden nőtársunknak el tudjuk hozni?

 

Én úgy gondolom, hogy nekünk, divatipari vállalkozóknak mondhatni kötelességünk hirdetni a divat igéjét, és megmutatni minden lánynak, nőnek és asszonynak a lehetőségeit: hogyan tudja magából a legjobbat kihozni.

Szexi ruha

Ezért is döntöttünk úgy, hogy kínálatunkat a lehető legszélesebb stíluspaletta szerint állítjuk össze, és a lehető legtöbb nő számára juttatjuk el. Ennek köszönhetően, mivel már évek óta így dolgozunk, minket az új irányzat, a stílusok keveredése nem ért hidegzuhanyként.

Már eddig is azt diktálta értékrendünk, hogy mindenki ahhoz mérten öltözködjön, amit stílusa és személyisége megenged, de ez idén csak fokozódni fog.

 

Ha te is úgy érzed, hogy szükséged van néhány új ruhadarabra, de nem akarsz lemondani a egyik stílusról sem, ami tetszik, gyere el hozzánk, és bátran keverd őket össze! Mi segítünk, hogy ebben a kavalkádban is a leginkább meg tudd majd találni a harmóniát.

 

Ha nem tudsz hozzánk személyesen eljönni, akkor se keseredj el.

Büszkék vagyunk arra, hogy szinte teljes választékunk webáruházunkon keresztül is elérhető kedves érdeklődőink és vásárlóink számára. Érdemes minél gyakrabban benézni hozzánk, hiszen kínálatunk az egyediség jegyében hétről hétre változik, és folyamatosan új kollekciókkal is kedveskedünk nektek.

 

Hamarosan itt a tavasz, így ideje kicsit megújulni!

Kezd elsőnek a ruhatáraddal, selejtezd ki, amit nem viselsz, mert ugyan megvetted, de úgy érzed, igazából nem te vagy!

Szerezz be helyette néhány olyan darabot, amivel tökéletesen tudsz azonosulni, és figyeld meg milyen nagyszerű hatással lesz ez később az önbizalmadra!

Ne félj most már öltözködéseden keresztül sem megmutatni, hogy ki vagy te valójában! Környezeted tátott szájjal és leesett állal fog rád tekinteni, mikor meglátnak vadiúj valódban!