Marketing: Kreatív Inas. Bakó Krisztián

Amennyiben az oldalon elírást, vagy bármilyen hibát találsz, kérlek jelezd: www.bakokrisztian.hu

Bakó Krisztián Marketing és reklám

Fotós partnerünk

Baráth-Orosz Tímea

Baráth-Orosz Tímea

Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Melyik ruházatot keresed leggyakrabban?

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DIVAT, TREND, ÖLTÖZKÖDÉS. SCARLET FASHION BLOG

Virágminta? Nekem jöhet!

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion
2021.06.13 10:53
Virágminta? Nekem jöhet!

Virágminta? Nekem jöhet! Bár alapvetően a letisztult öltözködés híve vagyok, de mégis, imádom a virág mintákat! Nem csak azért, mert magát a virágot is nagyon szeretem, és alapvetően is vidámsággal töltenek fel ezek a színes alakzatok, de azért is, mert szuper nőies darabok jöhetnek létre egy-egy csodás, virágos anyagból!

Már az eredete is nagyon szép ezeknek a virágos festéseknek, ugyan is már a korai korokban a hölgyek igazi virágokkal díszítették magukat, hogy kiemeljék szépségüket.

Virág mintás ruhák

Aztán, amikor a textilt már mintázni voltak képesek, az egyszerű minták után a virág minta volt az első, ami megjelent, ezért is láthatjuk, hogy a legtöbb népviseleti ruha tartalmaz virágos elemet.

Gondoljunk csak a kínaiak kimonójára, az indiai szharira, vagy éppen a magyar matyó hímzésre, kalocsai hímzésre...

A virág a nőiesség kiemelésének fontos eszköze. talán ez az oka annak, hogy a korstílusok és a kisebb divatirányzatok is szinte mindig megjelenítették valamilyen formában.

Ugyan úgy találhatunk virágmintás ruhát a középkorból, a 20-as évekből, a 70-es évek hippi korszakában pedig egyenesen elhódították a piacot ezek a minták.

A virág ugyan alapvetően női szimbólum, de azért időről időre a férfiak öltözködésében is megjelenik.

A tavaszi divat mindig magával hozza a virágokat és ezt a férfiak a leginkább nyári, könnyű ingek, valamint fürdőnadrágok formájában tudják leginkább viselni.

De térjünk vissza a lányokra, hiszen számunkra most ez a lényegi kérdés!

Nos, milyen virág mintás ruhát érdemes választanod?

Elsőre biztosan felsőre vagy nadrágra gondolsz, vagy éppen egy szép nyári kisruhára, és igen, ez mind-mind divatos lesz idén nyáron virágmintásban.

Ennek a stílusnak nagyon jól állnak a könnyű anyagok, a finom, selymes tapintás, a libbenő hatás, így nyári ruhának, laza kis felsőnek kiváló!

De nadrág formájában is el tudom képzelni, hiszen egy színű kiegészítőkkel nagy vidám, csinos és egységes megjelenést adhat!

Az idei évben is trendik maradnak az overálok, ezért ezen a nyáron én biztosan be fogok szerezni magamnak egyet virágmintásban is.

Azért szeretem ezeket a praktikus rucikat, mert papuccsal a strandra, sneakerrel egy kiránduláshoz, magassarkúval viszont akár egy esti vacsorához vagy randihoz is kiválóan alkalmas megjelenést biztosítanak.

Elképesztően jól kombinálható a kiegészítők tekintetében is, nagyon sok féle táska, dzseki, ékszer és napszemcsi is jól passzolhat hozzá, de ezt már szabályozza mindenkinek az egyedi ízlése és az adottságok is természetesen.

És akkor nézzük a színeket! Oké, hogy virág minta, de milyen színekben?

Bár elképesztően széles a repertoár, azért nekem még mindig a neon vonal a legerőteljesebb ilyenkor nyáron.

Olyan erős vibrálást, nagy életkedvet adnak ezek a színek, hogy én egyszerűen a rabja vagyok, imádom őket!

A virág mintás ruhák a hawaii koncepcióban is nagyon divatosak idén, ezek pedig nem csak a vidámságot, de a nyaralások feltöltő hangulatát is megidézik!

remélem, hogy sikerült meghoznom a kedveteket ahhoz, hogy bátran válasszatok a virágos ruhák közül!

Ha nem vagytok biztosak benne, melyik aza. változat, ami biztosan jól áll, nézzetek be hozzánk szuper kis üzletünkbe és segítünk kiválasztani a legideálisabb ruhákat számotokra.

De akkor is tudunk segíteni, ha nem esünk útba, hiszen ruha webshopunkban is megtalálhatóak termékeink, melyek közül szintén szabadon választhattok.

Ha pedig bármilyen kérdésetek, kétségetek felmerülne, telefonon és üzenetben is elértek minket.