Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Változékony időjárás? Velünk aztán nem tolhatsz ki!

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.04.23 22:30
Változékony időjárás? Velünk aztán nem tolhatsz ki!

Változékony időjárás? Velünk aztán nem tolhatsz ki! Juhúúú! Végre újra, személyesen is találkozhatunk! 

Annyira vártam már, hogy az üzletben is találkozhassunk!

Találkozzunk. Ady Endre u 68-70. Scarlet fashion

Persze, még nem állt vissza minden a régi kerékvágásba, de mi újult erővel, a tőlünk megszokott lelkesedéssel és szuper, egyedi rucikkal várunk most is titeket!

 

Április bolondja idén tavasszal igazán megviccelt minket, az időjárás egy hét alatt képes egyszerre mind a négy évszakot produkálni.

Már egy ideje tart ez a hektikus állapot, hol egy szál pólóban melegünk van, hol pedig a télikabátot kell elővenni, néha az eső esik, aztán pedig a szél fúj, vagy épp mind együtt, egyszerre.

 

De hogyan lehet ilyen időben praktikusan, csinosan és stílusosan felöltözni?

 

A kérdés nem könnyű, de azért nem is megoldhatatlan a helyzet. Jól kombinálható, réteges szettekkel ugyan is könnyen megoldhatjuk, hogy az esetleges hirtelen időjárási vagy hőmérsékleti változások esetén is megfelelő legyen az outfit!

Csak hogy konkrétabb legyek, nézzünk meg néhány alapvető példát, amivel remélem nektek is segíthetek átvészelni ezt a kaotikus időszakot!

Egy alapszettre mindig jól építkezhetünk, így vegyünk példának egy szuper farmert és egy basic pólót.

Ez az öltözködésben olyan, mint a festésnél a vászon, stabil és biztos alap, amit aztán a további kiegészítőkkel, rétegekkel tehetünk izgalmassá és érdekessé.

Ha hétköznapi viseletre van szükségünk, cipőnek egy vagány sneakert is választhatunk, de egy egyszerű tornacipő vagy bokacsizma is jól passzolhat az összképbe.

Ha alkalmi a szett, választhatunk magassarkú cipőt vagy csizmát, látványosabb, textúráltabb, csillogósabb cipőt is, ezt már persze az egyedi ízlés és stílus határozza meg.

A felső ruházat kiválasztása a hőmérséklet ingadozása miatt nagyon lényeges. Ma nagyon divatosak a hoodie-k, vagyis nagy méretű kapucnis pulcsik, amit egy szuper bőrkabáttal vagy farmerkabáttal kombinálva máris érdekessé, lazává, stílusossá tehetünk.

Ha kissé nőcisebb vonalat szeretnénk, választhatunk egy laza blézert, egy csinos ballonkabátot vagy egy nőies mellényt is, ezek egymással mind jól kombinálhatóak lehetnek, így, ha például autóval megyünk valahová, azt is megtehetjük, hogy több féle kiegészítőt teszünk be, és a programunkhoz, na meg az időjárás változásaihoz igazodva váltogatjuk őket.

És persze, ne feledjük a kiegészítőket sem csajok, hisz tudjátok: a táska a nőegyik legjobb barátja, nem csak praktikus, de igazán csinos megjelenést is ad, és szépen kiegészíti az összképet!

Az biztosan nem is kérdés, hogy ha kedvet kaptatok egy ilyen jól variálható szettet összehozni, hol találhatjátok meg hozzá a szükséges darabokat!

Nálunk, a Scarlet Fashion-ben kortól, mérettől és stílustól függetlenül tudunk nektek segíteni az öltözködésben, az év mind az 52 hetében, online és személyesen is!

Hisz tudjátok, számunkra a legfontosabb, hogy a valóban csinos és stílusos öltözködést elérhetővé tegyük számotokra, segítőkészségünkkel megmutassuk nektek, hogy a vásárlás milyen kellemes, feltöltő és boldog élmény is lehet!

Gyertek, és nézzetek be hozzánk, mi már nagyon várunk titeket a xx. kerület Ady Endre u 68-70 szám alatt található üzletünkben, de ha az nem esik útba, akkor ezen az oldalon található webshopunkon keresztül is megtekinthetitek aktuális ruházati kínálatunkat és gyors szállítással tudtok vásárolni.

Ne feledjétek, hogy az egyediségre is törekszünk, ezért nem érdemes sokáig gondolkodni, minden ruházati darabból csak néhány kapható méretenként!

Vészeljük át együtt ezt az átmeneti időszakot és vessük bele magunkat csinosan, magabiztosan és boldogan a hamarosan megérkező nyárba!

De addig se felejtsük el: minden nap számít, így nem pazarolhatjuk slampos napokra a drága időnket!